Laagste prijsgarantie

• Vaatwasmachine

De Berckt 12, 5991 PD

5.2MatigScore uit 77 reviews

Ruimte

Slechte (geen) afhandeling van een klacht
Door Ron op 16-12-2024

Ik huur al 15 jaar 2x per jaar een vakantie woning voor familie- en vriendengroepen. Echter deze locatie weet niet hoe ze om moeten gaan met een klacht van een klant. Niet alleen reageren ze slecht op mails (eigenlijk reageren ze alleen op slechte reviews, dus dat zullen ze nu ook wel weer doen maar dat heeft geen enkele betekenis) maar communiceren ook nog eens verwijtend en lossen ze het probleem niet op om vervolgens doodleuk te melden dat ze niet meer willen communiceren.
Zo slecht heb ik het nooit eerder meegemaakt. Deze mensen weten niet wat service verlening betekent. Mijn advies: er zijn voldoende locaties te vinden die kwalitatief gelijkwaardig of beter zijn tegen dezelfde (of lagere) kosten.

Heerlijk verblijf!
Door René en Angela op 11-08-2023

We hebben hier een heerlijke week vakantie met onze 2 kinderen gehad.
We verbleven in de Birk, het was van alle gemakken voorzien. Van kinderstoel en kinderbed tot airco op de boven verdieping.
Voor de kinderen was er een hoop te spelen op het terrein. Maar ook was er een fijn terras waar we rustig privé konden zitten.
De gedeelde wasmachine en droger waren ook een uitkomst.
De ligging is ook fantastisch, zoveel te bezoeken en bekijken in de omgeving daar was een week eigenlijk te kort voor.
Kortom zeker aan te raden.

Altijd doen!
Door Lucie op 03-08-2021

We hebben met kinderen, partners en kleinkinderen een week in de Grote Berckt vertoefd. Wat hebben we het enorm naar ons zin gehad. Voor een familiereünie een perfecte locatie. De hottub is ook een aanrader. In de toekomst krijgt de Grote Berckt naast het ruime eigen terras waarschijnlijk ook nog een eigen tuin. Dat zou helemaal super zijn. Gewoon een topaccomodatie met bijzonder gastvrije hostess en host!

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff (+Cottages en Groepsaccommodaties)

Geweldige plaats om te verblijven.
Door MR op 03-06-2021

Verbleven in d'n Lambert; Alles was aanwezig, van staafmixer tot kinderstoel. Schoon, sfeervol en met zorg ingericht. Mooi onderhouden terrein. Prachtige omgeving om te fietsen.

fantastische
Door Astrid Berghuis Dikkeboom op 21-05-2021

Nu voor de 3de keer een verblijf geboekt, en in een woord samen gevat fantastische.
Super compleet huisje, hele goede bedden, en alles super schoon.
Hartelijke ontvangst, en het leuke is dat ze weten wie je bent/ontzettend # gastvrij. Het is voelt echt als thuiskomen. Dus als je er echt even tussenuit wilt, is dit een absolute aanrader !

Chateau waardige locatie in Baarlo
Door Marja en Willem op 27-03-2021

Door de langdurige lockdown was het tijd om even in een andere omgeving te verblijven.Al een jaar thuis werken even afwisselen voor een "andere" thuiswerk locatie...We hebben een week mogen verblijven in de Kasteelboerderij. Deze accomodatie heeft 9 slaapkamers met allemaal een eigen Badkamer. Normaal gesproken voor 20 personen maar door de Covid-19 maatregelen nu alleen voor een Familie te boeken. Na heel gastvrij te zijn ontvangen door Liesbeth en Bart, de eigenaren van deze schitterende accomodatie kregen we een rondleiding. De Kasteelboerderij is qua inrichting echt Chateau waardig. Alles is perfect! Alles is aanwezig in de grote volledig ingerichte keuken. De slaapkamers hebben heerlijke bedden en een mooie badkamer. De idiale uitvalsbasis voor mooie wandelingen langs de Maas. Een uitstapje naar de natuurgebied de Groote Peel was ook en geweldige ervaring. Wij komen hier zeker weer terug. Chapeau Liesbeth en Bart!!