Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 10

Over Alexander

Welkom bij Alexander, een parel in Noordwijk waar de zee en ontspanning samenkomen. Geniet van onze sprankelende overdekte zwembad en laat de alledaagse stress van je afglijden in onze whirlpool. Ons hotel is perfect gepositioneerd direct aan het strand, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor zonliefhebbers en zwemfanaten.

De ligging

Alexander ligt in het charmante Noordwijk, rechtstreeks aan het betoverende strand. Deze locatie is perfect voor vakantiegangers die van de zee willen genieten zonder ver te hoeven reizen. Het stadscentrum, vol met winkels en restaurants, is gemakkelijk bereikbaar, waardoor je het beste van twee werelden hebt: rust aan zee en stedelijke gezelligheid binnen handbereik. Sightseeing opties in de omgeving zijn volop aanwezig, waardoor je elke dag iets nieuws kunt ontdekken. Voor gasten die met het vliegtuig komen, ligt de luchthaven op comfortabele afstand, wat zorgt voor een zorgeloze reis naar en van het hotel.

Alexander biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger van gemak en comfort te voorzien. Met 62 kamers, allen voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning, Wi-Fi en een kluis, is er voor ieder wat wils. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, staat onze fietsverhuur tot je beschikking. Ontspanning vind je in onze prachtige tuin of bij het overdekte zwembad, waar je het hele jaar door kunt genieten van waterpret. Voor actievelingen zijn er activiteiten zoals fietsen, tennis en midgetgolf. En na een dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen in onze spa, sauna of genieten van een massage. Het hotel biedt ook een businesscenter voor vakantiegangers die verbonden willen blijven met werk.

In Alexander kun je culinair genieten in ons restaurant, waar dagelijks ontbijt en middagmaaltijden worden geserveerd. Voor dieetgerechten of speciale menu's staan wij ook klaar om aan je wensen te voldoen. Ontspan met een verfrissend drankje aan onze strandbar en geniet van het uitzicht. Onze bar biedt een gezellige plek voor een avond uit, waar je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan drankjes.

Houdt er rekening mee dat ons hotel in het algemeen niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. Voor specifieke wensen omtrent accommodatie mobiliteit, staan we klaar om meer gedetailleerde informatie te bieden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

• Room service

• Liften

• Entertainmentprogramma

• Fitness

Oude Zeeweg 63, 2202 CJ

Alexander

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?