Beoordelingen Hotel Golden Port Salou***

22 mei 2013

Golden Port Salou***
Beoordelingen Hotel Golden Port Salou***
C/Pompeu Fabra 32, E-43840, Salou
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Port Salou*** in Salou, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Port Salou*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Golden Port Salou scoort een 8,7 uit 10, op basis van 246 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Port Salou*** in Salou, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Port Salou***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Golden Port Salou*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 304 vakantiefoto's van Hotel Golden Port Salou*** vinden. Je kunt 9 video's van Hotel Golden Port Salou*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Hotel Golden Port Salou*** met andere accommodaties in Salou.

233 beoordelingen over Golden Port Salou***

met partner, 2013
"Super hotel"
shannon
6-5-2013 super hotel, lekker eten, alles schoon en netjes en goede service en klantvriendelijk

met een groep, Mei 2013
"Fantastisch goed hotel"
anjakolthof
17-5-2013 In de meivakantie naar dit hotel geweest. Het is geweldig goed. Mooie schone kamers, die elke dag werden schoon gemaakt + schone handdoeken. Het eten was uitmuntend, zoveel keuze, goed warm en altijd weer snel aangevuld. Gezellig restaurant. Het personeel van het hotel en de bar waren zeer vriendelijk. Gezellige bar, waar elke avond een zeer goed animatie programma was. Ook de kinderanimatie was hier zeer goed, ze waren de hele dag actief. Mooie zwembaden, nu nog wat koud, maar een heerlijk warm binnenzwembad met bubbelbad. Buiten staan twee jaccuzi-s, waar je heerlijk in kunt relaxen. Genoeg ligbedden. Binnen een mooie spa, waar je je heerlijk kunt laten verwennen met behandelingen, wel met badkleding.
Wij hadden all inclusive, een echte aanrader. De hele dag door kun je bij de bar tosti en broodje hamburger, patat of hotdog bestellen. Ook verlaat ontbijt.
De afstand tot strand en centrum was goed aan te lopen, ongeveer 10 minuten.
Dit hotel is zeer geschikt voor jeugd en kinderen!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Supervakantie in golden port salou"
limbo
17-5-2013 wij zijn in mei vakantie naar dit hotel geweest het was de achtste keer.
maar we blijven het goed vinden en komen er steeds terug.
het een soort thuis komen want je komt er altid mensen tegen die er ook terug komen.
de groetjes van de limbos

met een groep, Okt. 2012
"Het ging"
Diana
16-3-2013 Zjn er in oktober 2012 geweest. vond het niet zo n mooi hotel. Animatie deed weinig z n best. Jaar daarvoor in golden taurus geweest en daar een feestje gehad 10 dagen lang. Hier elke avond suffe bingo en kids disco stond bijna geen kind op ,ook geen nd animatie. Eten goed te doen.

Maar voor ons geen port meer.

met een groep, Okt. 2012
"Tegenvaller"
Diana
21-10-2012 Net terug uit golden port, we hebben een goede vakantie gehad, maar tegen over golden taurus pineda de mar, was dit echt een tegenvaller. Eten was goed maar toch echt minder en animatie was echt lui , ze probeerde geen eens een beetje nederlands te praten of tenminste uit te leggen en stonden een beetje met hun vriendin te kletsen oinder de spelletjes. Elke avond bingo met nummertje 69 liedjes van kids disco elke dag het zelfde met een paar kids die mee doen in taurus stond de hele ploeg op de dans vloer. Maar ja ik beschrijf het zo vorig jaar was het super en nu was het goed, Maar voor ons geen golden port meer.

met partner, 2012
"Komen zeker terug"
h en m
13-10-2012 1 week super vacantie gehad
de rust vinden e fijn daarom wat van t centrum
komen zeker nog terug,heerlijk eten

met jonge kinderen, Juli 2012
"Fijn vakantieadres"
Jaco
11-8-2012 Hotel Golden Port Salou is een prettig familiehotel. De all inclusive formule is goed. Kwaliteit van het eten is goed wat ons betreft had er wel iets meer variatie in kunnen zitten. Het personeel is op één barmedewerker na erg vriendelijk en behulpzaam.
Rond het zwembad zijn voldoende ligbedden beschikbaar.
Het hotel ziet er verzorgd uit de kamers zijn netjes en de schoonmaak is op orde.
Het animatie team is erg enthousiast en organiseren leuke activiteiten.
De winkels en het strand zijn op respectievelijk 5 en 10 minuten loopafstand van het hotel gelegen.
Al met al een hotel waar we zeker een hotel waar we zeker weer naar toe gaan.
Wij zijn al vaker met de bus naar Spanje op vakantie geweest echter nu voor het eerst met TO. Dit is ons zeer goed bevallen.

met vrienden, Juli 2012
"Prima vakantie"
shirley
3-11-2012 Hotel golden port in salou heeft mij een goede vakantie gegeven! Personeel was erg vriendelijk

met oudere kinderen, Juli 2012
"Waar voor je geld!!"
M. Mannesse
26-7-2012 Met z'n tweeen voor het eerst naar Salou. Geboekt in een ander hotel maar door overboeking omgezet naar Hotel Golden Port Salou & Spa. Het was een heerlijke vakantie, over het hotel was niks te klagen. Het personeel was heel vriendelijk. Zeker de moeite waard om terug te komen.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Zeer goed hotel"
G van Gils
14-8-2012 We zijn net terug uit dit hotel en hebben een zeer fijne vakantie gehad. Vorig jaar waren we in Golden Taurus park in Pineda de Mar. Daar vonden wij het eten al fantastisch, maar in dit hotel was het nog net iets beter.

Ruim voldoende en goede bedden bij de mooie/ schone zwembaden.
De all inclusief formule was voor ons naar tevredenheid. Sommige drankjes moet je bijbetalen, maar de meest gangbare zijn gewoon inclusief (behalve de ijsthee)

Min puntjes vonden wij dat er geen aparte doucheruimtes zijn voor de vertrekkende gasten, en dat het hotel wat ver van de boulevard en het strand ligt. Kamers mogen hier en daar wel en opknapbeurt hebben, maar scoren nog steeds een ruime voldoende.

Al met al zeker een aanrader.Wij gaan waarschijnlijk ooit nog wel eens terug.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit