Beoordelingen Vakantiepark Bella Italia****

20 mei 2013

Bella Italia****
Beoordelingen Vakantiepark Bella Italia****
Via Bella Italia 2, I-37019, Peschiera del Garda
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Bella Italia**** in Peschiera del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Bella Italia**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Bella Italia scoort een 7,8 uit 10, op basis van 1107 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Bella Italia**** in Peschiera del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Bella Italia****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Bella Italia**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 798 vakantiefoto's van Vakantiepark Bella Italia**** vinden. Je kunt 4 video's van Vakantiepark Bella Italia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Vakantiepark Bella Italia**** met andere accommodaties in Peschiera del Garda.

1054 beoordelingen over Bella Italia****

met oudere kinderen, Mei 2013
"Bella italia ja.. maar touroperator nee.."
schip
Onderkomens
13-5-2013 afgelopen mei via touroperator geboekt. Een stacaravan zonder veranda en geen terras. Dat was dus geen succes door de regenval. Het "terras" veranderde in 1 grote klei/modder poel waardoor buiten zitten en naar binnen gaan geen pretje was. Melding gemaakt bij touroperator maar de dame gaf te kennen niets te kunnen doen want de manager was al langs geweest en deze zei dat ze er niets aan gingen doen want ze deden het al zolang zo. De dame deed verder ook geen moeite het was gewoon zo. Camping is geweldig. En mogelijkheden genoeg via andere touroperators. Dus we komen voor de camping zeker terug.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Leuke, gezellige camping aan het Gardameer"
vakantiegangers
Onderkomens
13-5-2013 In de meivakantie naar Bella Italia geweest. Gezellige, grote camping. Direct aan het Gardameer, op loopafstand via leuke boulevard van Peschiera. Wij hebben 2 pubers, die erg blij waren met de wifizones, € 5 voor 5 uur. Sirmione en Lazise zijn ook gezellig. Wij hadden een bungalow Oleandro van de camping. Deze zijn ruim en liggen op een mooi aangelegd gedeelte met eigen tuin/grasveldje en autovrij dicht bij het zwembad. 's Avonds is het ook gezellig op de camping met de verschillende restaurants, terrasjes, ijswinkel. Veel Nederlanders maar dat vinden wij wel gezellig. Ik denk dat we nog wel een keer terug gaan. Wij zijn over Oostenrijk gereden, is een mooie route, en hebben dat gedaan met een overnachting. Heerlijk, hoef je maar 2x een halve dag te rijden.

met jonge kinderen, 2013
"Megacamping aan Gardameer"
janssen007
Onderkomens
12-5-2013 Net terug van verblijf op Bella Italia. Voor wie niet huiverig is voor lange rijen voor de bakker (zo'n 150 man iedere ochtend), het zwembad (voor het reserveren van bedjes), het restaurant en de ijssalon, is dit een prima camping want... Mooi gelegen aan het Gardameer en prima uitvalsbasis voor vele uitstapjes in de prachtige omgeving (vooral noordkant meer). Stacaravan was prima, service touroperator dik in orde. Ook de prijs-/kwaliteitsverhouding van de restaurants is goed. Maar voor ons toch liever een wat minder grote camping.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Prima vakantie gehad"
Anne
Onderkomens
11-5-2013 We zijn net terug van een prima vakantie op Bella Italia, voor het eerst in een huisje Oleander, beetje vochtig omdat we de eerste gebruikers waren na de winter, maar veel ruimte, blij dat we in een huisje zaten en niet in een sta-caravan zoals de bedoeling was vanwege de regenbuien die we gehad hebben, bij de huisjes kon je gewoon buiten zitten onder het afdak, bij de sta caravans was het erg modderig. Verder heel mooi weer gehad, mooie plekken bezocht, . Zwembaden zijn koud, ook het verwarmde bad was erg koud, scheelde 2 gr. met de nietverwarmde baden. Bedden werd voor gerend, maar als je iets later was, had je nog een bedje om je handdoek op te leggen. Werd inderdaad veel gereserveerd. Prima supermarkt op de camping, Lidl en Migros in de buurt. Lekkere pizza's bij de afhaal. Keuken goed uitgerust. Wandeling naar Peschiera 10 minuten met buggy. Fijn kort aan het meer waar we ons heel goed vermaakt hebben. Kortom kindvriendelijke camping waar we zeker terugkeren

