Camping La Siesta**** in Calella de Palafrugell Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping La Siesta****

3 juni 2012

Camping La Siesta**** Calella de Palafrugell

Beoordelingen Camping La Siesta****

Chopitea 110-120, 17210, Calella de Palafrugell
Camping La Siesta scoort een 7,9 uit 10, op basis van 148 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Siesta****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Siesta**** in Calella de Palafrugell, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Camping La Siesta**** vinden. Je kunt 1 video van Camping La Siesta**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada). Vergelijk Camping La Siesta**** met andere accommodaties in Calella de Palafrugell.

143 beoordelingen over La Siesta****

met oudere kinderen, 2012
"Super camping!!"
jeanine
31-5-2012 Ik ben 7 jaar lang op de camping La siesta geweest! De laatste jaren helaas niet maar ik zou er zo weer heen willen! Van de openlucht disco hadden wij toch nooit zo'n last? Zit toch nog wel een stukje van de camping af? En wij zaten niet bij de achteringang! Ik vond het een erg veilige camping en ik moest toen ik 10 was ook alleen overal heen. Ook als je 15/16 bent kun je best alleen naar een dorpje lopen wat erg gezellig is! De jeugd trekte toen ik er was s'avonds naar het strand omdat de discotheek niet veilig is voor Nederlanders. Ik heb me altijd prima vermaakt en ik mis het nog wel eens! Ik zij altijd ik ga weer terug als ik later zelf kinderen heb. En dan nemen we meteen een lekkere pizza bij het zwembad!

"Boem Boem Boem tot 7 uur in de ochtend"
martin de lang
14-9-2011 Het is een geweldig mooie camping lekker dicht bij strand als je eigen bootje mee hebt en hij ligt in het water kan je er lopend heen kost 30 euro per nacht eten weten we niet maar het zwembad was prima en de douche was ook erg schoon als je naar de wc was geweest ging er een vrouwtje achter je aan om te soppen
Maarrrrrrrrrr ook wij hadden veel last van de aso spanjaarden die sávonds als jij naar bed gaat de bbq aan steken en tot 2 uur s'nachts lachen en gillen en dan gaan ze naar hun tent en dan hoor je de DISCO tot half 7 7 uur wij hebben de vacantie eerder afgebroken door de herry we zijn thuis gekomen en hebben 4 dagen bij moeten trekken met nacht rust dusssss ik raad deze camping niet aan als je vooraan op de camping zit wel bij de achter uitgang

"Leuke camping"
md_broek
14-9-2011 In augustus bijna 3 weken geweest in een stacaravan van touroperator. Prima gelegen, vlakbij bakker, winkel, zwembad. Door de hoge temperaturen (36 graden) was het water in het zwembad niet koud. Kinderen (3, 6 en 8 jaar) hebben zich prima in het water vermaakt met de glijbaan. Strand is niet zo voor ons weggelegd, dus slechts 1x geweest bij l'Estartit. Hier kan je met je auto het strand op. Makkelijk in- en uitladen. Verder in de omgeving niet veel te beleven. Ook niet voor kinderen. Strand bij camping is heel grof en bijna steentjes. Bakker bakt de gehele dag door brood/stokbrood, dus altijd vers. Er is geen siesta op La Siesta, dus het zwembad en de bakker en winkel blijven open. Heel handig. Wij hebben het er wel gezien en gaan volgend jaar weer wat anders zoeken.

"Mooie camping in fantastisch gebied"
dejongannelies
3-9-2011 Voor de 2e keer naar La Siesta geweest. Wij stonden op een zeer ruime plek (la Tramontana) ca 120 m 2! , wij hadden niet gereserveerd maar van te voren gebeld en er was nog veel ruimte.
Sanitair wordt de hele dag door schoongemaakt van 7-22 uur, dus brandschoon.
Zwembaden zijn prima, onze kinderen hebben zich daar prima vermaakt. Het kleinere zwembad boven was prima van temperatuur.
Nadeel voor ons was dat wij vrij laat (va 12 aug) waren dus weinig nederlanders, veel Fransen en Spanjaarden en veel lege plekken.
Ligging van de camping is super. Wat ons betreft een van de mooiste plaatsjes aan de Costa Brava met de vele baaitjes waar je geweldig kunt snorkelen en zwemmen. Prima supermarkt met ruim assortiment en zeer schappelijke prijzen. In Palafrugell zijn ook een Aldi en Lidl aanwezig.

Nadeel is de openlucht disco die inderdaad voor geluidsoverlast zorgt, jammer. De geweldige omgeving maakt echter veel goed.

