Aparthotel Protur Floriana Resort*** in Cala Bona Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Protur Floriana Resort***

Aparthotel Protur Floriana Resort*** Cala Bona

Beoordelingen Aparthotel Protur Floriana Resort***

Ses Joanetes s/n, 07559, Cala Bona
Aparthotel Protur Floriana Resort scoort een 8,7 uit 10, op basis van 330 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Protur Floriana Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Protur Floriana Resort*** in Cala Bona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 273 vakantiefoto's van Aparthotel Protur Floriana Resort*** vinden. Je kunt 4 video's van Aparthotel Protur Floriana Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Aparthotel Protur Floriana Resort*** met andere accommodaties in Cala Bona.

329 beoordelingen over Protur Floriana Resort***

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldig hotel/appartementen echt een aanrader!!!"
apuleni
16-5-2012 Heerlijke appartement, ruim genoeg voor 5 personen. Als je uit de deur stapt ben je meteen bij het zwembad, water was koud (begin mei) maar schoon en niet teveel chloor.Leuk animatie team, mooi schoon hotel lekker eten rustig gelegen en in deze tijd van het jaar hoor je de vogeltjes en ruikt het overal naar bloemen! Enige wat je nodig hebt is een handdoek voor bij het zwembad en afwasmiddel. De handdoeken worden elke dag verschoond en het bed opgemaakt en gedweild. Calla millor is op de boulevard rechtsaf en giga mooi! Helder water, douches op het strand en allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes! Bij het hotel in de buurt zit een supermarkt met elke ochtend verse broodjes . Het enige wat niet beviel was het gedrag van een winkelier! Ze verkopen camera's en op de winkel staat Panasonic Sony Duty Free niets kopen!!! Ze behandelen je onbeschoft en als vrouw zijnde moet je je mond houden nou ja!!! De zaken zijn van mannen uit India. Alle andere winkeliers zijn gewoon aardig

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed 3 sterren complex"
Esther Greefhorst
24-10-2011 3 kamer appartement is ruim genoeg voor z'n vieren. Het tweede bed is een twijfelaar. Dus voor twee stellen is 3 kamer appartement niet aan te bevelen. We werden wel elke dag rond 0800 uur wakker gemaakt door schoonmakers die met hun karretjes over de tegels denderden en druk aan het kletsen waren. Er is bij ons (waarschijnlijk door de schoonmakers) een nintendo ds verdwenen uit het appartement. Dus spullen goed opbergen! Eten is uitstekend geregeld. Elke dag staat een kok ter plekke pannenkoeken, vlees, ei etc te bakken. Het animatieteam was nog steeds enthousiast met activiteiten en kinderdisco. In de direct omgeving geen sfeervolle plaatsen. Palma is 1,5 uur rijden. Vonden wij te veel.

"LEUK GEZELLIG RESORT"
Ed
15-9-2011 Nu zijn we weer thuis en hebben het erg leuk en gezellig gehad op het park, wij zaten in blok L en dat was schuin naast het tennispark. Heel fijn achteraf, uit de zon waar je even kunt bijkomen van een hete dag met veel zon. Het ontbijt in de ochtend was zalig en toch was er keuze, wat ook leuk was dat er een kok staat om de dingen te maken die je vraagt bijv. een pannekoekje en een vers gebakken eitje. Het enige nadeel in de ochtend: erg rumoerig. Veel mensen lopen door elkaar en kijken eigenlijk niet uit waar ze lopen en dat scheelt jou weer een bord eten halen. Maar goed, in de middag wederom eten, alles is er. En wat heerlijk iets rustiger qua mensen, dus veiliger lopen. Verder kun je daarna weer vanalles nemen aan cake enz. maar dat wordt teveel. Diner is wederom erg druk, rumoerig en haastige mensen maar als je lekker buiten het terras gaat zitten is het wat rustiger. Animatie toppie. Alleen jammer dat de kinderdisco niet bij een ander zwembad gehouden wordt. kortom leuke holiday

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldig hotel"
fam Meijer en fam ...
25-9-2011 waren van 14 t/m 21 sept in Protur Floriana Resort hadden al veel beoordelingen gelezen maar wilden eerst zien !!en dan zelf beoordelen en echt het is goed! geen overdreven luxe maar gewoon heel goed.rustig gelegen,hele ruime appartementen
zaten in blok C dichtbij restaurant en zwembad ideaal. Heel lekker eten, veel variatie Leuke animatie, doen hun uiterste best om iedereen op hun gemak te stellen. en naar de zin temaken.er was geen fohn in de badkamer maar die kon je ophalen bij de receptie.Wij hadden al inclusive en dan had je de sauna gratis en ook de fietsverhuur was gratis .afstand naar strand en winkels was goed te doen 5min lopen. en naar Cala Millor en Sa Coma gingen we op de fiets .het was een goede prijs kwaliteit verhouding dus ik denk dat we volgend jaar hier weer naar toe gaan.

