Camping Vilanova Park**** in Vilanova i la Geltrú Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Vilanova Park****

Zwembad beneden

Beoordelingen Camping Vilanova Park****

Ctra Arboç, Km 2,5, 8800, Vilanova i la Geltrú
Camping Vilanova Park scoort een 7,8 uit 10, op basis van 344 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Vilanova Park****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Vilanova Park**** in Vilanova i la Geltrú, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 134 vakantiefoto's van Camping Vilanova Park**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Vilanova Park**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Vilanova Park**** met andere accommodaties in Vilanova i la Geltrú.

288 beoordelingen over Vilanova Park****

6,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooie uitvalsbasis voor Barcelona en omgeving"
Pakei
12-5-2012 Een mooie, schone camping met goed verzorgde accomodaties. Het is een grote ruim opgezette camping, maar met een gezellige indeling. Voor de kinderen zijn er twee zwembaden en een mooi binnenzwembad, meerdere sportvelden en speeltoestellen. Het is bovendien een groen park wat gezellig aandoet. Het restaurant, supermarkt en winkel zorgen ervoor dat je niet veel van de camping zou hoeven, wat natuurlijk wel zonde zou zijn omdat er juist zoveel te doen is daarbuiten. De bedden zijn helaas wel slecht, lattenbodem met een zeer dun matras....

met oudere kinderen, Mei 2012
""Prachtige camping!""
Van Oosten
14-5-2012 Wat hebben wij een week genoten op Vilanova Park. Niet alleen het park is brandschoon, maar ook de bungalows (wij hadden een 800-serie). De service op het park is top en de mensen achter de receptie zijn erg behulpzaam. De informatie over Barcelona, marktjes in de buurt, Sitges etc. hebben onze vakantie mede tot een succes gemaakt. Natuurlijk zaten wij in het voorseizoen, maar dat heeft zeker op Vilanova zo z´n charme. De temperatuur is namelijk heerlijk en het is niet overvol (viel ons nog mee qua bezetting). Prijzen op het park liggen niet absurd hoog (supermarkt, restaurant etc.), maar je kan natuurlijk ook naar de supermarkten in Vilanova (niet op loopafstand). Niet alleen valt er op het park veel te doen voor de sporto´s onder ons, maar ook voor de minder sportievelingen is het goed toeven. In ieder geval voor ons gezin (jongens van 9 en 12) een zeer geslaagde vakantie en een absolute aanrader om in mei (bv. meivakantie) Vilanova Park te bezoeken.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Zeer verzorgde camping"
mevrouw Ettema
26-4-2012 Plaats Villanova niet echt gezellig, ligging camping ver van zee.

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Mooie camping"
Peetje
5-4-2012 mooie camping met zeer vriendelijke personeel
omgeving van de camping is wat minder, maar er zijn zat leuke stadjes in de buurt en de bus naar barcelano stopt om het uur voor de camping .

met een groep, Dec. 2011
"No More!"
Mira Meart
4-3-2012 Vilanova Park Camping is the "place to be" during the low season and during the week.
On feast-days the peaceful camping enWE transformed into a chaos. Young people and Spanish families put a lot of noise late into the night. The disco playing until midnight.
The quiet moments are the exception for work in / out (timber company) the camp, barking dogs and night patrols. Wifi system is not free, but for years Not suitable.
The indoor pool is unattended and fitness room too small.
Suggestions and complaints will be ignored!

And find a sunny place??

"Hele mooie camping"
pefero
16-1-2012 Zee goede camping met personeel dat weet wat service is ze doen alles voor je heb je een probleem dan helpen ze je die op te lossen.
Jammer dat er in het na seisoen geen lopend buffet meer was de eerste week van onze vakantie nog wel beviel ons zeer goed maar het restaurant is ook goed en niet duur.
Prima zout water zwembad met de hele dag bewaking soms wel 5 man.
Animatie is er genoeg en een dagje naar Barcelona is geen probleem de bus staat bij de camping.
Wij hebben genoten van de camping en de omgeving super vakantie gehad met onze eigen caravan.
Het sanitair word super schoon gehouden en is in prima staat ook zeer geschikt voor overwinteraars

met een groep, 2011
"Prachtige camping"
L Dries
3-9-2011 Camping Vilanova Park is een heel mooie, rustige gezinscamping. Iedere avond is er een andere adembenemende show op het podium waar kinderen en volwassenen van zullen genieten! Er ligt haast geen vuiltje op de camping, de grasperken, bomen, zwembaden en bloemperken zijn perfect onderhouden. Het personeel is erg gastvrij en staat altijd paraat en zullen je zo goed als ze kunnen helpen. Voor de kleinste kinderen is er een uitgebreide mini-club! Kinderen zullen zich prima vermaken met de sport animatie die zeer variërend is, winnaars van de dag krijgen zelfs een medaille na de fantastische mini-disco ! De camping beschikt over een enorm wellness centrum met binnenzwembad, sauna, stoombad en jacuzzi.
Er is een uitstekende verbinding met Barcelona en het strand.
mijn conclusie: de camping is een aanrader voor iedereen ! het hele jaar lang

met een groep, 2011
"Een super camping!"
Eline S.
28-8-2011 De camping wordt goed bijgehouden, het personeel is vriendelijk, het restaurant is goed, sanitair wordt ongeveer 4 keer per dag schoon gemaakt. Altijd wanneer ik naar de wc ging of ging douchen zag ik altijd er wel een schoonmaakster rondlopen. De ligging is perfect, met de bus ben je binnen een half uurtje in het stadje en het strand. Ook is de camping kindvriendelijk en zijn er zat activiteiten voor jong en oud. Het is zeker een camping waar ik ooit nog een keer naar terug wil.

"Prima camping!"
Nicole
4-9-2011 Wij zijn net terug van Vilanova Park. We zaten hier in een stacaravan van touroperator. deze was super, met airco, dit hadden we wel nodig.
Het is een mooie grote camping. Mooi aangelegd met verschillende straatjes met palmbomen. De eerste dag zoek je je wel suf. Twee grote zwembaden met bedjes en parasols en aparte peuterbadjes.
Elke avond minidisco en animatie, leuk gedaan!. Restaurant ziet er ook heel mooi uit. een nadeel voor ons was dat de supermarkt pas om 9 uur 's ochtends open is. We hebben twee kleine kindjes die al eerder wakker waren en wilden eten.
's nachts hoorden we idd ook honden blaffen. Er wordt hier al eerder gesproken over een kennel maar dat was me niet helemaal duidelijk. de camping ligt tegen het dorp aan, dus aan de rand hoor je wel deze geluiden. de eerste nacht wakker gelegen van het geblaf maar hierna gewoon lekker doorgeslapen. We hebben hier een prima verzorgde, relaxte vakantie gehad!!

"Super leuke plek om op vakantie te gaan!!"
Priscilla
17-9-2011 Camping VilanovaPark is een camping voor jong en oud, er is voor ieder wat wils, en s'avonds hoef je,je nooit te vervelen elke avond is er wel animatie voor jong en oud!!
Ik en mijn vriend hebben een hele leuke vakantie gehad we zijn er 3 weken geweest! Barcelona ligt ook maar op een uur rijden van de camping ( echt een aanrader om erheen te gaan ).
Er is een pretpark in de buurt ( PortAventura ) en een waterpretpark. Dus al met al een hele leuke camping waar je veel kunt doen.