"Hele leuke camping maar niet voor je nachtrust!"
jorisenjen
2-9-2011 In aug. in huurtent van touroperator met kids geweest van 8 en 10 jr.
Dit gedeelte van Costa Brava is ongekend mooi. Vanuit camping loop je naar de diverse baaitjes (in/bij Callela de P.) met leuke restautantjes. Omdat het kleine baaien zijn (kiezels) wel erg druk op strand met vooral Spanjaarden (reistijd eind juli). Snorkelen erg leuk.
Camping erg leuk: zwembad niet bijzonder maar prima. Zwembad bar/terras leuk om te eten en/of drankje te nemen. Voetbalveldje met beachzand. Sanitair zeer schoon.
MAAR:
Wij hebben veel last gehad van de openluchtdisco. Gaat de hele nacht door. Lijkt soms alsof er een gettoblaster 2 meter voor je tent staat. Daarnaast veel last gehad van jongelui achter ons in eigen tentjes (Spanjaarden) die totaal respectloos midden in de nacht zeer luid praten, muziek luid aan hebben en schreeuwen. Security moet veel strenger zijn. Dit is zo zonde voor deze camping want camping zelf is erg goed maar zodoende blijven (potentiele) gasten weg. Gaan nu bijkomen/slapen!

"Leuk maar die disco"
g
31-3-2012 leuke camping alleen in de buurt zit een openlucht disco die draait tot 7.30 constant door ( house en zo)

jammer

"Supervakantie"
familie
31-8-2011 Het wasd voor ons voor het eerst sinds jaren dat we weer eens op een camping onze vakantie hebben doorgebracht en het is super bevallen. Wij zaten in een Siesta chalet en dat was goed, alleen een erg kleine badkamer en de temperatuur van de douche was niet goed te regelen. Maar het sanitair van de doucheruimtes was goed en we hebben lekker daar gedoucht (meteen ook veel ruimer). Er wordt heel goed schoongemaakt, je ziet continu mensen rondlopen die aan het schoonmaken zijn. Camping zelf is ook erg leuk, de kidsclub vonden onze kinderen helemaal geweldig. Zwembaden zijn goed. Eten in restaurants is minder maar wel oke. Supermarkt heeft werkelijk alles en is niet duur. Het dorpje zelf is erg leuk met veel lekkere restaurantjes, leuke winkeltjes en mooie strandjes. De omgeving is ook erg mooi. Wij hebben zelf niets meegekregen van de discotheek (maar wij zaten ook bij de achteringang). Super camping, volgend jaar gaan we weer.

"Goede camping"
Vlinder
31-7-2011 We hebben op camping La Siesta een hele leuke vakantie gehad. Het weer was helaas iets minder (dan we van Spanje verwacht hadden), maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben veel van de prachtige omgeving gezien. Camping is goed. Schoon sanitair, schone camping. Goed restaurant en goede winkel en bakker. Vriendelijk personeel. Zwembad is leuk. We hebben wel vier nachten last gehad van feesten in het stadje Palafrugell. De laatste twee nachten ging de muziek tot 6.30 uur door. Camping La Siesta is zeker een aanrader!!

"Mooi Camping , drama met discotheek !!!!!!"
El torro
21-8-2011 Voor de 3e en laatste maal naar la Siesta geweest.
Camping is top ,het plaatsje geweldig,strandjes super..
MAAR:!!!!
De eerste week dorpsfeesten met veel bands etc tot een uur of 4 in de nacht.
Het aansluitende weekend ging de disco open,dan begint de ellende om 23.00 uur tot 7 uur 's morgens.
Je kan doppen indoen,maar helpt bijna niet,vooral als je op la tramuntana staat is het net of je caravan er midden in staat.
Tuurlijk als je naar een camping is er lawaai,dat is prima,maar ik wil niet elke nacht rechtop in je bed liggen van de doffe bass dreunen.
In juli alleen in het weekend, in augustus bijna elke nacht.
Dit is echt een probleem voor de camping,dit kost ze veel klanten.
Was ook veel rustiger , veel lege plekken.
Als je er tegen kan heb je een top camping...

"Mooie camping, maar niet weer heen"
Masja
14-8-2011 La Siesta is een mooie camping. Er zijn afwisselende plekken in grootte, vooral het deel Tramuntana heeft grotere plekken (wel op terrassen), op de andere delen is het krapper. Er zijn twee mooie zwembaden met niet-verwarmd water, dus bij minder mooi weer is het water ijskoud. Bij mooi weer is het echter prima van temperatuur. Het restaurant is niet van hoge kwaliteit, maar je zit wel gezellig op het terras bij het zwembad. De miniclub heeft een leuke speelgelegenheid, maar qua activiteiten zijn de medewerkers vrij passief. De minidisco is best leuk, maar de shows starten daarna pas een uur later om 22u. en alles in het Spaans. De tippel naar het dorpje is leuk, met een leuk, maar megadruk strand in Llafranc en Calella is ook erg toeristisch, maar wel fijn toeven op het terras. Veel Sapnjaarden, Fransen en Engelsen in augustus op de camping (geen aanspraak), weinig Nederlanders.
De reden dat ik niet meer heen wil, is dat ik iedere nacht ben wakker geworden van de openluchtdisco.....