5-1-2012
Wij zijn hier in september 2011 geweest en hebben 2 heerlijke weken gehad. Het was al wat rustiger op de camping, dus niet alle plaatsen waren bezet. Wij zaten in het gebied aan zee en was top. Allemaal een eigen staanplaats (veel keus!), naast de zee en vlakbij het santair (super schoon!!) en supermarkt . Grote camping, maar merk je niets van. We hoorden wel iedere avond tot laat de muziek en een of ander alarm, dat was wel vervelend. Verder een mooie omgeving, genoeg te doen en nog goedkoop. Ook eten op de camping zelf is goed. Aan zee liggen is prima te doen, ook al is er geen zandstrand, gewoon bedjes meenemen! Vlak voordat we naar huis gingen onze was weggebracht om te wassen en voor de tent laten drogen. Ging schoon weer mee naar huis, ideaal! Zou graag nog weer eens teruggaan, is erg goed bevallen!
5-9-2011
Ik heb geboekt met een AI groepsreis, dus prijs nvt. Nooit een wachtrij bij de wc, voor de douches een rij alleen rond 18 uur maar je hoeft niet langer dan ongeveer 4 a 6 personen te wachten = niet lang. Hele dag iemand aan het poetsen. 's nachts wordt het een zooi (ligt aan smeerlappen van bezoekers) maar om 6 uur is er weer een poets. Schone camping, nergens ligt rotzooi, schoon zwembad. Het is rustig bij het zwembad, prima liggen, kunt bedje huren voor 3 euro. Strand vond ik minder, veel keien, je ligt scheef, rood zand etc. Restaurant prima eten voor weinig!!! Animatie avond was gezellig. Grote camping waar je NIKS van merkt! Je moet wel goed liggen tov sanitair. Honden = geen overlast. Busboot, opstapplaats is bij de naast gelegen camping. Supermarkt ook ideaal + lekker brood bij de bakker! Voor kids: kroket + frikandel te krijgen.
10-8-2011
Geweldige vakantie gehad op deze camping!
Hoewel ik er tegen de hitte wel wat opzag,
viel het de eerste week mee.
De 2e week werd het warmer en misten we echt airco! Ik zou geen sta-caravan meer boeken zonder! Voor pubers was er weinig te doen.
De zee in is meestal via trapje, misschien niet zo handig met kleine kinderen
Prachtig helder water.
2-12-2011
ben deze zomer 2011 naar kroatie op vakantie gegaan, naar caming bijela uvala. de foto's op het internet zagen er al fantasich eruit, maar als je eenmaal daar bent is het nog beter,
het sanitair werd elke dag bij gehouden, van 8 tot 10 uur savonds zag er altijd netjes ui, snachts was het een rommeltje maar komt denk ik door de jeugd, waar je echt bijna geen last van hebt.
genoeg eetgelegenheden lekker, en voor weinig geld!
zeker een aanrader