Beoordelingen Camping Tucan****

21 mei 2013

Tucan****
Beoordelingen Camping Tucan****
Ctra. de Blanes a Lloret, E-17310, Lloret de Mar
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Tucan**** in Lloret de Mar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Tucan**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Tucan scoort een 7,3 uit 10, op basis van 141 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Tucan**** in Lloret de Mar, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Tucan****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Tucan**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Camping Tucan**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Tucan**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Tucan**** met andere accommodaties in Lloret de Mar.

122 beoordelingen over Tucan****

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Prima camping"
Juul
21-9-2012 Wij zijn er vanaf 1 september tot 17 september geweest.
Met 2 kleine kinderen, het annimatie team en zwembad was voor hen geweldig. Animatie sprak nederlands en was enorm enthousiast terwijl er vaak maar 1 of 2 kindjes waren.

Wij vonden de ligging minder omdat je ver moest lopen naar het centrum en het strand zeker met 2 buggy's was het een behoorlijke klim.

Gelukkig rijden er veel bussen en kun je voor ongeveer 1,50 euro naar het centrum.

Een hele fijne vakantie gehad en lekker uitgerust weer thuis gekomen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Super"
marloes nijenhuis
23-8-2012 we hebben een geweldige vakantie gehad bij camping tucan. Alleen de ontvangst van de mensen van de touroperator was iets minder, zij zijn hier niet voor geschikt.
het zwembad en de animatie zijn super.
gezellig restaurantje bij het zwembad.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Zonder Fransozen vast een geweldige camping"
Gerrie Zon
16-9-2012 Wij zijn van 13 aug tot 2 sept op Tucan geweest. Wij hadden tent gehuurd van toeroperator. 's Nacht erg veel last van de bussen remise naast de camping. De hele nacht getoeter en draaiende motoren. Sanitair was goed, camping netjes. Zwembad veel te klein voor de hoeveelheid mensen, en wij waren ook nog wel "laat" met vakantie. Ontzettend veel Franse jongeren die tegen tenten plassen/ kotsen. 's Nachts veel geluidsoverlast van terugkerende stappers. Jaap en Joke van toeroperator receptie hadden hun handen vol en waren niet echt bekwaam genoeg voor hun taak. Stelden hoge eisen aan de eindschoonmaak van Nederlanders, Fransen konden zo vertrekken, ze spraken zelf geen Frans.

met jonge kinderen, Juli 2012
"We stonden vlak in het begin, goeie plek dus"
bianca
8-8-2012 hele leuke camping! genoeg te doen voor de kleintjes. zwembad was prima en de mevrouw in het winkeltje behulpzaam en gezellig. ongeveer 20 min lopen van t centrum van lloret. strand op 20 min lopen met kleintjes. supermarkten in de buurt. en de receptie is veeltalig en altijd bereid om problemen op te lossen. Jaap en Joke doen wat ze kunnen en kwamen vaak voor een babbeltje naar de tent. top!!! gouden mensen!
helaas op t moment dat frankrijk vakantie kreeg was het over met de rust, veel overlast snachts en vies sanitair...daarvoor was alles goed en schoon. ondanks dit toch een leuke camping maar bekijk van tevoren wanneer de fransen vakantie krijgen, wij hadden er nu maar 3 dgn last van....

met oudere kinderen, Juli 2012
"Voldoet meer dan goed."
Timmermans
14-8-2012 Camping Tucan in Lloret de Mar is een zeer nette camping. We hadden een nieuw mobilhome gehuurd, maar was helaas niet nieuw. Wat ongemakken, riool los, lekkende vlotter in toilet waardoor de mobilhome blank stond, lekkende airco werden na opmerking direct opgelost. Niks "manana". Personeel is allemaal erg vriendelijk en eenmaal last van geluid gehad, maar ook daar werd door de camping adequaat op gereageerd. 2 Tieners hebben de tijd van hun leven gehad in Lloret. De wandeling van stadje naar camping (20min.) is goed om te ontnuchteren.
Wij raden de camping zeer zeker aan.

"Volgend jaar weer"
Mario
12-8-2012 camping tucan in Lloret de mar is een leuke kindvriendelijke camping het personeel en het annimatie team is top.
heb er een zeer geslaagde vakantie gehad.

