22-11-2011
Het had zo mooi kunnen zijn: prachtige ruime plek, uniek uitzicht, mooi sanitair en natuurlijk heerlijk weer. Maar dan: de uiterst asociale buren.
Aangezien deze camping een hoog "ons kent ons" gehalte heeft wordt er 's avond heel wat afgeborreld en dat gaat door tot in de kleine uurtjes.
Vragen aan de buren zelf hielp niet. Maar bij de receptie lieten ze ons ook gewoon stikken. De toch al late avondklok (half 12!) wordt niet gecontroleerd; het was een slapeloze vakantie!
19-9-2011
Let op: ik ben hier samen met mijn partner (twintigers) van 5 tot 14 september geweest, dus ik kan niet spreken voor het hoogseizoen!
We vonden dit echt een fijne camping, maar vooral omdat het er zo lekker rustig was. Soms gewoon helemaal alleen in het zwembad!
Sanitair: supersuperschoon. In het naseizoen werd het kleinste gebouwtje dichtbij het zwembad wel gesloten, maar er stonden dan ook nog geen 10 kampeerders omheen. Fijne douches, drukknoppen die lang aanblijven. SOwieso in elk gebouw veel toiletten en douches! Ook haarfohnen aanwezig.
Zwembad: echt heerlijk! Schoon, fijn aflopend, en een bad speciaal alleen om baantjes te trekken.
Receptie&supermarkt: vriendelijk personeel, lekkere broodjes!
Restaurant: Pizzagaia lekkere pizza's, leuk terras. Robin Hood vond ik minder.
Verder 's avonds niet echt wat te doen. Denk ook niet dat het voor oudere kinderen erg leuk is, maar zoals gezegd, ik weet niet wat het hoogseizoen brengt!
31-8-2011
We hebben een heel leuke vakantie gehad op deze camping. Een zeer grote, schaduwrijke plaats met veel privacy door de hoge haag rond de plaatsen. Ontvangst zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit is wel een 'Hollandse' camping, somst tot 98%. Op zich stoort dit niet, het is vooral grappig om te zien wat er op het bord komt, worst met appelmoes! in Italië!?! lachen!!
Het is een familiecamping en rond 23h was het echt stil. Animatie zeer goed voor kleinere kinderen (-12j) bedankt Loes! Zwembaden zeer goed en voor elke leeftijd. Geen badmuts nodig en stoelen genoeg. Sanitair proper en voldoende warm water, ook voor het afwassen. Uit eten in de omgeving super lekker, wel reserveren. Robin Hood is goed, maar niet super, Pizzeria is wat minder. Winkeltje goed voorzien. In de buurt is een grote Coop, daar is alles te vinden. Strand Bibbona leuk (bijna enkel Italianen, eindelijk) en ook Bolgheri. Wij komen hier zeker nog terug, nadeel is dat je zo vroeg moet reserveren. Ciao!