20-11-2011
2Chalets op deze camping gehuurd voor 5 dagen met 8 personen.
Perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip naar Rome, bushalte direct voor de camping en maar 10 minuutjes van het centrum en de metro.
Aan overzijde grote supermarkt voor dagelijkse inkopen.
Kookmogelijkheden in chalets prima en bedden en sanitair ook prima, elke slaapkamer een eigen badkamer met toilet.
3-1-2012
Hier komen we zeker nog eens terug, volgens mij absoluut de beste manier om Rome te bezoeken. Zeer zeer nette camping, hele nette plaatsen, gloednieuw en heel mooi en schoon sanitair. Verder mooi zwembad met bar ernaast en gratis wifi overal op de camping. Ik had dit nooit van een stadscamping verwacht!
Het restaurant op de camping was heel mooi - lekkere pizza's en goedkoop bovendien. Ook belangrijk: overal flat screens met voetbal. De stadscamping trekt uiteraard veel jongeren, maar zonder overlast - eigenlijk kwam het alleen de sfeer alleen ten goede. De supermarkt was redelijk voorzien, maar uiteraard best duur. Tegenover de camping ligt echter een hele grote supermarkt die alles compenseert.
De camping ligt wel te ver van de binnenstad om te lopen, daarom rijdt er een shuttle busje naar het Vaticaan. €1,50 p.p. heen-en-weer.