Hotel Grand Mediterraneo Resort & Spa***** in Ermones Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Mediterraneo Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Mediterraneo Resort & Spa***** in Ermones, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14
vakantiefoto's
van Hotel Grand Mediterraneo Resort & Spa***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Corfu
. Vergelijk Hotel Grand Mediterraneo Resort & Spa***** met andere accommodaties in
Ermones
Minder tekst <<
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grand Mediterraneo Resort & Spa***** ...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(8)
met oudere kinderen
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(13)
ALL
"Genoten !!"
Niels
25-9-2011
Net terug uit Corfu.. Super hotel. Gigantisch mooie ligging. Uitzicht gaat nooit vervelen. Geen kinderen toegestaan op het resort. Daardoor heerlijk rustig. Het eten is redelijk goedkoop. De kwaliteit is super. Buffet is elke dag iets anders. Gaat daardoor niet vervelen. A la carte restaurant Vertigo is geweldig (qua ligging en eten). Onderaan de berg bij de entree kan je scooter huren voor spotprijs (aanrader!!). We hebben 1 dagje op het strand gelegen die via de kabelbaan te bereiken is. Dit is echter meer kiezel dan zand, en viel ietwat tegen. Enigste nadeel (in ieder geval in september) waren de vele wespen. Dit minpuntje valt echter in het niet tegenover alle voordelen.
"Fantastisch hotel"
wim baert
20-8-2011
Op - late - huwelijksreis geweest (na 20 jaar). Zeer mooi hotel. Goede service. Prachtige kamer. Mooi uitzicht. Lekker eten. De prijs van de dranken is aan de lage kant (in vergelijking met bvb. Frankrijk). Geen kinderen <16 j toegelaten in het hoogseizoen. Anders zou ik er toch ook niet met kinderen gaan. Echt een hotel voor koppels. Rust, rust en nog eens rust...
"FANTASTISCH HOTEL"
Gysen-Vos
3-8-2011
Wij zijn van 25 juli - 1 augustus 2011 in dit hele mooie hotel geweest. Het had een zeer rustige, prachtige ligging met een heel mooi uitzicht. Ook was het personeel ontzettend vriendelijk, en dit van poetspersoneel tot hoger kader. Het eten was echt culinair, zowel 's morgens als 's avonds!
Een echte aanrader voor iedereen die houdt van rust en lekker eten!
Wij gaan alvast nog een keer!!!
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grand Mediterraneo Resort &...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Mei 2011
"Een absolute aanrader!"
ronblokland
21-7-2011
De ligging van dit schitterende resort is werkelijk waar, fantastisch te noemen. Wij hebben twee weken lang, iedere avond vanaf ons terras de zon in zee zien zakken. Met links en rechts grillige rotspartijen en daartussen de baai.Iedere keer weer anders, een belevenis die ik niet had willen missen.
Personeel is attent, vriendelijk en hardwerkend. Het stigma dat Grieken in deze tijd opgeplakt krijgen, gaat niet op voor het personeel.
In Ermones zelf is niet veel te doen. Maar een auto of scooter biedt voor alleszins redelijke tarieven, een uitkomst. Wij hebben zelf twee weken lang een scootertje gehuurd en de meeste bezienswaardigheden bezocht.
Nette kamers, Nederlandse tv, goede voorzieningen.
Niet aan te raden om met kinderen te bezoeken.
met partner, Mei 2011
"In één woord GEWELDIG."
Ron Blokland
20-7-2011
Uitermate vriendelijk personeel, eten perfect, ligging is waanzinnig mooi. Voor mensen ( beter zonder kinderen ) die rust en luxe prefereren in hun vakantie, is dit hotel een absolute aanrader. Ruime, zeer schone kamers, Nederlandse televisie, en een heel goede service.
In het plaatsje zelf is niet heel veel te doen. Het huren van een auto of scooter is dan ook aan te bevelen. Corfu stad is 20 km vanaf Ermones, dus in een half uurtje goed aan te rijden op een scootertje.
Wij zijn niet van het type om ieder jaar naar een zelfde lokatie te gaan, maar nadat we hier afgelopen mei geweest zijn, gaan we in sept. of okt. nog maar een weekje.
met partner, Sept. 2010
"Nooit, nooit meer!!!!"
Rachel
14-2-2011
Bij aankomst waren onze kamers nog niet gereed. Zijn vervolgens maar gaan ontbijten. Ik heb nog nooit zoveel veel wespen gezien. Vervolgens besloten om een kamer te nemen met private pool omdat ik zeker wist niet ontspannend bij het algemene zwembad te kunnen liggen. Moesten nogmaals langer dan een uur wachten voor we de kamers in konden. Prima kamer, mooi uitzicht en het zwembad bij de kamer was heerlijk. Eten was verschrikkelijk, zaten allemaal wespen op het eten en minimaal beleg. Schoonmaak personeel is gaan staken. Roomservice besteld, of we het even zelf wilde komen ophalen. Toen we klaar waren met eten heb ik het buiten gezet. 3 dagen later stond het er nog. Geen handdoeken gekregen door de stakingen of we ze even wilde ophangen en meer dagen wilde gebruiken. Totaal geen begrip van de hotelleiding gekregen. Klacht ingediend maar werd afgedaan als leugen!! Nooit meer!
met partner, Juli 2010
"Luxe en rust in een schitterende omgeving"
Vincent van Doorne
7-8-2010
In een schitterende omgeving met groene heuvels en uitzicht op zee, ligt dit prachtige en zeer luxe hotel. De kamers zijn ruim, modern en worden goed schoongemaakt en onderhouden. Dit geld overigens voor het hele hotel. Het hotel ademt rust en luxe en comfort uit (niet zo massaal) en is daarom waarschijnlijk vooral geschikt voor stellen die voor een relax vakantie gaan. Voor kinderen en jongeren is er niet veel te doen. Verwacht dus geen uitgebreide animatie (er was wel iedere avond muziek) of vermaak op loopafstand. Ermones ligt enigszins afgelegen maar met de bus of d.m.v. het huren van een auto is er genoeg te doen. Je moet jezelf kunnen vermaken en het hotel gebruiken om lekker tot rust te komen en te relaxen.
Het eten in het hotel is zeer goede kwaliteit. Het hotel biedt geen all-inclusive formule en het is duidelijk merkbaar dat het hier om kwaliteit gaat en niet om kwantiteit. In de week dat wij verbleven hebben we werkelijk geen dag hetzelfde gegeten. Houdt er echter wel rek
met partner, 2010
"Prachtig luxehotel"
Belg
13-3-2011
Prachtige ligging!! Adembenemend uitzicht!!Mooie kamers, lekker, gevarieerd en kwalitatief eten en een goede service.Hotel straalt luxe uit. Niet echt kindvriendelijk maar dit weet je op voorhand (adults only).Animatie dus ook niet heel uitgebreid, maar dit hoeft voor ons niet.Het hotel kunnen wij vergelijken met andere 5* hotels die wij bezochten in Kreta, Kos en Rhodos.Huur zeker een auto om het groene, mooie eiland te verkennen. Wij hebben er genoten. Ik was wat geschrokken van de reactie van mijn voorganger, maar ik denk dat het door de staking van het personeel komt. Jammer natuurlijk als je dit tijdens je vakantie meemaakt. Je bekijkt het geheel dan natuurlijk anders . Wij vonden het een pareltje!!
met partner, Aug. 2009
"Leuke plek als je voor rust gaat"
Bas
27-8-2009
Het hotel is begin augustus open gegaan. dit merk je wel aan het personeel welke nog niet helemaal op lekaar is ingespeeld. Doen wel hun best en zijn zeer gemoedelijk. Hotel ligt op een mooie plek en voorzien van alle gemakken. Qua avondvertier is er in de omgeving niets te beleven, dus als je voor rust gaat: helemaal goed. Strans is een combi van kiezels en grofzand, dus neem wel waterschoenen mee.
Lotte
13-8-2006
Hallo, ik ben lotte 15 jaar en ben met m'n ouders op vakantie geweest naar Ermones beach. Het was echt super leuk! De omgeving is heel mooi en er is een groot zwembad bij! Fitness en sauna enzo vallen wel tegen. Het eten is er heerlijk! heeel veel keus.. Wij hebben ook een dag een jeepsafari gedaan! dat wel echt geweldig! Door allerlei kleine weggetjes helemaal naar de bovenste berg! heeel leuk! Dit was een super vakantie! echt een aanrader!
Groetjes, Lotte!
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie