Hotel Spring Arona Gran Hotel**** in Los Cristianos Spanje beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Spring Arona Gran Hotel****

31 mei 2012

Arona Gran Hotel****

Beoordelingen Hotel Spring Arona Gran Hotel****

Avda.Juan Carlos I 38, 38650, Los Cristianos
Hotel Spring Arona Gran Hotel scoort een 9,1 uit 10, op basis van 239 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Spring Arona Gran Hotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Spring Arona Gran Hotel**** in Los Cristianos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 251 vakantiefoto's van Hotel Spring Arona Gran Hotel**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Spring Arona Gran Hotel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tenerife. Vergelijk Hotel Spring Arona Gran Hotel**** met andere accommodaties in Los Cristianos.

206 beoordelingen over Spring Arona Gran Hotel****

met vrienden, Apr. 2012
"Zeer goed hotel"
Walter Vrinssen
1-5-2012 Wij hebben dit hotel al 3 maal bezocht en zijn zeer tevreden,wij komen volgend jaar zeker terug.
Vooral de bediening is zeer klantvriendelijk,ook de kamers en het uitzivht op de haven en de zee is fantastisch mooi

met partner, Apr. 2012
"Na 10 bezoeken weet je het wel : prachtig"
Guy Leleu
20-4-2012 meer kan je echt niet verwachten. Een hotel om "U" tegen te zeggen. zeer goede ligging, zeer goede service en het eten is er zeer variabel maar vooral ook zeer lekker.

met partner, Mrt. 2012
"Arona Gran:top/Spring hotels:uitstekende service"
Ria
23-3-2012 Wij zijn trouwe Spring Hoteles klanten. Voorheen in hotel playa Arena maar sinds dit hotel verkocht is aan een andere keten kozen wij sinds vorig jaar voor de bekende Spring-services in hotel Arona Gran. Nu zijn we pas terug thuis na een 2de keer in dit hotel en we blijven vol lof. Aangezien wij rechtstreeks online boeken kunnen wij gebruik maken van de gratis transfer per taxi. De organisatie hiervoor loopt werkelijk gesmeerd! Minder dan een uur nadat wij geland waren stonden we aan de balie van het hotel.(ophalen bagage inbegrepen). Het hotel blijft voor ons een topper : prachtig uitzicht, lekker eten, vriendelijk personeel, alles netjes onderhouden.

met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel, rustig gelegen."
k-ameijer
10-4-2012 Hotel Spring Arona Gran in Los Cristianos is een zeer goed hotel voor
een ontspannen verblijf in Tenerife. Goede kamers (recent gerenoveerd), vriendelijke personeel, mooi zwembad, voldoende ligbedden. Het ontbijt is zeer uitgebreid en van prima kwaliteit. Er is entertainment van professioneel niveau en de animatie wordt zeker niet opgedrongen. De ligging is perfect: aan het eind van de boulevard (dus rustig); een kwartiertje wandelen en je bent in het centrum van Los Cristianos.

met partner, Feb. 2012
"Voor zijn prijs een tophotel."
Bob
5-3-2012 De kamers kunne wat renovatie gebruiken, maar gezien de ligging en de goede service is dit nit echt een majeur probleem.

"R.G."
Piet en Betty
24-1-2012 Hotel is schoon en netjes,ontbijt goed.Buffet 's avonds is uitgebreid,maar niet smakelijk.Personeel is vriendelijk.Door de grootte en ligging van het hotel hebben 30% van balkons met zeezicht geen zon.Direct bij de receptie geprobeerd een andere kamer te krijgen,dit lukte niet omdat het hotel overboekt was uit Belgié.Konden alleen op een lijst geplaatst worden van andere ontvreden gasten.

"Op verkeerde been"
w.lieberwerth
20-1-2012 ligging: afgelegen
kamer: prima, goede schoonmaak pm wel een kakkerlak
ontbijt: uitstekend
avondeten: slecht: producten worden verknald door de koks (mening werd gedeel door andere hollandse gasten
terrassen zwembad: beperkt gelet op aantal mensen
personeel: vriendelijk
consumpties: prijzen van wijn 3x over de kop
springpas levert in ieder geval 15% korting op
leeftijd: bejaardenoord absoluut ongeschikt voor kinderen

samengevat zeker geen 9 eerder 6,5

"Fantastich Hotel!!"
Rudiger en Annie
21-1-2012 Dit hotel is gewoon super.
De ligging , de sfeer , lekker eten ,de kamers met prachtig zicht.
Begin januari hebben wij daar jong en ouder aangetroffen.
Dat maakt het juist gezellig.
Volgend jaar keren wij zeker terug .

met partner, Dec. 2011
"Weer bijna perfect"
Jef en Mady
27-12-2011 Net 17 dagen in dit tophotel verbleven. Het eten was bijna nog beter dan vorig jaar. Alles pico bello, alleen spijtig dat ze met de tv zo blijven klungelen. Altijd zenders die uitvallen, 't is misschien pure luxe maar toch, als het aangeboden wordt, geniet je er graag van. Voor de rest top top top. Volgend jaar zeker terug.

met partner, Dec. 2011
"Blijft een goed hotel"
Schepens P
20-12-2011 Weer een weekje naar Arona Gran geweest. Het is en blijft een prima hotel met lekker eten en een vriendelijke bediening.