23-8-2010
Wij zijn net terug van een week vakantie met 6 vrienden, zonder kinderen. In het hoogseizoen. Wat n weg om naar toe te rijden, heel indrukwekkend al die bergen en dan weer kust en oceaan. Wisselvallig weer, tussen 20 en 25 graden. Maar toch prima strandweer, voelde een stuk warmer aan!
bij aankomst lijkt het een heel drukke grootse ( en dus vieze) camping, maar tegenstelling is waar. Er werd heel de dag gepoetst, er loopt veel personeel rond, die ook in de gaten houden wie op camping is. Fietsen ook 's nachts rond.
Er is direct toegang tot het strand en dus oceaan, heerlijk! Er is een kapper, autowasgelegenheid, winkeltje, een zwembad ( badmuts verplicht) restaurant. Allemaal geen gebruik van gemaakt...wel van het bakkertje, met heerlijke muffins! Op 5 min. lopen ben je in Noja, niet veel te doen. Je kunt beter op de camping blijven, met pak sangria en je eigen bbq ( want dat mag!) is veel leuker. Veel Engelse, spaanse en duitse gasten. leuk! Santander en Bilbao zijn top!
18-8-2010
Grote camping met veel te klein zwembad, nu heb je die niet echt nodig, want het strand en zee zijn schitterend, schoon en op loopafstand. Campingplaatsen erg klein en erg druk, voornamelijk Spanjaarden. Miste de gezellige Spaanse sfeer hier, het dorpje is het lelijkste dorp wat wij ooit gezien hebben, paar winkels en eettentjes, maar volkomen sfeerloos. Conclusie voor een paar dagen met pubers op doorreis een leuke camping, maar daarna gillend naar huis...........
6-8-2010
Super plek om in zee te zwemmen, je kunt ver doorlopen en heel mooi zandstrand.
Santander is 40km en Bilbao 80km. Jammer dat de douches een klein straaltje hebben, voornamelijk spaanse gasten wat wel zo gezellig is, wij komen hier vast nog een keer terug. Is wel vrij prijzig, Zwembad zijn we niet geweest want je moest een badmuts op.