Camping Spina Village**** in Lido di Spina (Adriatische Rivièra) Italië beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Spina Village****

Camping Spina Village**** Lido di Spina (Adriatische Rivièra)

Beoordelingen Camping Spina Village****

Via del Campeggio 99, I-44024, Lido di Spina (Adriatische Rivièra)
Camping Spina Village scoort een 8,4 uit 10, op basis van 159 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Spina Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Spina Village**** in Lido di Spina (Adriatische Rivièra), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 98 vakantiefoto's van Camping Spina Village**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Spina Village**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna. Vergelijk Camping Spina Village**** met andere accommodaties in Lido di Spina (Adriatische Rivièra).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Spina Village****

"Heel teleurstellend!"
NotAHappyCamper
21-8-2011 - Tussen 13:00 en 15:00 ligt de camping stil en sluit alles. Geen strand pendel bus, geen winkel, geen zwembad, geen water halen, niet af en op de camping met de auto.

- Zwembad waar verplicht badmuts dragen is, is teleurstellend klein. Kinderbad is niet voor kinderen van ca 2 jaar want die kunnen er niet in staan. 1 meter diep.

- Veel killer tijger muggen en wespen. Deze landen op je en steken zonder na te denken. Hele periode lek gestoken.

- Bungalowtenten staan op zwart stuifzand. Niet handig met kinderen, alles snel vies en goor.

- Geen stromend water. Lopend met watercan naar was plaats om af te wassen, water te halen.

- Tuinstel elk uur vies door insecten uitwerpsels vanuit de bomen en andere creepy zaken die landen op je tuinstel.

- Animatie alleen in het Italiaans, jammer voor alle andere gasten.

- Bungalowtent heeft een gasstel op gas uit jaar 0. Een uit 3 delen gelijmde koffie kop. Een bruin aangekoekt koffieautomaat.

- Pluspunt voor het strand, daar was het genieten.

"Weinig te beleven en"
Reza
25-8-2011 We zitten momenteel op de camping en het valt ons wat tegen. We hebben zelf een maxi caravan en dit valt bijna van ellende uit elkaar. Er zitten scheuren in het plafond, de vloer is beschadigd en er wordt nauwelijks schoongemaakt. De stof zit wel heel erg dik op de gordijnen. De blower van het gasfornuis is aan elkaar geplakt, de douche valt bij de kleinste aanraking uit elkaar en de caravan is zelf erg klein. Dus als je zelf de ruimte nodig hebt dan moet je geen maxi caravan boeken. Verder zijn met name de mannelijke personeelsleden erg onvriendelijk. Ze proberen je op te lichten in het winkeltje, geven we je tot meerdere malen te weinig geld terug. Ze kijken met name de Nederlanders weg. Verder wordt er aangegeven in de reisgidsen dat het personeel goed Nederlands spreekt, maar dat is dus niet zo.Verder zijn er inderdaad erg veel muggen en wespen, maar als je deet en horren voor de deur ophangt meeneemt wordt je veel minder gestoken. zwembad is verder erg klein.

"Redelijk"
Fam. van der Kooi
8-9-2011 Opzich is er met de camping niets mis. Alleen de omgeving is helemaal niets. Plat en dor. Dit in tegenstelling tot bv Gardameer of Toscane. Camping ligt in een pijnbomenbos wat lekkere schaduw geeft. Mobilehome's zijn prima uitgerust met airco en 2 badkamers. En dat voor 3 personen. Bus naar het strand werkt perfect. Supermarkt is klein doch voldoende aanwezig. Zwembad 1 x geweest. Te klein. En dan die malle badmutsen. En een paardestaart die onder de badmuts vandaan komt is geen probleem. Snapt U het nog ? Het strand is perfect. Personeel is vriendelijk. Animatie is iedere dag hetzelfde en in het Italiaans. Wel weer Italie, geen Spina Village

met jonge kinderen, 2011
"Nooit meer!"
Mirjam
10-8-2011 Camping was over het algemeen wel goed, jammer is alleen die vreselijke muggen, ondanks smeren/sprayen nog 55 muggenbulten overgehouden... treintje welke zou rijden voor de kinderen is de afgelopen 2 weken niet geweest, evenals de nederlandse animatie. Voor de kids waren het 2 dagen met nederlandse disco, vanwege onenigheid tussen het nederlandse team en de italiaanse is de nederlandse animatie geschrapt, voorgoed, dit geldt ook voor de nederlandse loketten. Personeel was vrij chagarijnig en een ijsje is voor nederlanders duurder dan voor de italianen..welke ook eerder aan de beurt zijn, ondanks dat je al even staat te wachten....en hetzelfde ijsje is voor nederlanders duurder dan voor de italianen.
De faciliteiten die aangeboden worden zijn te minimaal voor het aantal campinggasten... wij gingen met piepende banden naar huis!!

"Mooie camping"
Johan Veldkamp
24-8-2011 Mooie camping, rustig, wordt veel georganiseerd alleen helaas erg weinig in Nederlands in de week dat wij er waren

"Mooiste vakantie ooit."
Familie Scheffer
24-8-2011 Wij zijn dit jaar naar Camping Spina geweest.
En het was echt de mooiste vakantie die wij ooit hebben gehad.
Super gezellig sfeer. Alleen super jammer dat je alleen mag zwemmen in het zwembad met een badmuts op die je moet kopen daar. En ook jammer dat het wc papier altijd op was. Maar voor de rest was het echt top. Je wilt er nooit meer weg als je er eenmaal bent... We hebben allemaal heimwee naar deze geweldige camping! Geweldig strand. Je kunt er van alles kopen. Want er lopen verkopers voorbij als je lekker ligt te zonnen. Voor een goedkope prijs heb je veel leuke souvenirs van het strand gekocht. Ik zou deze camping absoluut aanraden. Deze camping vergeet ik nooit meer.

"Prima camping, veel muggen"
Annefleur Kwakernaa...
29-7-2011 + De camping is goed verzorgd. Sanitair is netjes, toiletpapier is aanwezig. Ook zijn er gewone toiletten en hurkwc's.
+ Veel schaduw op de camping.
+ Er zijn veel Nederlands sprekende personeelsleden aanwezig.
+ Zandstrand is mooi. Wij hadden fietsen meegenomen zodat je snel op het strand bent --> Ideaal. Ook rijdt er een bus. (niet in de siësta tijd)
- Tussen 13.00-15.00uur kun je de camping niet op of af met de auto i.v.m. siësta.
- VEEL MUGGEN! Tip --> neem Deet 50% mee en een klamboe/partytent met gaas zodat je 's avonds niet lekgestoken wordt.
- Neem een badmuts mee, die moet echt op in het zwembad. Zwembad gaat tussen 13.00-15.00uur dicht.
- Op de camping worden fietsen verhuurd voor €5,- per dag. In het dorp kun je ze goedkoper huren.

"Prima camping"
Niels van de Laar
25-7-2011 Wij hebben hier een week gestaan in een TO tent. Wij stonden vooraan in het zonnige deel en niet in het schaduwrijke bos, wat wij fijn vonden. De tenten waren zeer netjes en in dit deel ook niet te dicht op elkaar, wat in het bos gedeelte wel wat krap was, maar op zich kan ik daar niet over oordelen. Het strand is vrij dichtbij, zeker als je de bus neemt die ongeveer elke 10 minuten rijd. Er zij veel activiteiten en ook 's avonds is er genoeg te doen in de vorm van animatie shows maar ook een soort speelhal. Mijn zoon van 8 jaar oud heeft zich uitstekend vermaakt, ook al was veel van de animatie in het italiaans. Het strand is prima, zeker geschikt voor kleine kinderen. Sanitair is prima in orde, personeel is zeer vriendelijk. Ravenna is zeer dichtbij en zeker de moeite van het bezoeken waard. Deze camping is zeker een aanrader.

"Voor herhaling vatbaar"
John
19-7-2011 Zeer leuke camping waar voor iedereen wat wils is.
We zijn hier met veel plezier twee weken geweest.
Wel moet je bij het boeken opletten.
Niet via "touroperator".
Hier berekenen ze per caravan of tent en per persoon.
Hierdoor betaal je 500 euro meer dan bij andere organisaties.
Dus niet via "touroperator" boeken en wel komen naar deze geweldige camping.

"Leuke week gehad"
maaike
7-8-2011 De camping was in eerste instantie wat moeilijk te vinden, het ligt wat afgelegen van het dorp maar de verkeerde routebeschrijving was eigenlijk de hoofdreden van het zoeken... De camping ligt dus aan de rand van het dorpje maar een Spar (supermarkt) is in de buurt. Het is een levendig dorpje met veel uitgaans mogelijkheden voor de oudere jeugd. Op de camping zelf is een nederlands animatie team met genoeg animatie voor de jongere kinderen. Het enige nadeel is het zwembad waar badmutsen verplicht zijn, maar dat weet je al wanneer je deze camping boekt. Het strand is heerlijk en dichtbij. Het pendelbusje rijd op en aan om je er heen te brengen. Wij zijn er 5 dagen geweest en de kids vonden het leuk.

min puntje : de siesta van 13 tot 17 uur, alles is dan dicht. Ook de poort bij de camping
WIFI is betaald en beschikbaar rondom de receptie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende