Camping Park Playa Bara**** in Roda de Bara Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Camping Park Playa Bara**** Roda de Bara

Beoordelingen Camping Park Playa Bara****

Crta. N340 Km 1183, 43883, Roda de Bara
Camping Park Playa Bara scoort een 8,4 uit 10, op basis van 350 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Park Playa Bara****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Park Playa Bara**** in Roda de Bara, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 291 vakantiefoto's van Camping Park Playa Bara**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Park Playa Bara**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Park Playa Bara**** met andere accommodaties in Roda de Bara.

298 beoordelingen over Park Playa Bara****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldige camping"
heer kalberg
2-5-2012 perfecte camping voor verblijf. zeker in rustige periodes aanbevelenswaardig. in hoogseizoen waarschijnlijk te druk

met partner, 2012
"Heerlijk"
Fred Post
28-2-2012 Gaan in 2012 voor de vierde maal naar Playa Bara camping, hebben heel wat afgereist met de camper maar gaan nu voor de 4e keer met caravan waardoor we mobieler zijn en een auto bij de hand hebben om Spanje beter te verkennen. Wat Spanje betreft is dit voor ons een top camping. Olé.

met oudere kinderen, 2012
"Zeer Autoritaire eigenaar"
Zonneschijntje
8-1-2012 Playa Bara op zich een hele mooie camping maar er heerst hier een regime die er niet om liegt.
Ze staan er om bekend dat ze een familiecamping zijn maar dan wel met kinderen tot een jaar of tien.Alles ouder wordt in de gaten gehouden en de bewakers gaan expres disscussies aan in het spaans met nederlandse tieners.De eigenaar is een arrogante man! En als het hoofd van je kind niet aanstaat dan zorgt hij ervoor dat je met zn alle kan vertrekken hoe dan ook!Onze zoon van 16 stond te roken en de eigenaar kwam eraan trok zn sigaret uit zn handen en zei dat hij niet mocht roken.Wij dachten nog dat hij op een plek stond waar niet gerookt mocht worden maar dit was niet van toepassing Onder de 21 jaar mag je in Spanje niet roken en wij als ouders moesten ons melden bij de receptie.We kregen een reprimande en ze konden als ze het wilden ook nog de politie bellen.We wisten niet wat we hoorden!
Dit was de eerste dag dat we aankwamen en we hadden een officiele waarschuwing !!

met partner, 2011
"Super!"
Floris Dekker
18-10-2011 Echt heel erg leuk voor de kleine kinderen en superveel gelegenheid om te zwemmen. Raad het iedereen aan, top bestemming!

"Mooie mediterraanse camping."
Fam. Hendriksen
29-4-2012 Algemeen indruk is goed. Caravan plaatsen zijn wisselend in grote en over het algemeen iets te klein. Aangewezen plaats kun je weigeren.
Tarief is te hoog vooral in het hoogseizoen.
Personeel receptie is ok spreken ook NL. Rest personeel een enkele spreekt Engels. Afhaal is duurder geworden en kwaliteit is redelijk, kip is erg zout maar wel erg lekker.
De bewaking is op z'n Spaans en streng. Wij hebben ons behoorlijk geirriteerd aan het gedrag van de jonge mensen (Remie's) zeker ook de Nederlanders. Dat hier hard tegen opgetreden word vind ik zeer goed je bent te gast en dat wordt vergeten. De eerste gang naar het toilet levert nog wel eens een verrassing op en petje af voor de dames die het schoonmaken. Het zand op het strand is een jaarlijks terugkomend probleem even als de hevige regenbuien(heb dit gefilmd), wij waren blij hoog te staan. Elektrisch lopen ze behoorlijk achter en geregeld klapt de automatisch zekering. Na 10 jaar overwegen we nu om uit te wijken naar...........

"Mooie camping maar niet voor kleine kinderen"
kari1111
20-8-2011 We waren van plan om 3 weken op deze camping te blijven, maar zijn na een week vertrokken. De camping is prachtig, maar eer zijn erg veel auto's die te hard rijden. De kinderen kunnen dus niet alleen op straat spelen (4 jaar). De show 's avonds was geweldig, ook al duurde het tot 12 uur. Douche was niet altijd even schoon, wc was ok, maar dat ie soms vies was kwam door gebruik van anderen. Zwembad was prima. Het winkeltje was, afhankelijk van de standplaats, soms best ver weg. En het strand was heerlijk, mooi lekker zand, en een paar cafeetjes. Prima camping voor over een paar jaar als de kinderen groter zijn en meer alleen er op uit kunnen trekken.

"Mooi maar ............................"
CIMT
19-8-2011 Super vakantie gehad. Zeer fraaie camping met prachtige begroeiing. Schaduw zat. Plekken varieeren van klein tot ruim. Mazzel hebben dus. M.b.t. reserveren is er gebnoeg gezegd, Hadden wij geen last van maar ik kan met de kritiek wel indenken.

Wij hadden stacarvan gehuurd van EC. Waren OK. Goede crew voor schoonmaak etc..

Animatie tot 0.00 op volle kracht (best goed overigens) dus tot 0.30-0.45 is het rumoerig. Daarna wel rustig. geen overlast van disco etc..

Horeca is beperkt qua aanbod (assortiment) maar ook niet duur daarintegen.

Strand prachtig, schoon en ruim. Zwembad prachtig maar veel te klein voor het aantal mensen.

(Nacht)bewaking blinkt niet uit in communiceren, spreken geen woord NL/D/F of UK. Zwaaien met de zaklamp en rondracen met de karetjes kunnen ze wel goed ;-)

"Leuke goed gefaciliteerde groene camping"
familie
15-8-2011 We zijn net terug van deze camping een hele mooie groene camping. Veel faciliteiten en veel schaduw.
Mooie zwembaden en een goede toegang tot het strand via een tunneltje en klein stukje lopen.
Wat ons ook tegen viel waren de sunlight caravans van TO. De "kinderkamer was er kramp en klein. De doorgang tussen stapelbed en kast was zo nauw dat ik mijn buik moest inhouden en een beetje moest wringen om binnen te komen. Daardoor is het niet mogelijk of bijna niet mogelijk het onderschuifbed uitte trekken. Door de smalle doorgang kon je niet nomaal dan in het bed komen. ook door het onderschuifbed uittetrekken kunnen kinderen niet in het bovenste bed komen.
Ook het bed wat je kan maken in de huikamer zorgt ervoor dat de deur naar de "kinderkamer"niet geheel open kan waardoor er ook hier een nauwe doorgang onstaat.
Onze aanbeveling huur dit huisje als je met zijn vieren bent en huur de superior nieuwe stijl als je met zijn zessen gaat.

"Top camping"
Jan
8-9-2011 Zeer professionele Camping, niet voor niets al lang in de top 10 van Europa.
Wij zaten in huisje Eva; veel privacy doordat dit in het terras deel ligt.

De camping zelf heeft alles eigenlijk perfect op orde, entertainment meer dan genoeg en de 'Arena' of Anfi theater is super mooi, groot en de shows zijn professionele en leuk voor jong en oud. Supermarkt/bakker is prima qua assortiment.

Zwemmen: het zwembad is mooi maar niet al te uitdagend en niet al te groot voor de hoeveelheid mensen op de camping. Maar aan de andere kant gaan veel mensen naar het strand dat via de achterkant van de camping via een pad van zo'n 300m gok ik, te bereiken is. Mooi (en soms druk) strandje met heel geleidelijk aflopende bodem in de zee. Twee restaurantjes direct aan het strand waar je voor zeer redelijk prijzen iets kan eten en drinken. (en gewoon op het strand kan blijven kijken naar je spullen of je kids :) )

Minpunten:
Fitness: oud, betaald, 2 uur p/d open.
Internet: Duur en traag.

"Mooi en groen opgezet"
Rick
27-8-2011 zeer goed entertaiment, goede locatie, rustig, vrijwel aan het strand.