28-5-2012
Via veiling geboekt. Bij het inchecken was het personeel en de computers niet goed voorbereid. Enorme wachttijden die opgelost werden met een pieper zodat je iets anders kon gaan doen dan wachten in de rij. Helaas kregen wij bij de receptie niet voldoende info over hoe en wat te doen op de camping, we waren dan ook verrast dat er op 1e pinksterdag een kleine jaarmarkt was, of er 's avonds entertainment was geen idee. Maar ondanks dat hebben wij enorm genoten op deze camping de kinderen konden zich volop vermaken in het zwembad of aan het meer. gratis midgetgolf. speeltuintjes. Ook het eten en drinken bij de restaurants en bars was goed en betaalbaar evenzo de supermarkt. Hierbij was het soms ook dat het personeel niet goed was opgeleid, maar ze waren wel altijd erg vriendelijk. Alles zag er vrij nieuw uit zwembad/ restaurant maar ook onze stacaravan (luxus zuiderzee komforthome) Misschien volgend jaar weer, zeker met z'n super aanbieding van veiling.
27-5-2012
na al die slechte reacties denk ik dat ze gek in hun hoofd zijn ! het is een mooi park mooie huisjes een echte aanrader!
28-5-2012
Via veiling zo'n groen "luxe" 6 persoons vakantiechalet geboekt. Bij aankomst konden we niet inchecken.Wachttijd, 1 uur. (niet fijn met een kind van 2 op je arm) Maar goed,het was nou eenmaal druk.We werden alleen steeds banger,omdat er mensen terug kwamen met klachten; stront aan de plee, gore bedden, super klein hok enz.Receptiemedewerkers leverden slecht werk (wij komen uit de hotelbranche en zo'n slechte omgang met gasten maak je zelden mee). Maar goed, we hielden de moed er in. Je raad het al, wij kwamen ook in een vreselijk klein hok, een babybedje paste net. Armoedig, niks luxueus aan zoals advertentie zegt.Houten vlonders met uitsteeksels, zeer gevaarlijk voor kleine kinderen. Keuken goor, badkamer goor en de WC...SUPER goor, kon wel janken.Slecht geholpen, slechte service, en die groene dingen.... VRESELIJK en VEEL te klein. Oostappen moet heel snel wat aan de prijs/kwaliteit gaan doen, beloven wat er gezegd wordt, en medewerkers trainen. Voor ons NOOIT meer.