Hotel Noelia Sur**** in Playa de las Américas Spanje beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Noelia Sur**** Playa de las Américas

Beoordelingen Hotel Noelia Sur****

Calle Noelia Afonso Cabrera, 6, 38660, Playa de las Américas
Hotel Noelia Sur scoort een 8,3 uit 10, op basis van 534 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Noelia Sur****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Noelia Sur**** in Playa de las Américas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 261 vakantiefoto's van Hotel Noelia Sur**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Noelia Sur**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Noelia Sur**** met andere accommodaties in Playa de las Américas.

514 beoordelingen over Noelia Sur****

met vrienden, Apr. 2012
"Uitstekend hotel, aanrader"
M
22-4-2012 In april 1 week geweest. Wij hadden gerenoveerde kamer. Uitstekend hotel zeker gezien de prijs. Eten heel goed. Enige wat je er op aan te merken zou kunnen hebben is dat de tafels in de eetzaal erg dicht op elkaar staan.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldig hotel"
willems
6-5-2012 wij hadden dit hotel gekregen als alternatief voor ons geboekte hotel Villa Tagoro, waarvan het zwembad kapot was.
het is ons uitstekend bevallen, bij aankomst kregen we een glas champagne bij de receptie en verontschulidigen dat we niet in het andere hotel konden, maar acheraf bleek Noelia Sur meer sterren te hebben als het Villa Tagoro, dus we hadden geboft. we hadden een baby bj ons van 1 jaar, maar daar werd alles voor gedaan, we hoefden het maar te vragen en we kregen het! de kamers waren uitstekend, lekker groot en werden iedere dag schoon gemaakt en handdoeken vervangen. het eten was ook prima, voor elk wat wils, als wij het restaurant inkwamen werd al meteen een kinderstoeltje gehaald. de animatie 'savonds was leuk en soms erg grappig!al met al een leuke vakantie gehad en wat het hotel betreft , voor herhaling vatbaar!

met een groep, Apr. 2012
"GEWELDIG"
Ilona
3-5-2012 Wij zijn vorige week in dit hotel geweest, in een woord fantastisch. Ik ga zeker nog eens terug. Personeel en service top, receptie heeft ons ook super goed geholpen, zijn er veel die Nederlands spreken. Aangegeven dat mijn ouders 25 jaar getrouwd waren op vakantie, ze hebben verschillende dingen gedaan om dit een mooie dag te laten zijn... kortom als je het op tijd aangeeft kunnen ze alles regelen. Hadden All inclusive, was hartstikke goed, hele dag kun je drinken halen, lekker eten...voor iedereen wat wils, kregen zelfs een megagroot lunchpakket mee toen we een dagje naar Loro Parque gingen. Zwembad mooi, bedjes zijn wel vrij als je er op tijd bij bent (gewoon niet te lang blijven liggen op vakantie :) ), ligt dichtbij boulevard en strand/zee. Hadden een mooie kamer aan binnenzijde met uitzicht op zwembad..mega mooi uitzicht! Iedere dag schoonmaak, leuke avondprogramma's(vond de animatie 's avonds eindelijk eens niet amateuristisch.. steeds mensen van buitenaf).Wil nog steeds terug!

"Geweldig hotel!!!"
Ineke Zuidema
6-4-2012 Net terug, geweldige vakantie gehad! Mooi hotel, mooie, grote kamer en de schoonmaak is perfect. Vriendelijk en vrolijk personeel. Eten is echt geweldig. Wij hadden halfpension, zeer uitgebreid ontbijt en het diner.....vertel mij wat er niet is.....heerlijk! Het hotel ligt op een paar minuten lopen van de boulevard en het strand. Het zwembad is prima, inderdaad wel jammer van die mensen met die handdoeken....om 9.00 uur staan ze klaar.... Vriendelijke mensen (nederlands sprekend) bij de receptie, ze helpen je overal mee.
We kwamen laat aan en moesten vroeg vertrekken, maar we konden nog dineren en heel vroeg ontbijten. Geweldige service.
Wij komen vast nog eens terug!!!!!

met partner, Mrt. 2012
"Goed hotel midden in het centrum"
Bertvaningen
23-3-2012 Noelia Sur is een aanrader, goed eten en goede service.
Dicht bij de boulevard. Boek wel een gerenoveerde kamer aan de zwembadzijde zodat je aan de zonkant zit. Er zijn veel ouderen in het hotel en `s avonds heb je een vaste tafel om te dineren, je mag kiezen tussen half 7 of half 9 en de heren moeten verplicht een lange broek aan tijdens het avondeten. Elke avond is er wel een optreden van dansers oid.
Op mijn verjaardag kreeg ik een fles champagne, heel attent.
Auto huren kan naast het hotel.

"Prima hotel"
Jaco van Wezel
1-4-2012 Hotel Noelia Sur voldeed aan onze verwachtingen. De kamer was goed, maar helaas niet gerenoveerd. Wel mooi uitzicht richting en zee en naar het vulkaangebergte in het binnenland. Minder was dat ze iedere nacht om 03.00 uur het vuilnis (incl glasbak) met veel kabaal aan de voet van het hotel kwamen ophalen. Verder ideaal dat er iedere dag wordt schoongemaakt en de handdoeken vervangen worden. Gebruik van koelkast en kluis is niet heel duur. Je moet er wel op uit trekken. Het hotel is puur een mooie slaap- en eetplaats. Eten overigens prima, uitgebreid ontbijt en ook bij het diner veel keus (al keren bepaalde dingen wel vaak terug op het menu). Zwembad is klein en niet aantrekkelijk voor kinderen. Service is goed. Personeel spreekt veel verschillende talen. Jammer dat er door het hotel niets extra's gedaan is met het feit dat we op huwelijksreis waren, maar misschien heeft de tussenpersoon dit vergeten door te geven. Over het geheel genomen prima.

met vrienden, Mrt. 2012
"Nooit Meer"
Marga Bergers/Budge...
3-4-2012 Alles wat andere hier schrijven over het eten, schoonmaak is waar. Maar let goed op als je met drie personen gaat het je het slecht want ze zetten er een opklapbedje bij. Goed voor een kind maar niet voor volwassenen. En als je all-inclusief neem waar je 150 euro p.p. voor betaal mag je dat alleen buiten bestellen. Dus niet binnen in de bar. En verse jus zit er niet in. Wel alcohol hahahha wat een lacher. Nee geen goed hotel ze trekken je helemaal leeg als ze de kans krijgen. Als je 's avonds laat opgehaald word dan mag je de kamer houden hoor als je wilt maar dan betaal je weer 50 euro p.p. tot 17.00 uur.Het all inclusief verhaal daar begrijpen ze helemaal niets van. En het vermaak 's avonds en overdag is de grootste kul die er maar bestaat.

"Geweldig personeel !!!!!"
jacques van straten
13-3-2012 Een bijzonder goed hotel, met uitmuntende en zeer proffesionele medewerkers!!!
Tijdens ons verblijf in dit hotel zijn wij uitzonderlijk goed en uiterst vriendelijk geholpen door de receptiemedewerkers van dit hotel!!!
Door een ongelukkig incident heeft mijn vrouw haar enkel op twee plaatsen gebroken en hadden wij hulp nodig bij verschillende zaken.In het bijzonder Carolien en Chris hebben waar zij konden geholpen met van alles en nog wat, een zeer hartverwarmende ervaring!!! Ik wil dit hotel graag een 10 geven voor klantvriendelijk gedrag van de medewerkers!! Chris en Carolien een 11!! Voor alles wat een vakantie tot een succes maakt is dit hotel een absolute aanrader!! Wij komen hier zeker terug. Jacques & Jose van Straten

met vrienden, Feb. 2012
"Mooi hotel"
Elly Jongmans
26-2-2012 Wij zijn 10 dagen in dit hotel geweest.
Het was in een woord geweldig.
Ontbijt en avondeten zeer uitgebreid.
Iedere dag schone handdoeken en kamer werd ook iedere dag schoongemaakt.Kreeg champagne bij aankomst en ook werd er gebeld toen je op de kamer was of alles naar wens was.Wat wij ook fijn vonden was dat er nederlands bij de receptie gesproken werd.Als we nog een keer naar Playa las Americas gaan dan zeker weer terug naar dit hotel.

met partner, Feb. 2012
"Prima vriendelijk personeel"
fam mentz
9-3-2012 Hier 5 weken geweest. Opvallend hier is de vriendelijkheid van het personeel. De receptie, keukenpersoneel, bedienend personeel en de kamermeisjes zijn uiterst vriendelijk en je wordt echt als gast behandeld.
Wij hadden kamer 276, een gerenoveerde kamer, in prima staat. De bedden vonden wij matig. Het eten was prima en veelzijdig maar ja het kan soms erg druk zijn. Toch verloopt alles goed georganiseerd. Het ontbijt is van 7 uur tot 10 uur maar als iedereen om 9 uur komt dan is het bere druk. Om 9 uur is "the walk of shame " handdoekjes leggen.
Deze walk of shame wordt meestal aangevoerd door de jeugd van 1960 en meestal Hollanders die denken dat ze het hotel hebben gekocht.