7.7GoedScore uit 47 reviews

Toni

7.7GoedScore uit 47 reviews

Geweldig
Door Marsjean op 04-09-2021

Prima hotel. Wij zaten in het bijgebouw in een 3- kamerappartement. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet en prima buffet 's avonds. Vriendelijk personeel. Fijne sauna. Centrum Kaprun is op loopafstand

Heerlijke vakantie gehad
Door Snowflockie op 01-09-2021

We hadden een appartement bij Hotel Toni met halfpension. Het appartement was gelegen in een gebouw naast het eigenlijke hotel. Via een binnendeur konden we naar het hotel voor de maaltijden en het zwembad. Het appartement bestond uit twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, een klein keukentje (we aten in het hotel, dus dat was meer dan genoeg) en een woonkamer. De inrichting was gedateerd, maar netjes en zeer schoon. De wifi op de kamer werkte meestal prima, een enkele keer wat traag. Het ontbijt- en dinerbuffet in het hotel waren zeer uitgebreid. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad was klein en koud, maar voldeed. Voor onze pubers was er verder in het hotel niet veel te doen. We kregen bij de boeking een zomerkaart waar je gratis met het openbaar vervoer mag, in de meeste liften en een aantal attracties.

Niet nogmaals; oud, gedateerd, geen comfort
Door Familie op 03-03-2020

Wij zaten in een appartement van Toni's. Het was ruim; twee grote slaapkamers, een badkamer met toilet en nog twee losse toiletten. Keuken was behelpen; 2 pits kookplaat, geen oven, geen vaatwasser. Ook het servies was weinig en veelal zeer grote pullen en bekers. Wij verbleven hier met 4 kinderen dus koken was bijna geen optie. In restaurant van hotel nauwelijks plek. Een keer ontbeten in hotel; duur en niet eens een fantastisch en super uitgebreid buffet. Zwemmen in hotel betaal je 69 euro per appartement voor! ongeacht met hoeveel personen je gaat zwemmen! zwembad stelt ook niet veel voor. Personeel wel erg vriendelijk in het hotel. Appartementen complex beetje achtergesteld. Oud, geen receptie en oud restaurant wat daar zat is afgesloten. Ziet er armoedig uit. Laatste dagen niet echt warm water gehad met douchen en veel stankoverlast van riool oid. Voor ons absoluut geen optie om een tweede keer naartoe te gaan.

Toni

Op zich prima, maar zeer veel tekortkomingen
Door Sander Jacobs op 23-02-2020

We hebben 1400 euro voor een week in de voorjaarsvakantie betaald. Op zich niet goedkoop, ook niet mega veel voor vakantie tijd. Ligging tov pistes zijn goed. Appartement bestond uit woonkamer en keuken aaneengesloten, twee slaapkamers, vrijstaande wc en een badkamertje. Zijn geen banken in de woonkamer, behalve een hoekzit (wat ook eethoek was) welke zeer oncomfortabel zat, zeker met kleine kids. Keukentje echt dramatisch, waren 45 minuten bezig om water gekookt te krijgen voor de pasta, dus thuis eten niet echt relax. Keukenspullen ook armoe. Tv erbij met alleen maar Duitse zenders, terwijl er alleen maar Nederlanders waren. Begrijp je niet toch, wat is de moeite om dat gewoon even te regelen..?? Zou je denken, zet je toch telefoon of ipad aan, nope. Veel te weinig power voor de devices. En elke kamer wil dat, dus wifi kan het niet aan (volgens receptie) met het gevolg dat er vrijwel geen internet is. Ons bed was hard en klein.

Vreselijk met kinderen!
Door sanne op 30-08-2019

Zeer kind onvriendelijk personeel. Bar/bediening wordt met name door 1 man gerund. Kinderen die met een stevige pas lopen of de stem wat verheffen worden direct aangesproken. Onze kinderen waren gehele week gestrest en angstig door het personeel. Durfden niet zonder ons in de ruimte meer te zijn. Ging zo ver eind van de week dat onze verstandelijk gehandicapte zoontje hardhandig werd toegeschreeuwd toen hij iets te snel de barruimte in kwam wandelen. Werd te kakken gezet voor alle gasten waarna de andere kinderen huilend zijn weggegaan en niet meer in de ruimte durfden te zitten. Barman bood excuses aan toen we vertelden dat hij het niveau heeft van een 2 jarige, maar toen we uitlegden hoe naar de kinderen het de rest van de week hebben ervaren was reactie dat is dan jou verhaal tegen mijn verhaal. Ik ben nooit gemeen tegen kinderen, alleen tegen volwassenen... Kinderen mogen nergens zitten, geen drankje bestellen, er niet zijn...

Leuke vakantie in een fijne hotel!
Door Henk op 11-02-2019

Hotel Toni is een leuk hotel, vriendelijk personeel, goed eten en ruime kamers die goed onderhouden en schoongemaakt worden. Het hotel bevat ook een redelijk uitgebreide wellness met 4 sauna's, relaxruimte en bubbelbad. Er is ook een apart binnenzwembad. De ligging is net buiten centrum, maar met 5 minuten lopen ben je daar, de skibus stopt voor de deur.
Het eten is in buffetvorm, de keuze is ruim, het diner heeft iedere avond een ander thema. In de kelder bevindt zich ook ene verwarmde skistalling

Soort hotel
Skihotel