3-9-2011
Vestar is qua locatie en faciliteiten erg geschikt voor een gezin met kinderen dat weinig animatie nodig heeft. Vooral tieners moeten zichzelf weten te vermaken, er zijn er in het hoogseizoen genoeg dus dat hoeft geen probleem te zijn.
Verzorging van de faciliteiten is prima in orde. Restaurants zijn goed voor weinig en in de omgeving zijn prima supermarkten en vooral veel te zien.
Personeel is niet onvriendelijk maar wel functioneel qua communicatie, geen overbodige amerikaanse taferelen qua begroeting dus maar dat is gewoon de aard van het beestje. Ze zijn heel behulpzaam en vriendelijk als je ze nodig hebt.
6-9-2011
Wij zijn 17 nachten op deze camping geweest we hadden een stacaravaan gehuurd
wat super goed was met Arco (was ook nodig het was er toen wij er waren rond de 35 graden )
voor de Kinderen 16 en 11 jaar is er niet erg veel tedoen maar er is jeugd genoeg vooral sávonds op de pier en ze vermaken zich zelf dan wel
Internet was goed het kost 14 euro voor 24 uur en dan heb je niet 1 dag maar echt 24 uren
Bij ons was wel echt 1 echt MIN punt onze laaste week op Vestar waren er echt alleen maar Duitsers en die zijn niet echt beleefd tegen het personeel
maar als wij dan Engels gingen praten dan waren ze echt super aardig (denk dat de duitsers het een beetje voor zich zelf verpesten met dat duitse gepraat van hun ze doen echt niet hun best om zich wat aan tepassen aan het land waar ze zijn )
Het personeel bij de Receptie zijn echt om beschoft vooral de vrouwen er kan echt geen totziens af of goede reis (ze snappen niet dat als er geen toeristen zijn hun geen baan zouden hebben )
1-9-2011
via touroperator een mobiele home gehuurd voor 2 weken. Eerste wat opviel is dat het een drukke camping is. Veel caravans en tenten. Mobiele home zag er goed uit. Er was zelfs airco die we de gedurende vakantie echt wel nodig hadden dus zeker een plus punt! Zwembad was wel leuk maar voor zo'n grote camping wel te klein. Onderhoud aan het zwembad deden ze weinig aan (losse relingen. losse stroomdraden van verlichting etc.) Ook geen badmeester aanwezig die op momenten toch wel nodig is geweest(corrigeren van jongeren die zo met een bal bezig zijn dat ze kinderen kunnen bezeren, ehbo verlenen bij bebloed gezicht en bij flauwte). Strand en het uitzicht zeer mooi...alleen jammer dat mensen hun troep niet opruimen. Gast heer/ vrouw van touroperator niet echt klant vriendelijk. Moest veel moeite doen om een gasfles te laten verwisselen op een zondag. Je krijgt als antwoord" we zijn vandaag vrij dus geen gas" niet douchen en koken. Verder erg mooi land met vele mooie uitzichten
9-8-2011
Pluspunten: kleine, relatief rustige camping (uiteraard wel afhankelijk van de plek op de camping, zeker op live-muziek-avonden), uitstekend en schoon sanitair (wel 2x koude douche gehad), mooi kindersanitair, leuk zwembad waarvan zeker de helft voor de allerkleinsten bestemd is. Leuke baai met klein kiezelstrandje waar het onder de bomen prima uit te houden is. Campingwinkel met voldoende aanbod waarvan de prijzen veelal acceptabel. Ca. 2 km van Rovinj, een sfeervol stadje.
Minpunten: onhandige staanplaatsen met grind/rood zand, sommige gedeelten van de camping slechte paden (onverhard en slecht verlicht), personeel niet al te vriendelijk, Internet duur en netwerk onstabiel en waar je amper op komt vanwege de grote hoeveelheid gebruikers. Kinderspeelplaatjes stellen niet veel voor.
Kortom: het is het allemaal net-niet. Voor een dergelijk tarief mag je wel iets meer professionaliteit van een camping verwachten.