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mooie camping als je van drukte houdt!"
dekker.ac
Onderkomens
9-5-2013 Na een lange reis, ontzettend geschrokken van deze camping. 1e ontmoeting met medegast deed het ergste vermoeden (50+ dame die in elke zin een ernstige ziekte vermeldde), maar het viel uiteindelijk wel mee. Het went, maar ik zal hier zelf nooooit meer naar toe gaan. Ieder zijn ding.
Qua camping verder niets op aan te merken. Italiaanse toestanden hutje mutje, maar dat is vaker in dit land. Sanitair wat ik gezien heb goed schoon, netjes etc.. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Weinig romantiek. Puur business. Lijkt wel een fabriek. Bandje om je pols om te laten zien dat je gast bent. Zal nodig zijn, maar geeft me niet echt een campinggevoel.
Stacaravan was netjes, maar de plaats erg krap. Buiten het houten terras geen ruimte om te zitten.
Zwembad wel mooi, maar de ligbedden zijn 's ochtends vroeg al 'gereserveerd'. Vervolgens zie je er geen mens gebruik van maken. jammer.
Kindvriendelijk? deels. te groot om <7jr los te laten, maar animatie is ok. Weinig speeltoestellen.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Keurig park Wel druk en heel veel nederlanders.."
Hans
Onderkomens
8-5-2013 Mooi park, mooie zwembaden. Onderkomens ook goed. Wel erg veel nederlanders.... Voor je rust moet je hier niet heen gaan. Gardameer mooie locaties, maar nogmaals veel nederlanders. In het hoog seizoen moet het hier helemaal een gekkenhuis zijn.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Schone leuke camping voor gezinnen"
Dutchfrank
Onderkomens
8-5-2013 Eerste keer naar deze camping samen met wat vrienden, gelukkig checkten wij op vrijdag in wat hier een rustige incheck dag is. Er is genoeg te doen voor kleine kinderen tot 14 a 15 jaar. Eten op de camping is ook prima, de prijzen zijn gemiddeld, niet te hoog. Personeel is vriendelijk en spreken diverse talen.

"Prima camping"
Désirée
Onderkomens
15-5-2013 Bella Italia is een prima camping maar dat het de beste en mooiste camping aan het Gardameer is vind ik niet. De ligging is leuk maar er zijn verbeteringen te halen in de plekken. Bij regen worden het modderpoelen en een klus om de auto weg te krijgen. Animatie voor kinderen tussen 8-12 jaar kan uitgebreider, beperkt. Wij zijn met touroperator geweest en dat is goed bevallen. Prima plaatsen achter de recepties van de organisaties. Alles goed te belopen en rustig.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Fijne, centraal gelegen camping"
fam. Crutsen
Onderkomens
9-5-2013 Een grote, maar overzichtelijke camping. Gigantisch zwembadcomplex, waar ook voor kleine kinderen genoeg waterplezier is. Het is er wel heel erg druk en er is nauwelijks een ligbedje te krijgen. Restaurant aan het gardameer heeft een geweldig uitzicht en het eten is ook nog eens lekker. Camping ligt heel centraal. Je kunt makkelijk met te voet naar Peschierra. Wil je naar een ander stadje, hoef je hier niet lang voor in de auto te zitten.

met jonge kinderen, 2012
"Bruisende camping"
Esther
Onderkomens
8-11-2012 Voor het eerst naar zo'n grote camping geweest en van tevoren hier wat huiverig voor. Dit bleek onnodig, want bij de gehuurde stacaravan merkten wij niets van de grootte (het was hier lekker rustig) en wij konden wel profiteren van alle gemakken die de grote camping met zich meebrengt. Het is dat wij er van houden de omgeving te verkennen, maar eigenlijk zou je de camping niet af hoeven. Alle faciliteiten om je vakantie compleet te maken zijn hier aanwezig. Er heerste een gezellige drukte bij alle activiteiten en faciliteiten. Ondanks wij in het naseizoen waren, zat de camping helemaal vol. Wij vonden dit een verademing ten opzichte van het jaar ervoor toen wij in Frankrijk in dezelfde periode op een verlaten camping zaten en toen daar in de omgeving ook geen gezelligheid meer was.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit