Camping Village Fabulous**** in Rome Italië beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.012 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Camping Village Fabulous****

Beoordelingen Camping Village Fabulous****

9 februari 2012

6,6
Onze stacaravan

Camping Village Fabulous scoort een 7,7 uit 10, op basis van 165 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Village Fabulous****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Village Fabulous**** in Rome, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 121 vakantiefoto's van Camping Village Fabulous**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Village Fabulous**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Camping Village Fabulous**** met andere accommodaties in Rome.

152 beoordelingen over Village Fabulous****

met oudere kinderen, Okt. 2011
Prima plek voor bezoek Rome
Yvon69
28-10-2011 1 week in de herfstvakantie gezeten in mobile van touroperator. Mooie nieuwe caravans, vriendelijke couriers. Gevlogen op Fiumincino en auto gehuurd. De autoverhuur ter plekke ging via Auto Europa(aanrader). Kregen gratis een upgrade. Om Rome met kinderen te bezoeken is deze plek ideaal. Zonder vervoer moet je wel lopend langs een druk weggetje naar een supermarkt dichtbij. Wij parkeerden auto bij metro Palasport(overdekt parkeren 4,- per dag). Rome pas aangeschaft voor oa Colosseum en metro. Superstad,de sfeer, de bezienswaardigheden. Bijna elke avond in campingrestaurant gegeten, voldoende voor een goeie prijs. Was altijd druk bezocht, ook met locals. Zou best nog eens terug willen.

met partner, Okt. 2011
Uitstekende en goedkope uitvalsbasis
Guido
9-10-2011 Als je geen hotelfan bent is dit een super alternatief. Een half uur van Rome. Perfecte verbinding: neem bus 709 of 070 op 100 meter van de camping stap over op de metro en in een half uur sta je in het centrum. Prima stacaravan via touroperator voor € 93,--.

met partner, 2011
Echte aanrader
John
20-9-2011 2 weken geweest en geen moment verveeld. Waren we niet in de stad voor 1 euro dan waren we wel bij het perfecte zwembad. Kleine winkel maar op 500 meter verder een grote supermarkt. Je hoorde af en toe wel lawaai van de straat maar dat bleef erg beperkt. En na 12 uur was er op de camping rust. Prima te eten en lekkere ijsjes te verkrijgen. En het verwonderd mij dat Italië in geldnood verkeerd maar op de camping alles redelijk geprijsd is. Het zwembad was ideaal voor de kleintjes, en geen badmuts nodig. Ook prima vermakt met het animatie-team aan het zwembad. Elke dag was er wel iets te doen waaronder spelletjes en aqua-gym.
Wij hadden een prima staanplaats met 80% schaduw, wel waren er om de paar dagen nieuwe buren omdat deze camping veel gebruikt word door mensen die maar een paar nachten blijven.
Kortom een prima cmping voor jong en oud en goed 2 weken vol te houden.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Mooie vakantie met een zwart randje
familie vervaart
20-9-2011 een hele mooie camping, wij hadden een sta-caravan Waikiki van touroperator. op een nieuw en zeer rustig gelegen gedeelte van de camping, je staat wel superdicht op elkaar zowel naast elkaar als achter als voor. Zwembad is echt geweldig voor de kinderen en gaf ons als ouders een veilig gevoel, en de kinderen een hoop pret.
ook een aantal keren naar Rome geweest, ook goed te toen met de kinderen.
Ijsjes zijn meer dan goed op de camping. voor ons wat de camping betreft zeker nog een keer. helaas op de laatste dag van onze camping is er ingebroken in onze caravan met nog vier andere caravans. dus sta je op het nieuwe gedeelte, laat dan niets in je caravan achter, ook al zit alles op slot en dicht! campingmanager heeft ons goed geholpen. Touroperator haalde alleen zijn schouders op, dat is niet echt de reactie waarop je hoopt op dat moment. Al met al met uitzondering van de laatste dag een hele mooie vakantie gehad met de kinderen.

