Laagste prijsgarantie

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle voor je op een rij gezet:

7.7GoedScore uit 862 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Midden in de Veluwse bossen vind je Fletcher Hotel-restaurant Epe-Zwolle. Met een tennisbaan, bowlingbaan, solarium, binnenzwembad en een Turks stoombad is er genoeg om van te genieten in het hotel. Natuurlijk wil je ook de bosrijke omgeving ontdekken. Hiervoor kan een fiets gehuurd worden. Of bezoek steden zoals Zwolle, Apeldoorn of Deventer.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

862 Reviews over Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

• 5Edwin belt04-01-2023

Slecht,misleidend,receptie personeel onbeschoft

We zijn op 30 december aangekomen en hadden een luxe kamer geboekt. Zo lux bleek hij niet te zijn alles stond op elkaar gepropt,in de badkamer en wc zaten spinnenwebben,stoel die erstond was bekledin van kapot,schimmel in de badkamer. Dit gemeld bij de receptie deze reageerde met ja het is geen kamer van 700 euro. Hij zou de kamer opnieuw laten schoon maken, ( is niet gebeurd) op oudejaarsavond zouden we volgens de site een viergangen dineer a la carte hebben maar dit bleek een buffet te zijn, toe n we dit aan de serveerster zeiden vertelde ze dat een buffet al 3 maanden bij hun bekent was. Erg apoart allemaal.bij vertrek alles nogmaals gemeld bij de receptie de man die daar op dat moment stond bood excuus aan en trok 4 drankjes van de rekening af, maar daar gaat het niet om je wilt uiteindelijk krijgen waar je voor boekt. Al met al tegenvallend. Het personeel was voor de rest erg vriendelijk.dit hotel is zeker geen 4 sterren.

• 3Kamers
    • 3Service
    • 5Zwembad
    • 5Kindvriendelijk
  • 3Rayan03-01-2023

Gedateerd bejaardencentrum..

Wij zijn hier met oud en nieuw geweest. Het hotel ligt op een prachtige locatie. Heerlijk rustig zo met oud en nieuw. Maar eigenlijk is alles wel gedateerd of gewoon echt oud. Net zoals de bezoekers. Wij zijn 46 maar voelden ons piepjong. Het was net alsof we in een bejaardenhuis zaten. Alleen maar oude mensen. De kamer was zoals alles gedateerd maar verder wel keurig. Alleen de verlichting is verschrikkelijk. Felle witte verlichting.. Wie verzind die gekkegeit... Anyway. Dit hotel is redelijk, als je van de looks van huize avondrood houdt..

• 1Kamers
    • 3Eten
    • 6Service
    • 2Hygiëne
    • 4Kindvriendelijk
  • 3Astrid27-11-2022

Gedateerd tegenvallend

Comfort kamer geboekt, vreselijk verlicht, alles oud en zeker aan vervanging toe. Geen koffie of thee mogelijkheid, bij navraag hadden we daar naar kunnen vragen bij inchecken! We hadden late uitcheck bijgeboekt, om nog te kunnen douche na sporten in de bossen. Jammer de douche kop viel steeds naar beneden, ook oud. Verder veel onnodig gebruik van plastic, o.a. Tandenpoets bekertjes plastic in zakje, bakje op ontbijttafel ook met zakje erin. Zeer tegenvallende kamer voor €120 per nacht. Na melden aan de receptie kregen we als antwoord: ze gingen het doorgeven.

• 2Kamers
    • 4Service
    • 2Prijs/kwaliteit
  • 9Wim S26-10-2022

Prima, wat verouderd hotel midden in de bossen

Hadden hele grote kamer. Wel wat verouderd, wel schoon. Badkamer met bas en aparte inloopdouche, wc apart. Ontbijt prima, eten was lekker. Hotel ligt midden in de bossen op 5 minuten rijden van centrum Epe. Grote, gratis parkeerplaats. Geen gebruik gemaakt van tennisbaan,.sauna en zwembad. Als het hotel gerenoveerd zou worden wS het een tophotel.

• 9Kamers
    • 9Eten
    • 9Service
    • 9Hygiëne
  • 5Ingrid23-09-2022

De tralies ontbraken nog in de hotelkamer

Zo ontzettend jammer dat een zo mooi gelegen hotel, deze afschuwelijke hotelkamers durft aan te bieden. Oud vies muf. Alles, van kapotte schemerlamp tot overjarige telefoon zat met dikke schroeven vast in het meubilair. De vloerbedekking stonk en was smerig en zwaar versleten. Geen waterkoker of koffiezet apparaat. Zwaar ongelukkig voelden wij ons daar. En zo jammer want dit hotel ligt op een unieke locatie midden in het bos. Ontbijt was ook echt wel prima. Maar die kamer verpeste eigenlijk alles. Begrijp werkelijk niet dat Fletcher dit durft aan te bieden
    Hoe kijken zij naar de gasten die ze willen ontvangen? Buiten de hotelkamer ziet het hotel er verder best goed uit. De 2 voor hygiene is dan ook voor de kamer. Nooit meer voor ons.

• 1Kamers
    • 7Service
    • 2Hygiëne
    • 1Prijs/kwaliteit
  • 8Rita02-09-2022

Genoten

Natuurlijk is het hotel enigszins gedateerd , dus ook de kamer maaaar…. het was schoon, had een goed bed, iedere dag schoon gemaakt ! Wakker worden midden in het bos, om lyrisch van te worden. Wat ik erg jammer vind is dat ieder Fletcher hotel de zelfde menukaart hanteert , bovendien erg beperkt op moment dat je een arrangement met twee gangen menu hebt. Ik ben een echte ‘fletcher ‘ aanhanger maar zou t fijn vinden indien de aanbiedingen niet alleen van toepassing zijn ‘obv’ twee personen. Ik reis alleen . Compliment aan t personeel van dit hotel: aan niets was te merken dat ook hier een te kort aan personeel eigenlijk was. Altijd vriendelijk, correct!

• 6Eten
    • 10Service
    • 10Ligging
    • 9Hygiëne
    • 7Kindvriendelijk
  • 7G.Evertse12-08-2022

Prima

Voor Fletcher begrippen, vonden wij dit hotel meevallen. Wij hebben al verschillende Fletchers gehad, die echt slecht waren. De kamer was niet zo groot, maar wij vonden het oke. Wel raar is: Dat er in het ene lokatie wel een waterkoker is op de kamer en bij de andere niet, als je erom vraagt moet je 5€ betalen voor de thee of koffie die je dan erbij krijgt. De lokatie is top, midden tussen de bossen,een goede plek om tot rust te komen. De bediening is erg vriendelijk.

• 9Service
    • 5Hygiëne
    • 5Zwembad
    • 4Kindvriendelijk
  • 8Kuifje26-04-2022

Oud maar voldoende

Wij komen hier al sinds 1987. In al die jaren zie ik op de kamers beneden nog steeds dezelfde badkamers. Klein en nodig aan vervanging toe. Het is niet meer schoon te krijgen, voegen en kitranden zien er smoezelig uit. Fletcher doet weinig aan haar hotels, dat is een feit. Daarentegen is de prijs er ook naar. Via Zoweg altijd prima aanbiedingen te vinden. Het ontbijt is prima, de bedden schoon en goed, het personeel vriendelijk en de ligging is nergens zo mooi als hier. Als je van wandelen en fietsen houdt zit je hier perfect midden in de prachtige Veluwse bossen. Daarom komen wij er toch steeds weer terug. Dus als je meer luxe en comfort wilt dan zal je meer moeten betalen.

• 6Kamers
    • 8Service
    • 10Ligging
    • 6Hygiëne
  • 4Kathleen12-04-2022

Bijzonder teleurstellend

• Sauna/wellness was defect, dus kon geen gebruik van worden gemaakt.
    • Zwembad wordt van 16:00 tot 20:00 verhuurd voor zwemles voor kinderen, dus daar kun je op dat moment ook geen gebruik van maken.
    • Wij hadden de Junior Suite voor 2 nachten, maar de kamer was gewoon echt ranzig. Het tapijt is smerig en vol stof en vlekken. De badkamer was vies, bruine voegen, uitgedroogde kit, roestige radiator. Er ontbrak van alles, zoals de badstop, kapje op de douchekop. Scheuren en gaten in de muren. De afstandsbediening van de tv werkte niet. De kussens op het bed waren slecht, de vulling is helemaal gaan klonteren.
    • Het diner (pasta met gamba’s en rib-eye) was vettig en smakeloos. Ontbijt was het enige pluspunt eigenlijk.
    • Bij het melden van al bovenstaande punten bij de receptie kregen we een blik van: Ja, goed verhaal, horen we hier dagelijks, maar we doen er lekker niks mee. Antwoord was: Ik ga er melding van maken. Treurig.
    • 3Kamers
    • 5Eten
    • 3Service
    • 7Ligging
    • 3Zwembad
  • 9Sabine20-11-2021

Heerlijk

Fijn hotel midden in het bos. Een kleine kamer maar die voldeed prima alleen een minpunt was een constant gezoem die ook ‘s nachts hoorbaar was. Het personeel krijgt een dikke 10, wat een leuke mensen.

• 9Eten

• StoombadBeschikbaar (1)
  • MassageBeschikbaar (1)
  • AerobicsBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • BowlingBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Contactloos incheckenBeschikbaar

• Adresgegevens