14-2-2013
de kinderen konden gewoon hun gang gang, spelen, fietsen en zwemmen.
16-9-2012
Op deze camping veel jongeren te vinden.Wij waren met 2 kids van 16 en 13 jaar , prima vermaakt. aug geweest.
Wij hadden een tent van touroperator,( heel erg netjes schoon) deze stonden heel dicht bij grote zwembad. BIj zwembad is hele dag muziek aan.
Broodjes verkoop dichtbij. Sanitair heel schoon, hele dag schoonmaaksters aan werk.Douches nooit te wachten, was gebouw met wel 25 douches
Leuk uitstapjes naar plaatsjes, Porec op 10 rijden met auto, is ontzettend gezellig om s'' avonds naar toe te gaan, elke avond markt, alle winkeltjes open tot laat.
Natuurlgebied kamnjak in zuiden mag je niet missen. Is ontzettend helder water daar, en kun je mooier snorkelen als op camping.
Vanuit onze camping 3,5 rijden naar Plivice meren.
Wel inderdd. soms luidruchtig, hard rijden op camping klopt, ook s'nachts 0.00 nog
28-8-2012
Voor de eerste keer op deze camping geweest. Ligging is mooi, sanitair perfect, maar heel jammer dat je voor je kind bijna overal voor moet betalen als ze iets willen. Tot de kleinste dingetjes aan toe. Alleen in het zwembad en het strand kunnen ze zwemmen zonder te betalen. ook wij hebben heel veel overlast ervaren door dronken lui die moesten schreeuwen in de nachtelijke uren. Hier wordt totaal niets aan gedaan door de camping. Ook heb ik meerdere keren gezien dat er redelijk hard gereden wordt met auto's.Heel onveilig. Ook overlast ervaren door een optreden van een band, die tot 2 uur in de nacht over de hele camping goed te horen was! Deze camping komen we dan ook niet weer. We hebben niet de rust kunnen vinden.