22-8-2012
Camping Valle Gaia is een hele leuke camping voor gezinnen met kleine kinderen. Grote standplaatsen op het hogere gedeelte, beneden aanzienlijk kleiner. Meerdere zwembaden met voldoende ( gratis ) ligstoelen. Mooi en schoon sanitair met een aparte ruimte voor de kleinsten. Lekker gegeten bij pizza gaia. Enige minpuntje is dat je voor alles buiten de camping de auto nodig hebt. Fietsen is door het heuvelachtige gebied alleen voor de echte bikkels weggelegd.
24-7-2012
Prachtige camping, fijne plekken met schaduw, schoon sanitair, fijne zwembaden, prima restaurants. Rustige camping, na 23.00u is het stil.
Wel jammer dat je overal de auto voor moet nemen, voor de supermarkt, het strand en de mooie steden in de buurt (min. 1u rijden). Cecina is niet echt een mooie stad.
27-8-2012
Voor eerst op een kleiner camping, erg leuk een beetje karakteristiek, gewoon netjes, niet zo luxe als de grote campings.Je moet erg vroeg boeken juni 2011 al gedaan mooie standplaats uit gezocht voor onze tent, echt groot en gezellige straat. Sanitaire prima ook voor de kleintjes. Pizza is heerlijk! Zwembaden ook super, kids hebben zich vermaakt zelfs zonder een glijbaan.Zoon vermaakte zich met voetbal of pingpongen.Mensen aan receptie super! Omgeving erg mooi, Volterra, Lucca, San Gimigano, Cecine mare en vooral het vadastrand wow. Rij voor mooiste stukje strand Vada uit en dan doorrijden richting die grote torens, links parkeren.Het weer was super, lekker warm, we hebben iig genoten met onze kids.Veel mensen die weer geboekt hebben maar staat een stop op, camping is weer aardig vol voor volgend jaar. Wij gaan naar ander stukje Toscane volgend jaar.