"Fantastische plek!!!!!!!!!!!"
mowie123
4-8-2012 Wij zijn net terug van een geweldige vakantie!! We hadden een tent via touroperator geboekt en dat was echt super. We werden ontvangen door Joke en Jaap. Het zwembad is niet groot maar wel leuk en lekker om af te koelen of een gezellig balletje te gooien. Het personeel is super vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Sanitair was schoon, alleen soms geen toiletpapier. Animatie was leuk. Bij het zwembad mag je gewoon een drankje drinken en is het niet super streng. De camping zelf is schoon en wordt ook goed schoon gehouden zelfs de losse blaadjes werden s'morgens opgeruimd. De spaanse opzichter is niet vriendelijke en denkt dat hij GOD is hij rijdt als een dwaze in zijn golfkarretje over de camping. Wij zeggen niet twijfelen gewoon gaan naar deze camping!!! We hebben echt een super vakantie gehad!!!!!!!

met partner, Juli 2012
"Gezellige camping"
akbvianen
8-8-2012 De camping heeft veel kleine staanplaatsen waar de elektriciteit (ondanks extra betaling) niet al te veel is. Voor kinderen veel te doen maar ook de oudere jeugd kan zich hier prima vermaken of kunnen het centrum in. De prijzen voor drank en eten zijn zeer redelijk, cola € 1,80, patat € 2 ,50,pizza € 7,00 en 2 bollen ijs voor € 2,00. Op het terras zitten is geen aanslag op je portemonnee en met sterke drank zijn ze zeker niet zuinig. Een minpunt is de beveiliging die i.d.d. hard rond rijdt, een kort lontje heeft en alleen maar Spaans spreekt. Dit is niet handig als je gasten vooral uit Fransen en Hollanders bestaat. De toon waarop ze je iets verzoeken is niet al te vriendelijk en als je aangeeft dat je het niet begrijpt dan worden ze zo boos dat ze je dreigen van de camping te verwijderen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuk voor een keer als uitvalsbasis"
A van Eldik
31-7-2012 Voor kinderen onder 16 word veel georganiseerd op de camping. Voor de jeugd die al wil stappen moeten ze echt naar Lloret centrum. Ong. 20 minuten lopen of met bus.1.65 euro. Taxi 7.80 euro. Strandjes in de beurt zijn best nog wel even lopen. Camping ligt aan de rand vd stad. Fijn als je rust zoekt voor uitstapjes naar div.badplaatsen in de buurt.
Zwembad is heel druk, met het bekende bedje reserveren. Ruim voor 10 uur staat men al in de rij...Eten op de camping niet bijzonder, maar waar voor je geld. 2 supermarkten vlak bij de camping op loopafstand. Vriendelijk,veel NL,personeel. de caravans van touroperator zijn goed. Staan achteraan, na een wat steil oplopende weg. Bij onze buren ingebroken terwijl ze thuis waren! Raampjes dus altijd goed dicht houden. Ongemakken werden snel opgelost.Barcelona hebben we bezocht dmv trein via Blanes. Reizen net zo lang als met de auto, maar minder risico op ingeslagen ruiten, en zoeken naar parkeerplek.

"Relaxte vakantie"
Jerry Schot
15-8-2012 Wij, gezin met twee kinderen van 12 en 10, zijn in het hoogseizoen 2 weken op deze camping geweest in een chalet. Schone (voor ons belangrijk), nette camping, die net buiten Lloret ligt. Kiezelstrand (Sa Boadella) ligt prachtig tussen de rotsen, wel langs een hellende weg, maar is het mooiste waar we ooit geweest zijn. Ligt op 5 minuten lopen van de camping.
Nederlands sprekend personeel aanwezig (van vacancesoleil), maar er wordt gewoon goed engels gesproken is onze ervaring.
Geen last gehad van luidruchtige jongeren, niet op de camping en niet in het stadje zelf. Werken nu met polsbandjes omdat er schijnbaar vroeger wel wat problemen zijn geweest met mensen van buiten de camping hoorden we bij de receptie.
Ondanks dat we elk jaar ergens nieuw naar toe gaan, zou ik twijfelen om hier nogmaals mijn vakantie te boeken, zo goed is het bevallen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit