Camping San Benedetto*** in Peschiera del Garda Italië beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Camping San Benedetto***

6,2

29 mei 2012

Camping San Benedetto*** Peschiera del Garda

Beoordelingen Camping San Benedetto***

Strada Bergamini 14, I-37019, Peschiera del Garda
Camping San Benedetto scoort een 7,4 uit 10, op basis van 108 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping San Benedetto***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping San Benedetto*** in Peschiera del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Camping San Benedetto*** vinden. Je kunt 1 video van Camping San Benedetto*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping San Benedetto*** met andere accommodaties in Peschiera del Garda.

99 beoordelingen over San Benedetto***

6,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"Goed georganiseerde camping."
Van Mierlo
9-5-2012 Directe ligging aan het Gardameer, naast een kleine haven. Tussen de camping het het meer liggen een kiezelstrand en een ruime zonneweide (gras). Fijne wandelroute naar centrum van Peschiera (ruim 20 min.). Deze camping is wat rustiger en kleiner dan het naastgelegen Bella Italia. Behulpzaam personeel, die de camping en het sanitair goed schoonhouden. Wij zaten in een stacaravan in het top village gedeelte. Dit is ook het meeste fraaie deel van de camping met een prachtig uitzicht op het meer en de bergen. Alle verhuuraccomodatie wordt na wisseling grondig schoongemaakt. Wij hadden zelf een motorboot bij. Zowel de camping (tegen vergoeding) als het haventje (gratis) hebben een trailerhelling (de helling bij de haven is van vrijdagmiddag t/m maandagochtend normaliter dicht). Via de camping kun je een boei huren. De trailer met/zonder boot kun je dagelijks/gedurende het verblijf (tegen vergoeding) stallen op een afgesloten terrein tussen de centrale parkeerplaats en de speelweide.

met oudere kinderen, 2011
"Hele leuke vakantie gehad in augustus 2011"
anoniem
8-9-2011 ruim 2 weken op deze camping geweest met 2 kids (8 en 12 jaar) Schitterende plek van onze stacaravan, vlak naast het Gardameer. Zwembad en alle voorzieningen vlakbij. Leuk animatieteam voor de kinderen. Camping ligt erg centraal dus je bent overal zo. Vriendelijke mensen bij de receptie. Kortom:voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig! Volgend jaar weer!"
Joyce
31-8-2011 Ik heb echt een súper vakantie gehad! Ik ben nu 15 jaar oud en heb me prima vermaakt! Niet veel te doen voor kinderen van mijn leeftijd, maar gewoon over de camping lopen en kijken bij het animatie op het speelveld of bij het zwembad was leuk genoeg! Meedansen met de clubdance etc, en het animatieteam was in één woord: SUPERGEWELDIG! Ze hadden elke avond iets leuks georganiseerd 's avonds zoals een poolparty, een cabaretshow (Grappig!) en waterolympics, en natuurlijk nog veel meer! Het enige nadeel was dat 9:45 er een toeter afging zodat het animatieteam vertelde wat er die dag was. Badmuts is verplicht. Ik zag er eerst tegenop, maar heb het gewoon gedaan! Iedereen loopt met een badmuts. Het sanitair was netjes en schoon! Een heeeeele goede aanrader deze camping! Ben heel erg blij dat we volgend jaar weer gaan!

"Top vakantie!!"
J. Lataster
16-9-2011 In augustus genoten van 2 heerlijke weken. Camping is niet te groot, fijne straatjes, alles is op loopafstand. Geweldig animatieteam!Wij komen al 4 jaar naar het gardameer, steeds een andere camping. Maar deze keer zijn we veel op decamping gebleven. Kinderbad was ideaal voor ons zoontje (2,5 jaar), bad is tussen 30 en 50 cm. Het personeel is zeer vriendelijk. Caravans zijn netjes. Je mist alleen wat kleine dingen zoals een schaar en schilmes, nachtlampje in de ouderslaapkamer.
De camping ligt op ongeveer 20 min. loopafstand van Peschiera. Alles bij alles een SUper camping waar wij zeker weer heen gaan!!
( en het 's morgens om 10 uur het leuke melodietje is echt niet harder dan op andere campings, daarvoor is het ook een familiecamping!!!)

