28-8-2011
we hebben alle beoordelingen eens goed gelezen en wij lezen dan ook hele verschillende reacties.
ik denk dat sommige ook wel overdrijven je bent op vakantie pak je rust maar wij zijn nederlanders en willen alleen maar klagen dan denk ik blijf lekker thuis.
als je in april mei er heen gaat komt alles heel anders over als in het hoogseizoen.
dan denk ik kom eens in die periode dan ziet de camping er super gezellig uit
wij hebben ons prima vermaakt sanitaire wat schoon en netjes misschien wat verouderd maar dat mag de pret niet drukken.
wij hadden een super plek eigen oldttaimerscamper.
stonden met een lege accu nou geen probleem hoor we werden netjes geholpen
leuke buren en dan dat italiaanse feest wat hebben wij er van genoten.
maar als je niks onderneemt en je alleen maar klaagt dan heb je toch geen vakantie.
En we willen hans en ike bedanken we hebben via julliemail weer gezellig geboekt
tot volgend jaar
24-3-2012
Deze camping is vrij apart. Er staan relatief veel verhuur mobil home's. Er zijn nog wel "normale"campingplaatsen, maar niet veel.Het sanitair is oud, erg oud. Maar kennelijk heeft dat ook weer een voordeel. Er is altijd warm water en er zijn geen wachtrijen voor de douche's. Schoon, schoon is het wel.. Camping ligt direct aan het meer.Op de camping is een restaurant, goed eenvoudig eten. Ga je voor de luxe, dan ligt er aan het meer een echt goed restaurant. Zwembad is netjes groot genoeg, leuk voor de kleintjes en de animatie is zeker voor kleine kinderen super. Die worden de gehele dag beziggehouden. Poolparty is te gek.De receptie staat je doorgaans netjes te woord. Er is goed internet, maar de italianen weten niet hoe het werkt. Maar vraag het maar en zij verwijzen je naar een NL campinggast.Wasserette even verderop in de straat, ook pizza"boer"en de bakker, krant en lekker ijs aan de overkant van de (drukke) weg.Ja de camping is dus klein knus en leuk.
7-8-2011
Deze camping is een fantastische camping met kleine kinderen. Stacaravans staan goed opgesteld zodat er overzicht is. Inrichting is netjes en schoon en ruimer dan we gedacht hadden. Airco is echt een uitkomst. Er is een kleine speeltuin voor kleine kinderen, geheel omheind. Er zijn twee zwembaden, een kinderbad met 2 glijbanen en een groot 25m bad. Badmuts verplicht maar geen probleem (zagen er wel tegenop). Camping ligt pal aan het meer. Lopend naar Peschiera ca. 20 min. Alles wat nodig is binnen handbereik. 2 restaurants op de camping en afhaalservice. Zeker de moeite waard. Niet te druk, leuke animatie in alle talen voor groot en klein. Wel grotendeels nederlanders.