Muralt

We hebben de beste aanbieders voor Muralt voor je op een rij gezet:
Camping De Oase
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Elkerzeeseweg 34, 4322 NB |
Muralt
Het is een fantastische camping met echt super schoon sanitair. Een kritische opmerking is de Wifi. Die is echt slecht! Wij stonden op camperplaats R04. De signaalsterkte is goed maar de datasnelheid is nog geen 1mbps. Dus geen TV kijken via de mifi-router. Zelfs de mail ophalen en openen lukte niet. Ook geen clouddiensten. En social media deed al helemaal niets! Is een puntje van aandacht!
Verder een fantastisch verblijf gehad.
Camping zeer netjes. Eigenaar zeer vriendelijk. Het is alleen s’avonds heel stil.
We hadden een camper plaats met privé sanitair, geweldig. Grote plaats, mooi hygiënisch sanitairblok.

Muralt
Mooie plaatsen (ruim genoeg en afgescheiden met struiken). Sanitair erg schoon en ruim van opzet. Familiebadkamers en wasmachine/ droger (voor ons niet nodig, maar goed te weten).
Gunstige ligging, op fietsafstand van het strand. Supermarkt dichtbij. Goede duikschool op het terrein!!
Eetgelegenheden in nabije omgeving, voldoende aanbod. Geen eetgelegenheid op de camping.
Een heerlijk rustige, schone camping zonder allerlei toeters en bellen maar met uitstekend sanitair. Zeker een aanrader en wij zullen zeker terugkomen.
vriendelijk onthaal,rustige camping met mooie staanplaatsen,proper sanitair,top!