Hotel Grand Cettia**** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Grand Cettia**** Marmaris

Beoordelingen Hotel Grand Cettia****

Sehit Ahmet Benler Caddesi 97, 48700, Marmaris
Hotel Grand Cettia scoort een 8,2 uit 10, op basis van 625 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Cettia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Cettia**** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 328 vakantiefoto's van Hotel Grand Cettia**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Grand Cettia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Grand Cettia**** met andere accommodaties in Marmaris.

601 beoordelingen over Grand Cettia****

met een groep, 2012
"Fantastische plek"
Shana
29-5-2012 Hotel Grand Cettia is echt een geweldig hotel er is elke dag wel wat om te doen de animatie is der ook zeer geweldig !! Ik heb echt genoten van men verblijf !! ik ga zeker nog een keer terug! x

met jonge kinderen, Mei 2012
"Goed hotel, redelijk kindvriendelijk"
Peter
30-5-2012 Wij zitten op dit moment in Grand Cettia met een kind van 1,5. Ik stoor me niet aan de Engelsen.
*Ligging: Het uitzicht is fraai en de afstand naar het strand is te lopen (20/25 min). *Service: de service in het hotel is erg goed. Personeel is vriendelijk en helpen je altijd. Ze zijn erg leuk met kinderen. *Eten: de variatie valt wel mee, maar wat er is, is van uitstekende kwaliteit. Altijd warm en erg lekker. Voor ieder wat wils. Het is een klein beetje Engels georiënteerd. *Kamers: wij hadden een familiekamer. Deze was uitstekend. Erg schoon, ruim en werd goed schoon gemaakt. De airco die er hing deed zijn werk niet echt goed, maar de zon was er na 2-en weg. Dus ramen open en het was koel. !!Kindvriendelijk: dit viel ons tegen. De ingang van Cettia is alleen met een trap te bereiken, kinderbadje is voor 3 en oud en erg koud. Geen babybadje. Het is erg glad langs het zwembad. Animatie is vlak bij het zwembad, dus gevaar voor hele kleine kinderen. Kinderbuffet stelt niet veel voor.!!

met een groep, Mei 2012
"Uistekende prijs/kwaliteit"
R. Hasselt
28-5-2012 Na veel vakanties in 5 sterren resorts te hebben gedaan, nu een weekje tussen door in Grand Cettia.
Hotel is leuk gelegen met fraai uitzicht, centrum bereikbaar per voet (+/- 25 min) of taxi dan wel Dolmus (beiden spotgoedkoop)
Personeel is zeer vriendelijk.
Het eten is zowel qua keuze als variatie meer dan je van een 4 sterren hotel kan verwachten.
De kamers zijn ruim, vzv minibar en badkamer. Dagelijkse schoonmaak werd zeer goed uitgevoerd.
Voor kinderen is er veel te doen.
In week 21 werd het hotel bevolkt door Britten en Nederlanders.
Wellness (Hammam en pedicure geweest) uistekend en scherp geprijsd!
Minpuntje: polsbandjes systeem is niet meer van 2012

met een groep, Mei 2012
"Fantastische plek!"
Sandra
31-5-2012 Echt de moeite waard om te doen .
Ben in mei geweest en ga in september zeker terug
Vooral de animatie voor de kinderen en zelfs voor de volwassenen was echt supper .Ook de mensen zijn heel vriendelijk en sociaal
Het eten was lekker en goed verzorgd dus echt geen klagen
Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Mei 2012
"Een bangelijk hotel niks op aan te merken"
cibos wendy
30-5-2012 een heel goei hotel, heel vriendelijk personeel en een kei goede animatieteam. het eten is heel goed niks op aan te merken. De kamers zijn net en heel onderhouden.Het is kindvriendelijk. Het is zeker zijn geld waard.
Het hotel is goed gelegen ge kunt daar alle kante uit. Ik zou zeggen boeken maar. Ik zou zeker nog eens naar daar gaan.

met partner, Apr. 2012
"Zeer goede vakantie"
Luc en Jenny
6-5-2012 hotel grand cettia is zeer goed alsook het eten en de bediening was goed vriendelijk personeel alleen mocht het eten iets warmer geweest zijn het was aan de lauwe kant maar anders was het zeer goed , en het was niet ver van stad marmares en ook niet ver van het strand zeker een annrader voor wie naar turkye gaat. Het was een prachtige vakantie.

met vrienden, 2012
"Super"
andrea
16-1-2012 heerlijke vakantie gehad leuk hotel fijne kamer minder dat de airco zo slecht is maarja wel ventilator te leen, eten was oke en het animatie team geweldig we zijn met vrienden geweest en we hebben alweer geboekt voor juni a.s dat zegt genoeg dacht ik zo

met vrienden, Okt. 2011
"Zeer goede vakantie"
Monique
22-3-2012 zijn in oktober 2011 voor 15 dagen daar op verlof geweest . Was er aangenaam ,spijtig dat het ver van het centrum gelegen is om savonds nog eens te wandelen langs de haven .Gaan zeker nog eens terug.

met partner, Okt. 2011
"Wij hebben wel genoten"
judith
18-10-2011 jammer dat iedereen zo negatief is. Er waren idd heel veel engelsen die luid waren. Maar het eten was zeker niet alleen voor de engelsen er was meer dan genoeg keuze. hebben iedere dag wat anders kunnen eten. En de soepen echt top. Kamer ook helemaal prima. Personeel erg vriendelijk. En erg wordt top schoongemaakt rond het zwembad.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Te hoog beoordeeld"
Iro
9-10-2011 Na de goede beoordelingen op Zoover, hebben we besloten om dit hotel te boeken. Helaas...
De pluspunten: +Leuke zwembaden.+Personeel is erg vriendelijk.+Roos (Gul) van de kinderanimatie is ontzettend lief!+De kamers worden goed schoongemaakt.
De minpunten: -Er zijn voornamelijk veel asociale Engelsen: Luidruchtig, onbeschoft en letten niet op hun (drukke/ agressieve) kinderen.-Stoelen bij het zwembad en tafels van het restaurant worden 'gereserveerd'. (ondanks dat dit niet mag) Waardoor je vaak mis grijpt. -Alles is heel erg masaal: voor de voeten gelopen en moet je steeds in de rij staan.- De hele vakantie 'ziek' geweest door het eten.-De hele dag staat de muziek keihard aan. Dus ook tijdens het diner. Je kunt elkaar moeilijk of niet verstaan.-De ligging is niet optimaal. Als je het zwembad en hotel wilt ontvluchten, kun je twee maal per dag met een busje naar het strand. Dit busje kwam alleen niet, te laat of te vroeg.-Er is uit meerdere kamers gestolen.