Camping Castell Montgri**** in L'Estartit Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.058 bezoekers online
Home > Spanje > Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) > L'Estartit > Camping Castell Montgri****

Beoordelingen Camping Castell Montgri****

9 februari 2012

6,7
6,5
Camping Castell Montgri**** L'Estartit

Camping Castell Montgri scoort een 7,6 uit 10, op basis van 458 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Castell Montgri****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Castell Montgri**** in L'Estartit, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 226 vakantiefoto's van Camping Castell Montgri**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Castell Montgri**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping Castell Montgri**** met andere accommodaties in L'Estartit.

438 beoordelingen over Castell Montgri****

met oudere kinderen, 2012
Al 2 jaar een topvakantie op een toplocatie
wilma ruiter
1-2-2012 heerlijke omgeving, leuke grote camping, vlakbij het strand en stadje. Veel te doen, voor de jeugd uitgaan op loopafstand. Goede supermarkt op de camping en lidl en andere winkels heel dichtbij. Stacaravans prima, kortom, een aanrader...

met jonge kinderen, Sept. 2011
Prima camping, echter niet voor kleine kinderen
Fam. Pieters
23-12-2011 Terrassencamping, dus flink klimmen. Vonden wij geen probleem met 2 buggy's. Wegen zijn goed te belopen. Maakt niet uit op welk deel je zit want de faciliteiten zijn her en der. 3 zwembaden die onderling verschillen; 1 met glijbanen, 1 grote en 1 kleine (bovenin Bassa) maar mooi uitzicht en gemoedelijk. Schaduwrijke camping met naaldbomen dus veel stof, mieren en naalden. Geen privacy en kleine plekken. Geen punt voor ons maar hoorde je wel commentaar over. Speeltuinen vonden wij niet veel voorstellen en zeer verouderd. Niet veilig om kleine kinderen tot 6 jaar alleen te laten spelen. Plaatsje l'Estartit gezellig, lekkere restaurantjes en leuke winkeltjes. Gratis parkeren op het strand. Haventje met leuke tochtjes op zee of naar plaatsjes toe. Camping niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar aangezien de zwembaden redelijk diep zijn en de peuterbadjes 1 bij 1 meter zonder speeldingen en diep. Helemaal lastig als je kind nog niet kan staan, dus nergens in zwembad kan zitten.

met jonge kinderen, 2011
Leuke camping
Riet
23-9-2011 wij waren van 6 t/m 17 sept. op deze camping, we hebben een erg leuke vakantie gehad, goede/ grote zwembaden zwembaden, genoeg te doen in de omgeving.
Plaatsje L'estarit is klein maar gezellig wij waren met kleine kinderen (1 en 4) dus voor ons prima.

We hadden een lodgetent gehuurd was echt super, heerlijk een eigen douche en toilet tent was niet groot maar precies goed, je bent toch veel buiten, wel vonden wij de plaatsen erg klein met name de ruimte eromheen, de tenten staan erg dicht op elkaar, ook waren de stopcontacten niet beveiligd en lagen er allemaal losse stenen en keien om de tent gevaarlijk als de kinderen dar rennen en spelen.

Wat trouwens wel een groot nadeel is, is dat de campingslagboom van 24.00 uur tot 8.00 uur gesloten is, wij kwamen er bij toeval achter dat ze die slagboom dus ook echt niet voor je opendoen voor 6 uur, mensen hebben hierdoor wel eens hun vlucht gemist, nu moetsen wij dus om 6 uur s'morgens met onze koffers naar de parkeerplaats lopen.

met een groep, Sept. 2011
Gaan we zeker vaker naar toe.
ellenenrob
17-12-2011 Wij hadden een mobile home gehuurd. We waren met een groep en hebben verschillende duiken gemaakt op de Medes. Geweldige ervaring. Gezellige camping. Wij waren in de laatste week dat de camping open was. Kortom het was er rustig. Div. eetgelegenheden gingen wat later in de week dicht. Dat was wel wat minder.

met oudere kinderen, 2011
Topvakantie voor jong en oud.
Van distel
6-9-2011 We zijn hier de laatste 3 weken van de schoolvakantie geweest (regio noord)
Wanneer je komt aanrijden, zie je de camping helemaal niet. De camping is op een heuvel gebouwd met allemaal bomen. Hierdoor is er overal schaduw. Er zijn een paar klimmetjes op de camping, maar naar 2 dagen ben je hier aangewend.
De beveiliging is ook goed geregeld, op het campingpasje word je ID kaart gescand.
Deze kaart heb je ook nodig om naar de discotheek op de camping te gaan. Er kan dus niet worden gefraudeerd, je moet dus zeker 16 zijn om binnen te komen.
Verder pluspunten waren de 3 zwembaden, allemaal tot 12 uur nachts open. alleen er waren veel kinderen met oorontsteking.
De campingmedewerkers zijn allemaal heel aardig( uitzondering kassamedewerker) en onderhouden alles goed. Onze kinderen vonden het jammer dat voetbalveld zo slecht was. Hierdoor werd er weinig gevoetbald op de camping. Maar we hebben zeker een topvakantie gehad en komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, 2011
Leuke camping
fan
31-8-2011 net terug van 3 weken camping. Zwembaden erg leuk ook tot laat open.
sanitair bij de dames beneden erg verouderd en niet zo schoon. Wel erg lekkere douches.
Helaas zaten wij met onze eigen caravan op het voorste gedeelte van de camping en hadden wij veel last van geluidsoverlast van voorbij denderende vrachtwagens die er een sport van maakten om zo snel mogelijk hun lading af te leveren smorgen om 08.00. Verder veel auto verkeer op de camping.
Na klacht ingediend te hebben bij receptie een andere plek aangeboden gekregen.
Snachts behoorlijk veel lawaai van terug kerende jeugd van de disco

Prima gezinscamping
mm
27-8-2011 goede camping, echte af te raden om op camping fiets te huren (zeer slecht onderhoud, slechte prijs/kwaliteit verhouding)

Mooie en grote camping
Wiersema
5-9-2011 Wij zijn vannacht teruggekomen van een vakantie op Castell Montgri. Erg mooie camping waar het ook erg schoon is.

We hadden een stacaravan gehuurd via touroperator en dit was top. Caravan stond wel bijna bovenaan de berg en dat is een behoorlijke klim. Goed voor de pootjes na het strand of zwembad. Beveiling is goed d.m.v. campingpasjes waardoor je er ook nooit op komt zonder de pasjes.

Touroperator was ook uitstekend. 2x problemen gehad met de boiler en ze stonden er beide keren binnen 5 minuten op de stoep.

Super camping
pietje
10-9-2011 grote camping maar als je er bent merk je er niets van.nette camping.3 zwembaden dus voor elk wat wils.hebben een stacaravan gehuurd via life style,deze was erg netjes en uitgerust met airco.was ook een gasbbq aanwezig.strand en het dorp was dichtbij,alleen met kleine kinderen net iets te ver lopen.verder een top vakantie gehad!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Super leuk......aanrader
Ineke
4-9-2011 We zijn net terug van een geslaagde vakantie op deze camping, alles was er aanwezig en de drie prachtige zwembaden waren bij een ieder zeer geliefd, het was een stukje klimmen maar zwembad "la bassa" was lekker rustig met mooie muziek en leuk uitzicht. Veel kinderen zowel jong als oud.......lidl lekker dicht bij!

6,7
6,5