Alleen geschikt om Rome te bezoeken
Mae
25-9-2011 Camping Fabulous is een perfecte uitvalsbasis om Rome te bezoeken (met bus en metro binnen kwartier midden in het centrum van Rome). Maar de camping is daarnaast geen ontspannen vakantie-camping. Vlak langs de snelweg en 2 vliegvelden = herrie. Park wordt niet perfect onderhouden, de ligplekken bij het zwembad vond ik vies.Wc-papier op in de wc's bij het zwembad.
Veel 'stadspubliek' en veel italianen die op deze camping een vaste plek hebben. Je krijgt een kleine ruimte bij je bungalowtent, en de stacaravans staan ook hutjemutje (wel zeer mooie caravan bij touroperator geboekt). Geen ontspannen gemoedelijke sfeer, ik voelde me er een beetje onveilig. Zeer ongezellige eetgelegenheid (type vreetschuur) en slechte bediening. Personeel bij receptie en infopunt niet vriendelijk.
Wij kwamen net van een perfecte camping bij Pisa (park Albatros), wellicht dat het contrast daarom zo groot was.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Prima vakantie gehad in naseizoen
Daan
1-10-2011 Gedurende de laatste 2 weken van september verbleven we met een 2- en een 3-jarige in een stacaravan. Prima naar de zin gehad. De camping is groot. Er is een groot gedeelte gereserveerd voor vaste bezoekers, waar nu niemand meer aanwezig was. Onze stacaravan was prima: ruim, schoon en met een ruime plaats aan de voorzijde. Dit geldt niet voor alle stacaravans, met name de caravans vlakbij de receptie staan ook aan de voorzijde erg dicht op elkaar. Het was rustig op de camping, maar dat valt eind september te verwachten. Campingwinkel was wel nog geopend, heeft redelijk veel producten. Supermarkt op ca. halve km, zonder auto echter lastig te bereiken omdat je langs een drukke weg moet lopen. Zwembad is ideaal voor jonge kinderen, kan naar mijn idee niet beter. Er is een wat dieper bad voor volwassenen, en een groot, ondiep bad voor de kleintjes. Een bult met glijbaantjes erop, wat waterfonteintjes en een glijbaan aan de zijkant. Strand is met de auto in een 15 a 20 min. te bereiken.

Prima camping met kritische kanttekeningen
Rob
29-8-2011 keurige camping op korte afstand van Rome.
Kritische noot: Er wordt 's nachts met regelmaat gestolen (badhandoeken, ballen etc) en de Italiaanse campinggasten zelf, die denken dat de camping van hen is. Die zijn verre van vriendelijk.
Strand en supermarkt te ver weg zonder auto.
badmeesters heel streng (flauw) en niet heel veel te beleven in het zwembad.
Personeel prima en openbaarvervoer naar Rome keurig.
We raden de camping af voor gezinnen die van strand houden en geen auto tot de beschikken hebben.
Behoorlijk irritant is dat de meeste Italianen geen Engels spreken en dan ook nog hun hele verhaal in het Italiaans afsteken.
Kortom een magere 6

Prima keuze voor citytrip en zonvakantie!
Joram
5-9-2011 Verbleven in type "bungalow" maar dit is eigenlijk een halve stacaravan. Prima maar de accomodatie wordt na aankomst niet meer schoon gemaakt en er is niet eens een veger. De caravan trilt wanneer de buurtjes zich bewegen. Zwembad is mooi, schoon en de lagune is erg prettig, de badmeesters nemen hun taak inderdaad erg serieus, veiligheid en hygiene boven alles? De Italiaanse bewoners mêleren de samenstelling van de camping(positief). Pizza's in het restaurant en ijs uit de gelateria zijn lekker(maar beter kan altijd) en minpuntje voor het restaurant; een paar serveersters zijn alleen maar aardig tegen Italianen, Helaas. Afstand tot Rome Centrum is perfect, wij gingen lekker met de auto, was prima te doen. Strand is vooral privata in Ostia.

Een 7, prima camping, mooi uitzicht, goede prijs/kwaliteit, perfect voor citytrip, alleen in de directe omgeving is weinig te doen, jammer van de schoonmaak en de 'shakende' caravan!

(ook vollop animantie(kinder) maar daar houden we niet van)

Mooie vakantie gehad
Yvonne
27-8-2011 Wij zijn met zijn 2en (22 jaar en 20jaar) afgereisd naar Rome met de auto. Toen we op de camping aankwamen werden we goed geholpen. De pitch voor onze tent was te klein en we kregen gelijk een tour in een golfkart over de camping voor een nieuwe plek en die was top. Restaurant viel tegen en was aan de prijzigenkant. Rome was prima te bezoeken en de excursie Rome bij night een aanrader als je zelf niet nog niet bij de Trevi fontijn en het Colosseum bent geweest. Zwembad was top en de aqua-gym erg leuk. Rondom een super vakantie gehad.

Mooie uitvalsbasis voor een tripje Rome
DB
19-9-2011 Camping was schoon. Sanitair was netjes.
Restaurant prima prijs / kwaliteit verhouding.
Super uitvalbasis om naar Rome centrum te gaan.
Met twee kleine kinderen (6,6) was het prima te doen om naar het centrum van Rome af te reizen per bus en metro, stonden we binnen 30 min. in het centrum. Zwembad heerlijk met de lagune/zachte witte bekleding.
Leuke animatie voor de kinderen.

6,6