Hotel Jardin Tecina**** in Playa de Santiago Spanje beoordelingen 9.4 | Zoover

Hotel Jardin Tecina**** Playa de Santiago

Beoordelingen Hotel Jardin Tecina****

Lomada de Tecina s/n, 38811, Playa de Santiago
Hotel Jardin Tecina scoort een 9,4 uit 10, op basis van 86 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jardin Tecina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jardin Tecina**** in Playa de Santiago, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 87 vakantiefoto's van Hotel Jardin Tecina**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Jardin Tecina**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in La Gomera. Vergelijk Hotel Jardin Tecina**** met andere accommodaties in Playa de Santiago.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Jardin Tecina****

met partner, 2011
"Uitrusten in prachtige omgeving"
styr
21-9-2011 Voor kort verblijf ideaal. Niets te doen in omgeving, maar het hotel biedt voldoende alternatieven, zeker voor sportievelingen (squash, mooie tennisterreinen, golf, fitness). Prachtige tuin. Enige uitstap naar regenwoud ...toch wel eens de moeite waard, maar je moet goed te been zijn.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Mijn favoriete nr 1!"
ottoy ingrid
23-4-2011 jardin tecina staat momenteel op nummer 1 in mijn favoriete hotellijst!!Prachtig gelegen op een 50m hoge klif! De nette kamers zijn gelegen in mooie onderhouden tuinen! Huur zeker een auto om het mooie eiland te verkennen en vergeet zeker de wandelschoenen niet....

met partner, Apr. 2011
"Prachtig divers eiland, schitterende accomodatie."
Jochen
21-4-2011 Hotel Jardin Tenica heeft ons veel plezier gebracht. Schitterend complex, op de toplocatie. Prachtige tuin met veel verschillende vegitatie.
De kamers zijn ruim, schoon en praktisch. Er wordt zeer zorgvuldig dagelijks schoongemaakt.
Het eten is in 'Principal' uitstekend te noemen, de andere restaurants waren prima.
Erg vriendelijk en professioneel personeel.
De golfbaan is een MUST voor de golfer,adembenemende vergezichten, uitdagende holes in topconditie.

Het eiland La Gomera is prachtig door haar natuur, het regenwoud is groots en voorzien van een aantal fraaie wandelroutes. De huur van een auto is vereist vanwege de enorme hoogte verschillen, maar die zijn voldoende voorhanden tegen goede tarieven.

met partner, Feb. 2011
"Prachtig eiland, hotel prima"
marie
15-2-2011 Aanrader!
zijn net terug van één weekje vakantie dat trouwens veel tekort was.
Aan het hotel was niks op aan te merken.Hadden een kamer met zijdelings zeezicht geboekt en bij aankomst een kamer met frontaal zeezicht gekregen.
één minpunt vonden wij dat je te lang onderweg bent.
Bij de heenreis moesten we 1 nacht slapen in een hotel op Tenerife omdat we te laat waren voor de laatste ferry naar la gomera.
Terug komen werden we al opgehaald om 12u aan't hotel voor de vlucht van 20u50 om vervolgens te landen om 2u.
zijn in totaal 15 uur onderweg geweest.

met partner, Okt. 2010
"Un lugar para escapar del estrèss"
Dhr en mevr van Soe...
15-11-2010 Al jaren komen wij op La Gomera. Bij Jarin Tecina. Een plaats om tot rust te komen, Vooral na de drukste maanden van het jaar, zoals bij ons. Tecina een oase van rust, ook als het hotel volgeboekt is. Je zou het op zo een moment niet zeggen. Ook als er 1000 mensen of meer zijn, dan merk je het niet.
Er is veel te doen, sport - wandelen - geschiedenis ophalen - andere dorpen of delen van het eiland bezoeken - uitgaan - door de bergen wandelen - het regenwoud bezoeken.
Het eten in het hotel is heel goed. Er zijn diverse restaurants.
De kamers zijn mooi, ruim en schoon. De hele accommodatie is één grote tuin met allerlei tropische planten, die wij ook wel eens in huis hebben staan, maar bij een bezoek aan Tecina weet u waarom ze het bij ons niet doen.
Het heeft geen zin om Tecina aparte cijfers te geven. Tecina scoort hoog op alle punten. Een 10 is verdiend. Ook in respect voor mens en dier.
Vriendelijk personeel, goede keuken, mooie kamers en schoon.
Een aanrader dus.

met vrienden, Mei 2010
"Het paradijs"
Bert Achten
21-7-2010 Wie van ABSOLUTE rust houdt is op La Gomera, zeker in hotel Jardin Tecina (en omgeving) op zijn plaats. En als je op alle slakken zout legt is overal wel wat op aan te merken, maar als hier iemand een cijfer onder 8 geeft weet ik niet wat die mensen dan wel verlangen. Voor mij, mijn partner en onze reisgezellen was deze vakantie op alle gebied super.

"Voor de rustzoeker"
John Bindels
1-5-2010 Indien je van rust houdt in een goed verzorgd hotel is dit een aanrader.Hou wel rekening met een lange reistijd vanwege de ferry die 3 maal daags vaart van Teneriffe naar La Gomera.Van thuis tot op onze hotelkamer waren wij 14 uur onderweg!!
Maar het totaal gevoel is prima. De excursies zijn betaalbaar en indrukwekkend. Bezoek het regenwoud eens en ervaar de ongerepte natuur. als je vanuit deze rust op Teneriffe komt weert je niet wat je overkomt.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Heerlijke plek om tot rust te komen."
fam. Verbruggen
20-4-2010 Prachtig gelegen hotel op een afgelegen klif! We hebben genoten van de rust, de mooie tuinen, de prachtige uitzichten op de oceaan, het heerlijke eten, de onberispelijke service, de mooie zwembaden, het zonnige weer ... Het hotel ligt op een ongerept en rustig eiland. Er zijn enorm veel wandelpaden die je bijzondere plekjes op het eiland laten zien. Gomera is een heerlijk wandeleiland en het hotel is de ideale plek om tot rust te komen en je heerlijk te laten verwennen. Kortom, niets dan lof over Jardin Tecina!!

"Het was fijn"
Sabine
28-2-2010 Heerlijk hotel in prachtige botanische tuin. We kregen uitzicht op de oceaan, terwijl we tuinzicht hadden geboekt, dus dat was een bonus. Wel jammer dat er paadjes voor de huizen lopen waardoor je niet ongezien op je terrasje kunt zitten. Door de lage muurtjes moet je steeds opkijken en groeten (en netjes aangekleed zijn).
Verder jammer dat zo weinig mensen Engels spreken, ook in het hotel.

met partner, Jan. 2010
"Een paradijsje!"
Nel Buis
15-2-2010 We zijn er nu voor de 11e keer geweest (83 nachten) en het is nog steeds `thuiskomen`. Prachtig hotel, mooie kamers, mooie tuin, heerlijk buiten ontbijten met uitzicht op zee, lekker avondeten op verschillende lokaties, diverse zwembaden, vriendelijk personeel. En La Gomera is een prachtig (wandel)eiland.
Op naar de 100 nachten!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende