19-9-2011
Na 9 dagen op Valle Gaia (toscaanse kust, bij Vada) te hebben gestaan, hier nog even een kijkje genomen.
Op de heenweg ongelukje met voet gehad, waardoor ik wat angstig werd door de verhalen hier over de steilheid.
Inderdaad steil en groot, maar dat kun je dus weten!
Camping heeft alles, Spar supermarkt, grote ijs'winkel', leuk terras (met ook eredivisie wedstrijden op groot scherm), heerlijk restaurant, en super zwembaden.
De bandenglijbaan vonden wij als twintigers ook echt geweldig haha. Banden kosten 6,50 in de winkel, sla er van te voren in NL even wat goedkope in! Ze kunnen nog wel eens knappen als je hard door de bocht wil.
Ondanks wij in het naseizoen waren, nog maar keuze uit zo'n 10 lege plekken. Veel kleine plekken trouwens, en lage heggetjes.
Sanitair werd prima schoongehouden.
In het naseizoen ook nog leuke kinderanimatie aanwezig.
Vind het wel wat onpersoonlijk, kan het moeilijk uitleggen. Het heeft alles, maar zou er niet voor langere tijd heen gaan.
20-9-2011
We waren een beetje huivering vooraf omdat de camping zo groot was. Wat viel dat reuze mee. Wij vonden het een fantastische camping, geweldige ligging, schoon en alles voortreffelijk georganiseerd. Wij hebben dan ook een geweldige vakantie gehad in de eerste 2 weken van september. Ook het mooie weer speelde daarbij een rol, zodat we nog echt even 2 weken 'zomergevoel' hadden. Het personeel was erg vriendelijk, de restaurants prima. Een echte aanrader.
17-9-2011
Leek een kleine mini staat kon niet met geld betalen maar via een pasje en de president woonde in de villa bovenop de heuvel.
Stacaravans stonden echt op elkaar gestampt
Gelukkig mooi weer en die Italianen hoeven geen geld uit het crisisfonds nooit zoveel
nieuwe BMW AUDI en Mercedessen bij elkaar gezien dan in Toscane.