Camping Valle Gaia**** in Casale Marittimo Italië beoordelingen 8.6 | Zoover

staanplaats 309

Beoordelingen Camping Valle Gaia****

via Cecinese 87, 56040, Casale Marittimo
Camping Valle Gaia scoort een 8,6 uit 10, op basis van 186 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Valle Gaia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Valle Gaia**** in Casale Marittimo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 238 vakantiefoto's van Camping Valle Gaia**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Valle Gaia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Valle Gaia**** met andere accommodaties in Casale Marittimo.

173 beoordelingen over Valle Gaia****

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer!"
M&M
22-11-2011 Het had zo mooi kunnen zijn: prachtige ruime plek, uniek uitzicht, mooi sanitair en natuurlijk heerlijk weer. Maar dan: de uiterst asociale buren.
Aangezien deze camping een hoog "ons kent ons" gehalte heeft wordt er 's avond heel wat afgeborreld en dat gaat door tot in de kleine uurtjes.
Vragen aan de buren zelf hielp niet. Maar bij de receptie lieten ze ons ook gewoon stikken. De toch al late avondklok (half 12!) wordt niet gecontroleerd; het was een slapeloze vakantie!

"Echt heerlijke camping, aanrader!"
Jikke
19-9-2011 Let op: ik ben hier samen met mijn partner (twintigers) van 5 tot 14 september geweest, dus ik kan niet spreken voor het hoogseizoen!

We vonden dit echt een fijne camping, maar vooral omdat het er zo lekker rustig was. Soms gewoon helemaal alleen in het zwembad!

Sanitair: supersuperschoon. In het naseizoen werd het kleinste gebouwtje dichtbij het zwembad wel gesloten, maar er stonden dan ook nog geen 10 kampeerders omheen. Fijne douches, drukknoppen die lang aanblijven. SOwieso in elk gebouw veel toiletten en douches! Ook haarfohnen aanwezig.
Zwembad: echt heerlijk! Schoon, fijn aflopend, en een bad speciaal alleen om baantjes te trekken.
Receptie&supermarkt: vriendelijk personeel, lekkere broodjes!
Restaurant: Pizzagaia lekkere pizza's, leuk terras. Robin Hood vond ik minder.

Verder 's avonds niet echt wat te doen. Denk ook niet dat het voor oudere kinderen erg leuk is, maar zoals gezegd, ik weet niet wat het hoogseizoen brengt!

"Hele leuke familiecamping"
Van Hoorde
31-8-2011 We hebben een heel leuke vakantie gehad op deze camping. Een zeer grote, schaduwrijke plaats met veel privacy door de hoge haag rond de plaatsen. Ontvangst zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit is wel een 'Hollandse' camping, somst tot 98%. Op zich stoort dit niet, het is vooral grappig om te zien wat er op het bord komt, worst met appelmoes! in Italië!?! lachen!!
Het is een familiecamping en rond 23h was het echt stil. Animatie zeer goed voor kleinere kinderen (-12j) bedankt Loes! Zwembaden zeer goed en voor elke leeftijd. Geen badmuts nodig en stoelen genoeg. Sanitair proper en voldoende warm water, ook voor het afwassen. Uit eten in de omgeving super lekker, wel reserveren. Robin Hood is goed, maar niet super, Pizzeria is wat minder. Winkeltje goed voorzien. In de buurt is een grote Coop, daar is alles te vinden. Strand Bibbona leuk (bijna enkel Italianen, eindelijk) en ook Bolgheri. Wij komen hier zeker nog terug, nadeel is dat je zo vroeg moet reserveren. Ciao!

"Uitstekende camping in mooie streek"
eo
31-8-2011 Camping bestaat uit 2 gedeelten en stonden op campingdeel beneden, dichtbij de voorzieningen. Afgeschermde standplaatsen zijn zeker voor Italiaanse begrippen ruim, netjes en schaduwrijk. 's Avond/ 's Nachts was het heel rustig. Sanitair is zelfs in hoogseizoen heel schoon. Meerdere zwembaden (boven en beneden) zijn schoon met voldoende stoelen, winkel heeft een voldoende assortiment, restaurants zijn goed en betaalbaar net als de barren bij de zwembaden. Animatie was enthousiast en deel leuke dingen voor (jongere) jeugd. Personeel was vriendelijk. Enige minpunt slechte WiFi en telefoonverbinding.

"Mooie camping"
jacqueline_sanders
21-8-2011 Het is een mooie camping met alles wat je nodig hebt. Een mooi zwembad met genoeg ligstoelen. Je mag niet je spullen achterlaten op de stoelen wanneer je weg gaat dus altijd wel wat stoelen te vinden. Hele diverse soorten strand/zee op redelijk korte afstand. Mooi wit strand, strand met hoge golven, kliffenstrand met rotsen/kiezels, voor ieder wat wils. In restauant op camping Robin Hood gezellig Toscaanse avond waar je gezellig allerlei Italiaans eten en wijn/water krijgt voor vaste prijs. Sanitair netjes, in ieder geval wel toiletbrillen!
Het winkeltje heeft het hoognodige maar ook een versafdeling met kazen, vlees, olijven en heel veel wijn. Misschien wel wat duurder dan in de supermarkt maar dan heb je het wel bij de hand. Wij hadden een grote plaats, bovenin zijn de grootste plaatsen. Hele aardige eigenaren, wij kwamen een dag later ivm zieke zoon en dat hebben ze niet gerekend. Moesten ook nog naar ziekenhuis met andere zoon, goed begeleid. Zeker doen!

"Heerlijke camping !"
Grobart
20-12-2011 De camping is ons prima bevallen. Andere luxere campings in Toscane zijn vaak flink duurder. Wij stonden met ons campertje bovenaan op het oude deel, dichtbij de pizzeria. We maakten ook gebruik van het sanitair onder deze pizzeria, altijd perfect schoon. Maar elke WC is zo schoon als zijn laatste gebruiker, dat geld ook voor Nederlanders ! Er zijn heerlijke zwembaden, het ondiepe bad langzaam aflopend naar 1 m diep, ideaal voor kleine kinderen. Altijd genoeg ligbedjes als je even goed om je heen kijkt. De animatie voor onze kinderen ( 5 en 7 jaar ) was prima. O.a. minidisco 's avonds bij Robin Hood, dit is iets buiten de camping dus geen overlast voor de overige kampeerders. De pizza's waren altijd prima, net als de kampwinkel, al het noodzakelijke is er incl. heerlijke broodjes. Nadelen van de camping: Op tijd reserveren en het ligt 4 km van Cecina en 10 km van het strand, terug naar de camping gaat flink omhoog, erg pittig met een vouwfietsje( we spreken uit ervaring )

"Gewoon een goede camping"
Richard
12-9-2011 Het reserveren van deze camping in maart verliep wisselend: er was namelijk weinig plek voor 2 gezinnen met 2 caravans, die ook nog naast elkaar willen staan. De eigenaren geven duidelijk aan wat er beschikbaar is en hoe groot die plekken zijn en dat is nooit veel, omdat het een populaire camping is. Uiteindelijk gelukkig 2 plekken kunnen vinden, maar je moet er vroeg bij zijn.

Gezien dit forum met hoge verwachtingen er heen gegaan en VG is gewoon een goede camping. De ligging, het zwembad met het zwembadcafé en de prijzen daar, het sanitair, de sfeer en de mogelijkheden in de omgeving zijn top. Wat minder is de animatie, m.n. 's avonds en het brood in de supermarkt.

Ook waren wij niet dol op de restaurants op het terrein, zowel de pizzagaia als robinhood zijn geen toppers, maar voor af en toe prima. Tips genoeg verder op dit forum.

Al met al hebben we hier een topvakantie gehad!

"De perfecte camping"
Niels
31-8-2011 Dit is zo'n camping waar alles tot in detail klopt!
Echt een aanrader, zeker voor gezinnen met jonge kinderen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer overgewaardeerde camping hier op Zoover"
julie
14-8-2011 Wij hadden veel verwachtingen van deze campingen na alle positieve geluiden. Ons viel het nogal tegen, hadden misschien te veel verwacht. Wij huurden een mobilhome van touroperator, deze stond helemaal aan het einde van de camping, er zijn maar 2 touroperators voor mobilhomes met in totaal 14 caravans. Het grootste deel van de beoordelingen komt denk ik van de mensen met eigen tent of caravan. Deze hebben voor Italiaanse begrippen redelijk ruime plaatsen. De zwembaden waren redelijk, maar te klein voor het aantal gasten, niet voldoende stoelen in het hoogseizoen. De restaurants aardig, redelijk geprijsd. Speeltuin is aan vervanging toe, animatie niet veel bijzonders. De omgeving echter is prachtig, je zit zo in het toscaanse achterland, mooie plaatsen in de nabije omgeving, leuke stranden. Er zijn wel leukere campings in deze omgeving. Al met al heerlijke vakantie gehad, maar hier niet meer terug!

"Heerlijk"
michel
19-9-2011 Prima camping, 10 km van zee en de andere kant het Toscaanse landschap. Reservering in januari ging prima, waren alleen niet meer zo veel plekken. Camping m.n. voor kleinere jeugd. Ze deden er ook alles aan om het zo te houden : geen centrale tafeltennistafels en disco ver weg bij Robin Hood. 's-Nachts was het heerlijk rustig. Sanitair o.h.a. prima, afwaswater lauw, douches meestal goed. Pizza Gaia vonden wij heerlijk, vooral de bruschetta ! Robin Hood wat chiquer en duurder maar een prachtig uitzicht (moet betaald worden).