Beoordelingen Appartement Gemelos 22***

23 mei 2013

Gemelos 22***
Beoordelingen Appartement Gemelos 22***
Avenida L'Ametlla de Mar, 29, E-03503, Benidorm
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Gemelos 22*** in Benidorm, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Gemelos 22*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Gemelos 22 scoort een 8,4 uit 10, op basis van 211 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Gemelos 22*** in Benidorm, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Gemelos 22***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Gemelos 22*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 142 vakantiefoto's van Appartement Gemelos 22*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Gemelos 22*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Valencia (Costa Blanca,Costa de Azahar). Vergelijk Appartement Gemelos 22*** met andere accommodaties in Benidorm.

210 beoordelingen over Gemelos 22***

met partner, Mrt. 2013
"Goed appartement"
taeke
28-4-2013 we zijn voor de zesde keer in gemelos geweest
alles piek fijn in orde erg gezellig de receptie (noortje en natas)was ook weer klasse wij hebben wel een minpunt dat is vooral het bankstel dat is erg slecht daar kom je haast niet meer uit als je gaat zitten dat is dan ook aan vervanging toe,hopen dat dat eens gebeurd

met partner, Mrt. 2013
"Voor herhaling vatbaar!"
Willem en Trix 65+
11-4-2013 Voor het eerst 1 maand vakantie in Benidorm en gekozen voor Gemelos22. Wij hadden een en schoon appartement op de 24e verdieping van toren 2 appartement 24E met een prachtig uitzicht, mooie TV en vaste internet verbinding. Helaas was er geen Open balkon omdat die bij de kamer was getrokken. Verder vriendelijke en behulpzame mensen bij de receptie als ook bij het overige personeel. Ondanks dat wij hebben genoten van het appartement en van het mooie weer (18 tot 24 gr.), toch nog wat opmerkingen voor het team;
-een bagage wagentje of hulp om de koffers naar het appartement te brengen zou geen overbodige luxe zijn...ga iets doen aan een vaste internet verbinding voor álle bewoners van uw appartementen. Wij hadden daar gelukkig geen last van, maar 25 euro betalen voor een internet verbinding die alleen in de hal beschikbaar is...dat is écht niet meer van deze tijd. Naast de aanwezige Nederlandse aanwezige zenders miste wij toch wel een Duitse en Spaanse Tv-zender!

met partner, Feb. 2013
"Spaanse droom!"
Wendy
20-2-2013 Een uitstekend appartement. Netjes, schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het heeft een groot balkon en prachtig uitzicht op de tuin van het appartementcomplex. Met een groot zwembad,tennisbaan,midgetgolf,voetbal/basketbal veld en een binnenzwembad. Er is zelfs een fitnessruimte en het complex is voorzien van een afgesloten parkeerplaats en ondergrondse parkeergarage. Niet dat je de auto nodig hebt in Benidorm. De supermarkt is om de hoek en het strand/zee met gezellige boulevard is op loopafstand.

De service is top. Heel klantvriendelijk en voor tips over leuke omgevingsplekken kan je altijd bij de receptie terecht. Dank je Noortje en Natascha!
Het was een geweldige vakantie. En ik weet zeker dat ik hier weer terugkom!!!

met vrienden, 2013
"Appartement is goed"
Cees
17-1-2013 Inrichting appartement is goed, alleen de inventaris qua glaswerk en servies is niet je van het, van alles wat.
Wifi is matig, slechte verbinding.
Uitzicht is matig, je kijkt tegen een hotel aan.
Zit rondom in de hoogbouw, voor overwinteraars zou ik een andere accommodatie kiezen qua zon ligging.
Prijs is goed, maar door de bijkomende kosten voor de televisie en Wifi is dit te duur en zijn er appartementen aan de boulevard te huur voor dezelfde prijs , waar dit alles is bij in begrepen en heb je meer te zien en betere zon ligging.
In de reis gidsen staat TV tegen een kleine vergoeding, maar de prijs staat er niet bij. Maar als je dan €25,= per week voor TV moet betalen is dit zeer veel.
Per week is zeer veel geld

