21-8-2011
Wij zijn met onze eigen caravan naar Eden gegaan. De plekken vallen erg tegen voor een 4 sterren camping. Plaatsen zijn klein en weinig comfort. Over de trappen zal ik het niet meer hebben daar schrijft iedereen over. Voor ons ( gezin met zoon van 14 ) viel de camping erg tegen zwembaden zijn overvol en voor de jongere kinderen is er wel animatie echter voor de oudere jeugd niet. Voor mensen die een tent of caravan huren zal de camping perfect zijn echter met eigen tent of caravan zijn er zeker betere locaties.
26-7-2011
Wij zijn net terug van de 2e keer, tent van "touroperator", mooi plekje in de schaduw, wel wateroverlast gehad tijdens de onweersbuien. Mooie camping, niet te groot, niet te klein, mooie zwembaden, heerlijk strandje, prima faciliteiten, animatie prima (onze kids zijn in de leeftijd van 3 tot 9 jr), prima restaurant, toiletten kunnen schoner (verschilt per gebouw/ligt ook aan gasten!), via haventje Portese met de boot naar diverse stadjes geweest, en het uizicht overdag en 's avonds over het meer is fantastisch. Wij vonden het leuk dat er meerdere nationaliteiten staan, niet alleen hollanders dus, maar ook gezellige Italiaanse famillies. 's Avonds na 11 uur inderdaad rustig. Het kan er wel spoken kwa weer 's nachts, dus tip: als je het droog wilt houden, spullen omhoog zetten of in de binnentent.... Wij vonden het weer zeer geslaagd.
14-8-2011
Wij vierden hier vakantie in een eigen tent met kinderen (4 en 6). Er was meer dan genoeg voor ze te doen; naar de speeltuin, het zwembad, kinderdisco of poedelen in het Garda meer. Het eten is het restaurant was heel betaalbaar maar wel aan de lauwe kant. Supermarkt is prijzig, ook die in Salo. Je kunt beter de 6 km naar Manerba rijden, daar is een Lidl. Het sanitair op de camping was prima en de mensen vriendelijk. Er zijn idd veel trappen maar die zijn goed te doen, je kunt ook de berg pakken ipv de trappen. Voelt net ff anders aan de benen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker nog eens. Voor oudere kinderen is hier overigens nioet veel te doen.