Room service
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Tolhuisstraat 1a, 6305BA |
Hotel Salden
Super lieve familie die dit hotel runt. Doen mega hun best betreft gastvrijheid, vriendelijkheid en alles wat je maar bedenken kan. Op en top ! Kamers keurig, zelfs een wijntje staat klaar ! Perfect gelegen bij station en eten is uitmuntend ! Zeer de moeite waard om heen te gaan zeker voor het bedrag !
Een goed gelegen hotel dichtbij treinstation voor trein valkenburg maastricht enz.
Nette kamers met dagelijks schoonmaak.
Het ontbijt s'morgens wat erbij zit is erg uitgebreid(luxe) verschillende vleeswaren kaasjes hagelslag jam pindakaas enz. Jus d'orange yoghurtje eitje veel broodsoorten ook.
De eigenaars en personeel op en top vriendelijk doen er alles aan om je een mooi verblijf te laten hebben.
Prima hotel , fijne gastheer en gastvrouw, fijne service/kwaliteit en erg klantvriendelijk en super ontbijt
Vriendelijke eigenaren, heel erg behulpzaam en attent. De kamers waren goed schoon en gezellig ingericht. Het ontbijt was goed verzorgd. Onze kamer had een prachtig uitzicht. Het hotel was heel gezellig aangekleed. We komen er graag nog een keer terug!
We kregen een zeer hartelijke ontvangtst in dit familiehotel op deze mooie locatie. De kamer met balkon was prima en schoon. Het ontbijt was goed en bovenal: de koffie was heerlijk. Een aanrader om terug te komen.