met partner, Jan. 2013
"Heerlijk complex"
Marja
14-2-2013 wij zijn net terug en we hebben nu al heimwee. Prachtige appartementen met schitterende tuin met groot zwembad, binnenbad, fitnessruimte, tennisbaan, voetbal-/basketbalveld, minitennisbanen, tafeltennistafels, jeu de boulesbaan en 3 midgetgolfholes worden aangelegd (ik denk klaar in maart) Het restaurant siroco wat direct naast de ingang zat is gesloten. Robe ne Jolanda die hierin zaten hebben vlak om de hoek een bar-/café geopend, wat kleiner maar beregezellig en bovendien goedkoper. service van de receptie ook prima. Wifi ook redelijk al is het in Spanje nergens zo snel als thuis al zegt men dat het wel sneller wordt. Of dat ook lukt met die crisis in Spanje vraag ik me af. We zien het de volgende keer wel ! Net weer geboekt voor de volgende keer.

met partner, Dec. 2012
"Goed appartement"
Marywouters_1
14-1-2013 Kamers niet slecht maar hou wel met verschillende dingen rekening
Geen vuilnis zakken geen closetpapier poetsen 1 x per week
Handdoeken een maal in de 2 dagen maar een mogelijkheid om te kopen
Wi-fi slecht of helemaal niet moet je ook betalen ongeveer 30 euro voor 4 weken
Receptie tussen de feestdagen vaak slecht geopend
Vooral als je de eerste dag zaterdag aankomt moet je wachten tot zondag
En als je met touroperator reist dan kun je de reistijden niet terug vinden.
hangt je bord in een hoekje in de was ruimten kan zeker aan de muur rechts bij de receptie veel overzichtelijk dit geld ook voor reizigers van andere touroperator.

met partner, Dec. 2012
"Rustig schoon complex met mooie tuin"
M. Hoole Pel
17-1-2013 Na 35 dagen zon valt er natuurlijk helemaal niets te klagen, toch zijn er wat minpuntjes te noteren. Buiten de prima bedden en zeer goed uitgeruste keuken en prima badkamer, is het zitten op de bedbank een regelrechte ramp voor je rug. De aanwezige Wifi-installatie werd na 2 weken helemaal weggehaald, en het restaurant Siroco is verdwenen, dit tot grote spijt van de ouderen en overwinteraars, die hun gezellige avonden zullen missen.
Alle deuren van de torens gaan om 19.00 alleen met een sleutel open, behalve de toegangsdeur op etage -1, die blijkt al maanden wagenwijd open te staan, hoezo veilig. Dat waren de minpunten, de pluspunten zijn in de meerderheid, prachtige tuin, warm binnenzwembad, heerlijk zonnig balkon, grote boiler, alles wat je kunt bedenken voor de keuken is er. Het gebouw en tuin wordt super schoon gehouden door Paco en consorten.
Wat ook heel prettig is dat de liften lekker ruiken en airco hebben.
Hoewel het buiten het complex erg druk is,merk je er binnen niets van.

"Spaans genieten"
Esther van Gaalen
6-12-2012 We zijn als stel best wel kritisch met onze vakanties en Gemelos 22 vonden we zeer goed vanwege het heerlijke zwembad, het aardige personeel en vooral het uitzicht waren super! Het eten in het restaurant smaakte zeer goed!
We zijn erg enthousiast en we zullen er zeker in de toekomst nog eens verblijven!

met partner, Nov. 2012
"Prachtig groot appartement schitterende zwembaden"
flip
20-1-2013 prachtig groot appartement schitterende en zwembaden.
Praktisch ingericht, ruim balkon.
Met tennisbaan, kunstgras voetbalveld, overdekt zwemband, fitnessruimte (alleen cardio)

met partner, Nov. 2012
"Fijn appartement, prima locatie"
Gerard
4-12-2012 Hele mooie ruime appartementen met een geweldige tuin en grote zwembaden. Lekker warm binnenbad en leuke nette fitnessruimte. Veel Nederlandse zenders beschikbaar op de tv en wiki is ook fijn. Last but not least rustig maar toch in de buurt van alles gelegen. Echt een aanrader, wij gaan zeker terug.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit