9.4FenomenaalScore uit 149 reviews

La Truite d Argent

9.4FenomenaalScore uit 151 reviews

fantastique
Door janko Maaskant op 24-05-2023

Eindelijk weer eens terug in de vallei, Wat een fantastisch, geweldig, mooie plek hebben Bob en Henja hier toch in de Ardennen. We hebben dit keer met ons bus campertje op een van de plekjes aan het meanderende stroompje mogen logeren. Met een zeer gastvrije ontvangst en een heerlijk culinair diner in de avond was het genieten van de rust maar ook van de gezelligheid bij het kampvuur buiten. Wij komen 100% zeker bij gelegenheid heel graag terug.

Onthaasten en genieten
Door Jac op 06-03-2023

Wij hadden de Vallei suite voor 3 dagen geboekt en we waren blij verrast, vooraf denk je dat een suite gehorig zou kunnen zijn maar het tegengestelde zo stil, aangezien alles was verhuurd was het zeer stil. Wat een fijne eigenaren en wat hebben we lekker gegeten. De wandelroutes die je krijgt in de informatie map zijn geweldig. Zeker een wandelroute naar waar de rivier in de Ourthe komt is adembenemend. Wij gaan snel weer terug....

Heerlijk weekend weg met mijn partner!
Door Renate op 30-12-2019

Mijn partner en ik hebben het heerlijk gehad in onze cabane. Het huisje zag er precies hetzelfde uit als op de foto's. Het huisje oogt heel huiselijk! We hebben lekker geslapen in het bed, de douche is erg ruim en alles is erg schoon! Bovendien konden we heerlijk een vuurtje stoken in de houtkachel! Wij hebben vooral genoten van de prachtige natuur. Zo hebben wij ook twee wandelingen gemaakt die aangeboden werden vanuit La Truite D'argent. Dit was prachtig! Wij hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant of ontbijt. Maar als je lekker zelf wilt gaan koken in de cabane is dat goed mogelijk! Het enige nadeel is dat er maar twee kleine inductie pitten zijn om op te koken. Hierdoor is het soms passen en meten met de pannen.

Mijn partner en ik hebben echt genoten van ons verblijf in de cabane! Daarom raden wij het iedereen aan die een rustige vakantie in de natuur wil spenderen.

Super mooi, vooral omdat het midden in natuur is.
Door Theo en linda op 30-06-2019

Wij verbleven in een cabana, super rustig en mooi verblijf in de natuur. Hier kom je voor je rust en te genieten ervan. Wakker worden van de vogeltjes! Wij hebben geen gebruik van het diner gemaakt, maar zelf in huisje gegeten.

Eigenlijk moet je het stil houden..
Door Jan-Maarten op 28-06-2019

Heerlijke, rustige, plek in een kleine vallei in de buurt van Houffalize. In de zomer geweest; koele, nette kamer, erg fijn. Eigenaren doen alles zelf en zijn zeer enthousiast en vol passie. Gastvrijheid 10/10. Lekker gegeten, goede biertjes gedronken. Na enkele dagen volledig ontzorgd weer huiswaarts gegaan. Kom zeker terug.

Fantastisch
Door Tamara op 05-06-2019

Een geweldig plekje in de natuur!! 2 nachtjes met mijn vriend verbleven in een van de cabanes. De rust omarmt je, de vogeltjes fluiten je wakker. En zodra je het gordijn opent kun je met een beetje geluk de hertjes voorbij zien springen! In de cabane ontbreekt je aan helemaal niets. Aan alles is gedacht en het ziet er geweldig uit!! De styling is perfect, een heerlijk bed en alles is super schoon. Wij gaan zeker nog een keer terug!!!

Soort hotel
Kleinschalig