Laagste prijsgarantie

9.8FenomenaalScore uit 47 reviews

Ruimte

Aanrader!
Door Heleen Hooftman op 01-10-2024

Voor de tweede keer kunnen genieten van dit paradijselijk plekje in de Marche. Belangrijkste pluspunten: de heerlijke bedden en de warmte van de eigenaren Denise, Pieter, Jasper en Madelief. Ze zorgen dat het je aan niets ontbreekt, en toverden dit jaar op echt italiaanse wijze een goddelijke risotto op tafel die we aan een lange tafel met de andere gasten aten. En niet te vergeten: dat je in de ochtendzon buiten van je ontbijt (in buffetvorm) aan tafels geniet met 360 graden aan weids uitzicht over het prachtig afwisselende heuvelachtige landschap. Op meerdere plekken vind je fijne zit/ rustplekjes, waarbij het natuurlijk bij het grote nieuwe zwembad het heerlijkst vertoeven was. En ook nog zoveel leuks te doen in de omgeving. Aanrader!

Subliem, een plek om terug te komen!
Door Karin op 24-09-2024

Geweldige plek om samen met vrienden en/of familie naar toe te gaan.
Wij verbleven in het Tiny House, waar ons niks aan ontbrak.
De sfeer is ontspannen, gastvrij met vele mooie uitzichten.
Het gezamenlijke diner was ook zeer goed verzorgd, gezellig en ongedwongen aan de lange eettafel.
Wij komen terug! Heel erg bedankt voor de mooie tijd op QV, Denise, Pieter, Madelief en Jasper. Grazie Mille

Heerlijke dagen in Qui Voglio
Door Ellen de Waardt op 24-09-2024

Weer heerlijke dagen doorgebracht met vriendinnen net als vorig jaar. De omgeving is prachtig, de kamers comfortabel en het eten was weer heerlijk. Het zwembad is een enorme aanwinst en je ligt daar met een prachtig uitzicht over de heuvels. Ik heb erg genoten van deze dagen in Qui Voglio en hoop hier zeker terug te komen!

Fijne plek
Door Fred de vries op 21-08-2024

Heerlijke plek.
Er werd veel aan gedaan om ons een fijne vakantie te bezorgen. Voelde als een warm bad.

Aanrader!
Door Natasja op 11-08-2024

Wat een prachtige locatie met super vriendelijke en gastvrije eigenaren. Je komt er heerlijk tot rust. Heerlijk zwembad, elke morgen een lekker ontbijt, ‘s avonds gezellig aan een lange tafel dineren. Kortom: super en zeker een aanrader!

Uniek plekje
Door Karin Voorhoeve op 06-08-2024

Deze agriturismo ligt in een verrassend mooie, groene landelijke omgeving waar de rust je overspoelt als je de auto parkeert. Prachtig huis en vriendelijke eigenaren. Zeer ruime schone kamers en een zwembad dat je niet gauw ergens anders zult aantreffen.