9-9-2011
Als je van dronken, schreeuwende Polen houdt en daarbij wakker liggen niet erg vind, ben je op deze camping van harte welkom, daarbij is het zwembad 2 graden en zit er schimmel aan de rand! Verder ligt het ongeveer op de snelweg en daardoor kan je ook niet slapen. het restaurant op zich leuk alleen jammer als je op het punt van bestellen staat het rolluik dicht gaat!!! kortom top week geweest!!!! niet dus.
18-9-2011
Heerlijke vakantie gehad, maar dat kwam meer door de omgeving dan door de camping. Wij waren er in het naseizoen en zaten in een mobile home van touroperator. Deze was ronduit smerig En gedateerd net als de camping. Touroperator heeft het overigens wel goed opgelost. Camping is schoon, maar aan groot onderhoud toe, vooral de zwembaden: schimmel, kapot stucwerk bij de glijbanen. Ook in het naseizoen druk en erg weinig ligbedden bij beide zwembaden.Geen last gehad van de snelweg, ook niet van lawaai: tussen half twaalf en half zeven was het doodstil op de camping, wat erg prettig was. Verder veel verkeer op de camping overdag, vooral op de hoofroute. Er is geen sprake van eenrichtingsverkeer, dus zeker voor kleine kinderen is het oppassen geblazen. Overigens zaten wij omringd door Polen maar daar hebben we totaal geen last van gehad. Vooral Polen, Britten en Nederlanders op deze camping. Voor de omgeving gaan we zeker een x terug, maar niet meer op deze camping.