met vrienden, Sept. 2011
"Goede prijs-kwaliteit verhouding"
skytycho
23-9-2011 Ik ben hier met mijn zus van 14 t/m 21 september 2011 geweest. We zaten in blok G en hadden All inclusive geboekt, dit is prima bevallen. Algemeen: Mooi complex. Grote tuin. Voor 25 euro konden we de laatste dag tot 18.00 in de kamer blijven. Kamers: Ruim, schoonmaak van de kamer was matig, het matras was erg hard. Zwembad: 3 zwembaden, waarvan 2 met bar. Ligbedjes en parasols zijn voldoende. Strand: Via boulevard loop je zo door tot aan Cala Millor, daar is een mooi breed strand. Eten: Was erg lekker en voldoende keus. ’s Middags was er elke dag een heerlijk broodje dönner. Medewerkers: Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, spraken goed Engels bij de receptie. Animatie: De volwassen animatie overdag en ook ’s avonds vond ik wat matig . Weer: 5 dagen stralend weer en 3 dagen wat bewolking, elke dag rond de 30 graden. Het is een hotel met goede prijs-kwaliteit verhouding en heerlijk voor een weekje relaxen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prima vakantie, aanrader!"
Inge & Ron
3-10-2011 Net een weekje terug (gezin met kindjes van 2 en 4 jaar). Goede vakantie gehad. De volgende keer wel een 3 kamerapp. ipv 2 kamer, want de bedden in de woonkamer liggen verschrikkelijk slecht. Wij zaten er obv logies. Af en toe s'avonds in het hotel gegeten, goed gegeten. Afgewisseld met eten in het haventje van Cala Bona. Ook erg goed en gezellig. Animatieteam en minidisco top! Erg vriendelijk personeel. Strand van Cala Bona voor onze kindjes prima! (Cala Millor strand met 2 ukkies iets te ver lopen). Nu zaten er 400 man, goed te doen. In het hoogseizoen 1500 man! dan is het zwembad echt te klein. Er waren nu al amper genoeg zonnebedden. Al met al een goede vakantie gehad.

"Prima verblijf!"
J. van Weeren
18-9-2011 Appartementen Floriana Resort - Cala Bona

Echt een prima verblijf gehad in ons appartement in Blok G. We hadden geen all-inclusive, dus over het eten kunnen we niets melden. Zwembad werd elke dag schoongemaakt. De schoonmaak was echt perfekt! 't Appartement was ruim (aparte slaapkamer) en de airco was natuurlijk heerlijk om te hebben. Ook het balkon was ruim genoeg om lekker te ontbijten, en om 's avonds nog te genieten van de heerlijke temperatuur.
Cala Bona op zich is een erg gezellig plaatsje, veel winkeltjes, veel eetgelegenheden. Onze aanrader is "Carlos", een pizzeria waar we een paar keer heerlijk gegeten hebben.
We hebben voor een week fietsen gehuurd, gewoon bij een plaatselijke verhuurder, en bij hem hebben we ook voor 1 dag een scooter gehuurd. Verliep allemaal prima.
Als ik een nadeel moet noemen, dan is het de erg harde matrassen..... voor mensen met rugproblemen (als ik) is dat wel wat lastig.
Maar verder: UITSTEKEND allemaal. We komen zéker nog eens terug hier!!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prima vakantie, aanrader!"
Inge & Ron
3-10-2011 Net een weekje terug (gezin met kindjes van 2 en 4 jaar). Goede vakantie gehad. De volgende keer wel een 3 kamerapp. ipv 2 kamer, want de bedden in de woonkamer liggen verschrikkelijk slecht. Wij zaten er obv logies. Af en toe s'avonds in het hotel gegegeten, goed gegeten. Afgewisseld met eten in het haventje van Cala Bona. Ook erg goed en gezellig. Animatieteam en minidisco top! Erg vriendelijk personeel. Strand van Cala Bona voor onze kindjes prima!(Cala Millor strand met 2 ukkies iets te ver lopen). Nu zaten er 400 man, goed te doen. In het hoogseizoen 1500 man! dan is het zwembad echt te klein. Er waren nu al amper genoeg zonnebedden. Al met al een goede vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie"
rolemo
13-9-2011 Met mn pubers hier op vakantie geweest, geweldig. Een groot resort, maar alles loopt gesmeerd. Kamers waren echt top, heel schoon en netjes en groot. Badkamer superschoon en mooi. Genoeg keuze aan eten en drinken, ook keurig verzorgd. Personeel ook erg aardig en behulpzaam. Animatie helemaal top!! Van alles te doen voor jong en oud. Prijs kwaliteit verhouding vond ik ook erg netjes. Kan niks negatiefs erover zeggen. Als het lukt gaan we zeker nog een keer.

"Fijne vakantie gehad"
Rammetje
25-8-2011 Het is een gemoedelijk complex. Ligging t.o.v.de winkels en het strand in Cala Bona is prima, je bent er zo. Naar Cala Millor iets verder lopen, maar te doen. Of eventeueel met de fiets ( alleen borg betalen). We zaten eerst in blok J, na gevraagd te hebben konden we na twee dagen naar blok B. Dit vonden wij fijner. Dat was wel een nadeel dat het uit twee ( eigenlijk 3) apparte gedeeltes bestond. Maar ligt er ook aan natuurlijk waar je het liefste zit en zwemt enz.dat is voor iedereen anders. Eten was ook goed verzorgt. Paar dagen een auto gehuurd van Protur, was ook prima geregeld. En het animatie-team was ook erg enthousiast. Verder lagen er wat naalden van de bomen rond het zwembad( maar dat hou je niet tegen), maar het werd elke dag schoon gemaakt. Er werd 5 dagen per week gepoetst en schone handdoeken, op de dagen dat er niet werd gepoetst kon je ze ruilen bij de receptie. I.v.m. busstaking hebben ze vervoer geregeld voor ons,zodat we toch op tijd op het vliegveld waren, super!