Vakantiepark Le Jardin du Golf in Nans-les-Pins Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Le Jardin du Golf

6,5

30 mei 2012

Vakantiepark Le Jardin du Golf Nans-les-Pins

Beoordelingen Vakantiepark Le Jardin du Golf

La Mouchouanne, 83860, Nans-les-Pins
Vakantiepark Le Jardin du Golf scoort een 8,1 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Le Jardin du Golf? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Le Jardin du Golf in Nans-les-Pins, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Vakantiepark Le Jardin du Golf vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Vakantiepark Le Jardin du Golf met andere accommodaties in Nans-les-Pins.

26 beoordelingen over Le Jardin du Golf

6,6
met vrienden, Sept. 2011
"Luxe, zon en rust"
Thomas
Onderkomens
13-10-2011 Onze ervaring is geheel anders dan de twee voorgaande. Het huis (zeg maar gerust "villa") was prachtig. Zeer smaakvol ingericht, val alle denkbare gemakken voorzien (wasmachine, droger, afwasmachine, vriezer, oven/magnetron, TV met satelliet, gratis draadloos internet etc.) en prachtig gelegen. Heerlijke tuin met ligbedden, zonnestoelen en parasol. Er is een gemeenschappelijk zwembad in het park, wat wel flink wordt gebruikt door veel huurders. Het is goed schoon en wordt goed onderhouden. De beheerders spreken Nederlands en Frans en doen hun uiterste best om iedereen tevreden te stellen. In het hoogseizoen hebben ze daar erg veel werk aan. Zeuren over het feit dat de kast van IKEA is, lijkt me dan ook overdreven.
De omgeving is zeer gevarieerd. Strand, prachtige steden en mooie natuur is allemaal best te doen. Je hebt daar wel de auto voor nodig. In de directe omgeving is niet veel te beleven.
Wij hebben genoten van ons verblijf, de omgeving en het prachtige weer.
Echte aanrader!!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"IKEA showroom"
Stephan
Onderkomens
28-9-2011 Van het bestek tot aan de kasten zijn van IKEA en niet van de beste kwaliteit. Beide douches waren stuk, wc af moeten sluiten omdat die doorliep. Twee buitenstoelen waren al stuk en stonden ergens in een hoek van de tuin. De rest was allemaal van kunststof en de kussens van 1973. De relaxstoelen in de garage waren volledig kapot en niet meer te gebruiken. Het huis was slecht schoongemaakt en bij het opmaken van het bed kwamen we een vieze onderbroek van de vorige bewonder tegen. De roosters in de keuken en de badkamers waren te vies en al jaren niet schoongemaakt. Te veel mis voor wat je ervoor betaald.

"Prima rustige plek"
Fam. De Koning
Onderkomens
16-7-2011 Jardin du Golf: nomen est omen? Nou dat valt wat tegen, want vanuit het park wordt niets met golf gedaan. Wel ligt de zeer mooie baan vlakbij (2 kilometer met de auto). Wij zaten in een huisje met zwembad. De inrichting was toereikend, maar het was niet schoon. De banken waren zelfs ronduit vies. In de directe omgeving is weinig te doen, verderop wel leuke plaatsen, met Aix, Cassis en Sanary als uitschieters. Het park heeft een mooie verzorgde uitstraling. De nieuwe Belgische beheerders Zijn aardig, maar weten nog weinig van de omgeving. Ook een map met info over de omgeving ontbrak. Voor mensen die rust zoeken een hele mooie locatie, zoekt u wat meer reuring, dan bent u hier minder goed uit.

"Mooie woning "
Yvonne
Onderkomens
11-1-2011 Het zijn heerlijke woningen, zeer comfortabel. Rustig en voor opgroeiende kinderen is het niet altijd even leuk. Beheerders niet bereid om iets te organiseren. De twee vrouwelijke beheerders vinden kinderen ook een balast, te druk. Dit is snel op te lossen door een veldje voor ze te regelen en een speeltuin. Maar buiten dit een zeer prettig park.

met partner, 2011
"Fantastische woning op een prachtige plek"
marja
Onderkomens
13-4-2011 Het was een heerlijk verblijf op het mooie park le jardin du golf, wij verbleven in woning 1F, deze woning heeft zonder meer de mooiste lokatie van de bastidewoningen, dit zijn de kleinere woningen op het park, ideaal voor 2 personen, maar ook zeer geschikt voor een gezin met 2 kinderen. Wij hebben enorm genoten van de privacy van de prachtige tuin, daar woning 1F een hoekwoning is, heb je altijd zon, maar ook schaduw als het in de zon te warm is. De woning is zeer comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien, absoluut een aanrader!!
Overigens is het park gelegen in een heel mooie omgeving met veel bezienswaardigheden.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
van vugt
Onderkomens
31-8-2010 het park ligt van erg ver van bezienswaardigheden en het boekingskantoot geeft erg slechte voorlichting hierover. huizen zijn mooi, maar erg duur voor wat je er voor krijgt.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische villa's met veel privacy"
peter
Onderkomens
15-8-2010 Park met ruim 40 vakantiehuizen ( 4 in rij, 2 onder een kap en vrijstaand). Wij huurden een vrijstaande villa voorzien van alle comfort (afwasmachine, wasmachine en droger). Grote (rots)tuin. Park heeft gezamenlijk zwembad en 2 tennisbanen en is dicht gelegen bij golfbaan. Nederlands beheerderspaar is zeer behulpzaam en vriendelijk. Zee op ruim 20 km.

met jonge kinderen
"Puur frankrijk,heerlijk!"
C.A.A.M. Heesemans
22-5-2009 echt genieten, alle comfort is aanwezig. uitrusten verzekerd..!

met partner, Aug. 2008
"Heerlijke vakantie gehad"
Ottelien
Onderkomens
28-1-2009 Afgelopen jaar zijn naar dit prachtige villapark geweest. Even in de auto en je komt op de mooiste plaatsen terecht. Door alle informatie over het park en omgeving, die we van te voren al hebben gekregen hebben we extra van onze weken genoten. De golfbanen in de buurt zijn zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan te bregen. Wij hebben in een 6 persoons villa met privé zwembad gezeten, deze villa's en het park zijn echte aanraders!

Familie
Frank
16-7-2008 Prima rustig park met zeer goed ingerichte huisjes. We hebben zelf in een 6-persoons geschakelde villa gezeten die van alle gemakken voorzien was (tot aan wasmachine/wasdroger/satelliet-tv/pc met internet toe!). Nederlandstalige beheerders, broodservice, kindvriendelijk, leuk zwembad met grasveldje en kinderbad. We hebben niet zo heel veel van de omgeving gezien maar we hadden de indruk dat er in de directe omgeving niet zo heel veel te beleven was. Nans-les-Pins is een klein rustig dorpje, St Maximin (10km verderop) is wat groter en daar is wat meer te zien.
Bereikbaarheid van het park is zeer goed (makkelijk te vinden, op 10km van de snelweg). Zo'n 1250km vanaf Utrecht.