"Superrr gaan volgend jaar weer"
harold sandra en ru...
28-8-2011 we hebben alle beoordelingen eens goed gelezen en wij lezen dan ook hele verschillende reacties.
ik denk dat sommige ook wel overdrijven je bent op vakantie pak je rust maar wij zijn nederlanders en willen alleen maar klagen dan denk ik blijf lekker thuis.
als je in april mei er heen gaat komt alles heel anders over als in het hoogseizoen.

dan denk ik kom eens in die periode dan ziet de camping er super gezellig uit
wij hebben ons prima vermaakt sanitaire wat schoon en netjes misschien wat verouderd maar dat mag de pret niet drukken.
wij hadden een super plek eigen oldttaimerscamper.
stonden met een lege accu nou geen probleem hoor we werden netjes geholpen
leuke buren en dan dat italiaanse feest wat hebben wij er van genoten.
maar als je niks onderneemt en je alleen maar klaagt dan heb je toch geen vakantie.
En we willen hans en ike bedanken we hebben via julliemail weer gezellig geboekt
tot volgend jaar

met vrienden, Juli 2011
"Knusse camping oud sanitair"
veldy11624
24-3-2012 Deze camping is vrij apart. Er staan relatief veel verhuur mobil home's. Er zijn nog wel "normale"campingplaatsen, maar niet veel.Het sanitair is oud, erg oud. Maar kennelijk heeft dat ook weer een voordeel. Er is altijd warm water en er zijn geen wachtrijen voor de douche's. Schoon, schoon is het wel.. Camping ligt direct aan het meer.Op de camping is een restaurant, goed eenvoudig eten. Ga je voor de luxe, dan ligt er aan het meer een echt goed restaurant. Zwembad is netjes groot genoeg, leuk voor de kleintjes en de animatie is zeker voor kleine kinderen super. Die worden de gehele dag beziggehouden. Poolparty is te gek.De receptie staat je doorgaans netjes te woord. Er is goed internet, maar de italianen weten niet hoe het werkt. Maar vraag het maar en zij verwijzen je naar een NL campinggast.Wasserette even verderop in de straat, ook pizza"boer"en de bakker, krant en lekker ijs aan de overkant van de (drukke) weg.Ja de camping is dus klein knus en leuk.

"Mooie kleinschalige camping"
Jan
7-8-2011 Deze camping is een fantastische camping met kleine kinderen. Stacaravans staan goed opgesteld zodat er overzicht is. Inrichting is netjes en schoon en ruimer dan we gedacht hadden. Airco is echt een uitkomst. Er is een kleine speeltuin voor kleine kinderen, geheel omheind. Er zijn twee zwembaden, een kinderbad met 2 glijbanen en een groot 25m bad. Badmuts verplicht maar geen probleem (zagen er wel tegenop). Camping ligt pal aan het meer. Lopend naar Peschiera ca. 20 min. Alles wat nodig is binnen handbereik. 2 restaurants op de camping en afhaalservice. Zeker de moeite waard. Niet te druk, leuke animatie in alle talen voor groot en klein. Wel grotendeels nederlanders.

"Supercamping!"
janneke
16-8-2011 betaalbaar...alles is er in de buurt!! gemoedelijk....

"Leuke kleinschalige camping"
Anneke
15-8-2011 Wij hebben hier gestaan met oudere kinderen. Camping is niet al te groot maar wel keurig netjes onderhouden. Wij zaten in een nieuwe stacaravan in The Village, erg mooi en van alle gemakken voorzien.
Een groot nadeel vond ik dat elke morgen om 09.45 een harde toeter ging en daarna heel harde muziek met de mededeling in 4 talen wat het animatieprogramma van de dag was. Langer slapen dan 09.45 was dus onmogelijk, persoonlijk vonden wij dit groot minpunt, voor de rest niets op deze camping aan te merken alleen dat wij zelf liever iets grootschaliger hebben.

"Kleine overzichtelijke camping"
arrie
9-8-2011 Een mooie rustige en goed onderhouden camping. Wij hebben verbleven in een mobile home direct aan het Gardameer. Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de receptie.
Tevens beschikt deze camping over een aantal eigen boeien om de boot aan af te meren. Jammer is dat de boot wordt gebruikt door meeuwen waardoor hij volledig onder de uitwerpselen zit, maar dat komt omdat de boten redelijk ver op het water liggen.
Zeker de moeite waard voor een herhaling!!