Camping Butterfly*** in Peschiera del Garda Italië beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Butterfly*** Peschiera del Garda

Beoordelingen Camping Butterfly***

Lungolago Garibaldi 11, 37019, Peschiera del Garda
Camping Butterfly scoort een 7,8 uit 10, op basis van 243 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Butterfly***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Butterfly*** in Peschiera del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 207 vakantiefoto's van Camping Butterfly*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Butterfly*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Butterfly*** met andere accommodaties in Peschiera del Garda.

214 beoordelingen over Butterfly***

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
berrys1
13-5-2012 kleine camping alles netjes schoon leuk zwembad alleen jammer van die badmutsen maar dat is iets waar je gewoon overheen moet stappen.
receptie personeel is deels nederlands dus erg makkelijk. Supermarkt is idd aan de prijzige kant maar op welke camping is dat anders??
kortom goeie camping met uitvalswegen naar Milaan of Venetie enz helemaal top!!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Top team"
m van dijk
9-5-2012 Het team van touroperator heeft ons geweldig geholpen toen onze zoon
ziek werd en uiteindelijk geopereerd moest worden. We hebben geen vakantie kunnen vieren maar hebben toch een positief gevoel overgehouden aan ons verblijf dankzij hen. Bedankt Kevin,Laura en Kike voor jullie onvoorwaardelijke steun.
Accommodatie was oke en de medewerking goed.

met oudere kinderen, 2011
"Super camping"
fam eringa
27-8-2011 wij zijn net weer terug van twee heerlijke weken op camping butterfly
wij zaten in een caravan turnadot
was echt perfect, de camping is super schoon en het personeel van het
restaraunt is echt heel vriendelijk en het eten is heerlijk
wij gaan volgend jaar zeker weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Mooie camping"
Fam. Vermeer
17-9-2011 butterfly is een mooie fam. camping wij zaten in een caravan van een touroperator met airco wat ideaal was de camping is een aanrader wij komen hier zeker nog een keer terug

"Prachtige camping helaas zonder eigen strand"
Jetski
16-8-2011 Mooie camping, lekker klein dus geen massa hysterie.
Was onze eerste keer als kampeerders, maar gaan we zeker herhalen.
Caravan van de touroperator was bijna nieuw en erg netjes.
Goed restaurant, mooi (niet al te groot) zwembad. Helaas met badmuts.
Campingwinkel erg duur, maar voldoende supermarkten in de nabije omgeving.
Lokatie midden tussen alle leuke plaatsjes aan het Gardameer.
Kortom: voor herhaling vatbaar!

"Hollandse camping in Italie"
MvdW
15-1-2012 Wil je de Italiaanse sfeer proeven? Zoek je rust? Zou je het prettig vinden, als je je moet verdiepen in het Wat&Hoe in het Italiaans? Lees dan NIET verder, want dit is Ik hou van Holland in Italië.
Een fantastische camping, ontzettend schoon, maar erg vol in het hoogseizoen. Ook niet vreemd, want voor kinderen is er ook heel veel te doen. Wil je een vakantie waar het hele gezin zich kan vermaken, je gewoon in een Nederlands een pizza kan bestellen, maar ook naar een gezellig dorpje kan? Dan moet je zeker deze camping boeken. Maar wees snel, want vol is vol!

"Prima eenvoudige camping"
De Baaf
14-4-2012 Vriendelijk, zwembad, té duur winkeltje, leuk restaurant met ijsbar... geen poespas, maar gewoon goed

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Overzichtelijke camping"
Richard
5-9-2011 In stacaravan gezeten via touroperator. Gebrekkig serviesgoed e.d., verder netjes. Airco ter plaatse regelen;25euro p/w. Caravans staan wel dicht op elkaar,auto's ernaast/ervoor. Leuk, enthousiast animatieteam, hele dag iets te doen voor de kids. Zwembad schoon en verkoelend, bedjes te huur voor 2euro p/d. Restaurant is super,personeel vriendelijk. Pizza is zeker aan te raden(tegen een leuke prijs)! Campingwinkel erg duur. 's Avonds wel eens harde muziek van grote camping ernaast. Dorpje en Gardameer lopend prima te doen. Omliggende dorpjes ook erg mooi.
Kortom; overzichtelijke, zeer kindvriendelijke, schone camping.

"Fijne camping"
Joop G
9-10-2011 Heel vriendelijke ontvangst. De grootte van de plaatsen is ruim voldoende. Sanitair is prima. Ligt op gezellige loopafstand van gezellig dorpje. Treinstation op korte loopafstand.

"Voor herhaling vatbaar"
Nicky
25-8-2011 ik kan niet meer toevoegen wat al iedereen gedaan heeft maar toch een geweldige camping voor gezinnen met jonge kinderen geweldig personeel zeker in het restaurant ook een hele schone camping werd elke dag gepoetst ook het sanitair gedeelte en de kids die hebben zich geen moment verveelt ook het gardameer was geweldig wel waterschoenen is een aanrader en met de auto ben je zo in alle andere plaatsen kortbij Gardaland ligt op 5 minuten rijden...ik kom hier vast en zeker terug