9.5FenomenaalScore uit 444 reviews

Het Oude Atelier

9.5FenomenaalScore uit 444 reviews

Voor herhaling vatbaar
Door Theo en Ammie op 10-09-2022

Hartelijke ontvangst door Maritha en Simon. We hebben genoten van de duinen, het strand en de bossen, maar vooral van het van alle gemakken voorziene knusse appartement en de prachtige tuin. Een aanrader!

Fantastisch
Door Tineke Beikes op 26-08-2022

Afgelopen zomer verbleven we voor de derde keer in het oude atelier en wederom weten we zeker dat we hier nog eens terug gaan komen. De appartementen zijn werkelijk van alle gemakken voorzien en schoon. Ook de tuin is een dikke plus met alle gezellige zitjes. Simon en Maritha zijn hartelijke mensen en willen alles voor je doen om er een onvergetelijke tijd van te maken. Kortom: een dikke aanrader.

Geweldig
Door Huib Klop op 24-08-2022

Prachtig appartement, fijn bed, keuken voor als je zelf wat wil klaarmaken, balkon en een tuin met verschillende zitjes,heerlijk. Ook kun je je fiets droog weg zetten en evt.de batterij opladen als je electrisch fietst. De eigenaren doen alles om je een fijne tijd te laten hebben en staan altijd klaar voor tips of als er iets is. Een super plaats

Het Oude Atelier

Helemaal voortreffelijk, maar dan ook ECHT!!!
Door Theo Quaak op 23-08-2022

Fantastisch appartement met werkelijk alles erop en eraan. Fijne en lieve beheerders. Schoonmaak bij aankomst is top en bij vertrek nog een leuke attentie meegekregen. Helemaal ons dingetje en we komen zeker weer terug!!!

Super appartement
Door Vera op 21-11-2021

Een heel fijn verblijf gehad. Super gastvrije mensen! Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het appartement.

Heerlijke en mooie appartementen!
Door Marco en Marjolijn op 18-11-2021

My Beauty en My Light zijn mooie appartementen met hele vriendelijke, hartelijke eigenaren. In de keuken is alles aanwezig, zelfs een uitgebreid assortiment aan kruiden. Ook de bedden sliepen heerlijk. Tevens een prachtige tuin, maar in november helaas te koud om van te kunnen genieten 😉. Wat ons betreft een aanrader voor een verblijf in de prachtige Schoorlse Duinen. We komen hier graag terug.

Huisdieren

Wlan internet