18-10-2011
Echt heel erg leuk voor de kleine kinderen en superveel gelegenheid om te zwemmen. Raad het iedereen aan, top bestemming!
29-4-2012
Algemeen indruk is goed. Caravan plaatsen zijn wisselend in grote en over het algemeen iets te klein. Aangewezen plaats kun je weigeren.
Tarief is te hoog vooral in het hoogseizoen.
Personeel receptie is ok spreken ook NL. Rest personeel een enkele spreekt Engels. Afhaal is duurder geworden en kwaliteit is redelijk, kip is erg zout maar wel erg lekker.
De bewaking is op z'n Spaans en streng. Wij hebben ons behoorlijk geirriteerd aan het gedrag van de jonge mensen (Remie's) zeker ook de Nederlanders. Dat hier hard tegen opgetreden word vind ik zeer goed je bent te gast en dat wordt vergeten. De eerste gang naar het toilet levert nog wel eens een verrassing op en petje af voor de dames die het schoonmaken. Het zand op het strand is een jaarlijks terugkomend probleem even als de hevige regenbuien(heb dit gefilmd), wij waren blij hoog te staan. Elektrisch lopen ze behoorlijk achter en geregeld klapt de automatisch zekering. Na 10 jaar overwegen we nu om uit te wijken naar...........
20-8-2011
We waren van plan om 3 weken op deze camping te blijven, maar zijn na een week vertrokken. De camping is prachtig, maar eer zijn erg veel auto's die te hard rijden. De kinderen kunnen dus niet alleen op straat spelen (4 jaar). De show 's avonds was geweldig, ook al duurde het tot 12 uur. Douche was niet altijd even schoon, wc was ok, maar dat ie soms vies was kwam door gebruik van anderen. Zwembad was prima. Het winkeltje was, afhankelijk van de standplaats, soms best ver weg. En het strand was heerlijk, mooi lekker zand, en een paar cafeetjes. Prima camping voor over een paar jaar als de kinderen groter zijn en meer alleen er op uit kunnen trekken.
19-8-2011
Super vakantie gehad. Zeer fraaie camping met prachtige begroeiing. Schaduw zat. Plekken varieeren van klein tot ruim. Mazzel hebben dus. M.b.t. reserveren is er gebnoeg gezegd, Hadden wij geen last van maar ik kan met de kritiek wel indenken.
Wij hadden stacarvan gehuurd van EC. Waren OK. Goede crew voor schoonmaak etc..
Animatie tot 0.00 op volle kracht (best goed overigens) dus tot 0.30-0.45 is het rumoerig. Daarna wel rustig. geen overlast van disco etc..
Horeca is beperkt qua aanbod (assortiment) maar ook niet duur daarintegen.
Strand prachtig, schoon en ruim. Zwembad prachtig maar veel te klein voor het aantal mensen.
(Nacht)bewaking blinkt niet uit in communiceren, spreken geen woord NL/D/F of UK. Zwaaien met de zaklamp en rondracen met de karetjes kunnen ze wel goed ;-)