Camping Eden**** in San Felice del Benaco Italië beoordelingen 7.9 | Zoover

uitzicht vanaf stacaravan

Beoordelingen Camping Eden****

Via Preone 45, 25010, San Felice del Benaco
Camping Eden scoort een 7,9 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Eden****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Eden**** in San Felice del Benaco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 152 vakantiefoto's van Camping Eden**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Eden**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Eden**** met andere accommodaties in San Felice del Benaco.

149 beoordelingen over Eden****

"Aardig maar niet goed"
Mic
24-8-2011 Net terug van 2 weken 'Eden' via TO met gezin incl. 2 kinderen 12+16. Grootste pluspunt is privéstrandje met pier, welke in tegenstelling tot andere reviews prima te bereiken is. Ja, wanneer je helemaal bovenaan staat op camping zoals wij best even klimmetje maar niet onoverkomelijk, ook niet met kleine kinderen. Wat gedateerde accommodatie in zijn geheel, zwembaden en glijbanen zozo, activiteiten met name gericht op kleinere kinderen, restaurant met oke pizza's, maar (veel) betere alternatieven in directe omgeving, met name in porto Portese ( Rest. Osvaldo absolute aanrader!) Sanitair bovenste deel camping goed, rest verouderd (wel schoon). Bovenste deel kampeerplaatsen mogelijk wel geluidsoverlast van weg, ook 's nachts.

Wat ons betreft waarschijnlijk geen volgende keer.

met jonge kinderen, 2011
"Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar."
kiekeboe
17-8-2011 Camping Eden is goed gelegen, met zicht op het meer. Alleen jammer van de vele trappen en steile hellingen. Onze caravan van touroperator lag helemaal op het einde van de camping, vlak naast een drukke straat. Resultaat : veel slapeloze nachten.

"Nooit meer.!!"
Casper
27-8-2011 K was op camping eden geweest, met 2 oudere kinderen van 16 en 13, en de jongste 6. Jonge kinderen kunnen zich prima vermaken tot en met 8 jaar, maar als je dus rond de 13 jaar begint te komen is het een hele saaie camping, 't is 4 km lopen om nog tenminste in een stadje te komen. Maar als je rond de 200 meter loopt het je een cafe en 2 restaurantjes en dat was het dan. Dus kort gezegd de camping is niet heel geschikt voor oudere kinderen, hoewel als ze een beetje vrienden kunnen maken is het heel goed uit te houden voor kinderen boven de 12 jaar. Dan moet je het zelf gezellig gaan maken. Voor jonge kinderen is het heel geschikt, veel speeltuinen, leuke zwembaden, en voor ouders is het ook prima vol te houden. 't restaurant op de camping is trouwens heel geod, alleen de mensen van de camping kunnen heel opvliegerig zijn, mijn kinderen werden van de camping afgezet, omdat ze met een tuinslang speelden, en niks kwaad deden.

"Betoverende plek"
Esther
13-8-2011 Op camping Eden gestaan in een gehuurde caravan. Lekker in de schaduw en dichtbij het meer. Camping heeft een leuk restaurant, prima winkel en het strandje bij het meer is gezellig, niet al te groot en dus knus. De helft vd campinggasten ligt aan een van de 2 zwembaden dus dat is mooi verdeeld.
Dichtbij de camping is porto Portese, een betoverend mooi plekje, waar je 's avonds lekker kunt eten of kunt flaneren langs het water.
De camping is in etages en als je bovenaan staat moet je veel klimmen, dus niet iets voor mensen die slecht ter been zijn. De etages hebben als voordeel dat je weinig vd drukte merkt en op sommige plekken heb je fantastisch uitzicht.
Wij komen hier zeker weer.

"Fantastische vakantie gehad"
erwin uit de lutte
30-8-2011 we hebben het hier ontzettend naar onze zin gehad, stacaravan stond halverwege de camping en van de veelbeschreven trappen hoefden we geen gebruik te maken.
een fantantisch uitzicht over het meer vanaf de caravan. onze kinderen zijn 7 en 4 jaar oud en hebben zich elke dag ontzettend vermaakt in het bovenste zwembad en dan vooral de glijbanen!!! het is echt een camping voor jonge kinderen tot ong. 10 jaar

"Mooie camping!"
Drummer2
6-12-2011 Stijle trappen, maar goed te doen met een goede condititie. Dit maakt de camping wel mooier!

"Prachtige camping"
Faber
19-8-2011 Prachtig gelegen camping. Het is inderdaad een hele klim dat is eigenlijk het enige nadeel aan de camping. Raak je na een dag of wat aan gewend. Restaurant prima, een super ober !!!!! en lekker eten voor weinig. Zwembaden goed. Kinderanimatie was nederlands dus perfect voor de jongere kinderen elke avond kinderdisco.
Internet WIFI hoef je niet aan te schaffen want de kwaliteit is te slecht om echt te internetten. Klein winkeltje heeft eigenlijk alles wel prijzig, wil je echter goedkoop boodschappen doen kun je het beste naar de Lidl 8km verder op.

Elke ochtend verse broodjes !! Meer op loopafstand veel steentje dus waterschoenen zijn een must. Het haventje van Portese op loopafstand erg leuk en gezellig.

"Camping met kleine plaatsen"
Rene
21-8-2011 Wij zijn met onze eigen caravan naar Eden gegaan. De plekken vallen erg tegen voor een 4 sterren camping. Plaatsen zijn klein en weinig comfort. Over de trappen zal ik het niet meer hebben daar schrijft iedereen over. Voor ons ( gezin met zoon van 14 ) viel de camping erg tegen zwembaden zijn overvol en voor de jongere kinderen is er wel animatie echter voor de oudere jeugd niet. Voor mensen die een tent of caravan huren zal de camping perfect zijn echter met eigen tent of caravan zijn er zeker betere locaties.

"Fijne camping voor gezin met kids!"
Laurens
26-7-2011 Wij zijn net terug van de 2e keer, tent van "touroperator", mooi plekje in de schaduw, wel wateroverlast gehad tijdens de onweersbuien. Mooie camping, niet te groot, niet te klein, mooie zwembaden, heerlijk strandje, prima faciliteiten, animatie prima (onze kids zijn in de leeftijd van 3 tot 9 jr), prima restaurant, toiletten kunnen schoner (verschilt per gebouw/ligt ook aan gasten!), via haventje Portese met de boot naar diverse stadjes geweest, en het uizicht overdag en 's avonds over het meer is fantastisch. Wij vonden het leuk dat er meerdere nationaliteiten staan, niet alleen hollanders dus, maar ook gezellige Italiaanse famillies. 's Avonds na 11 uur inderdaad rustig. Het kan er wel spoken kwa weer 's nachts, dus tip: als je het droog wilt houden, spullen omhoog zetten of in de binnentent.... Wij vonden het weer zeer geslaagd.

"We komen zeker nog een keer terug"
Fam. Schoonbergen
14-8-2011 Wij vierden hier vakantie in een eigen tent met kinderen (4 en 6). Er was meer dan genoeg voor ze te doen; naar de speeltuin, het zwembad, kinderdisco of poedelen in het Garda meer. Het eten is het restaurant was heel betaalbaar maar wel aan de lauwe kant. Supermarkt is prijzig, ook die in Salo. Je kunt beter de 6 km naar Manerba rijden, daar is een Lidl. Het sanitair op de camping was prima en de mensen vriendelijk. Er zijn idd veel trappen maar die zijn goed te doen, je kunt ook de berg pakken ipv de trappen. Voelt net ff anders aan de benen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker nog eens. Voor oudere kinderen is hier overigens nioet veel te doen.