28-8-2011
Wij zitten op dit moment op camping L'Etang de la Br?cheWij zijn hier met een baby en een peuter van 3 jaar. Mede door de goede beoordelingen op diverse beoordeling sites hebben wij voor deze camping gekozen. Alleen ervaren wij het nu heel anders. De camping plekken zijn inderdaad zeer ruim. Maar van privacy is geen sprake, hagen of struiken tussen je buren zijn er niet. Verder ervaren wij de Engelse als herrieschoppers, ze zijn hier in grote aantallen Wij zitten aan een soort meertje waar gevist kan worden, achter het meertje zijn drie andere meertjes deze meertjes zijn niets anders dan een riool depot voor de gehele camping en de stank overlast is dan ook niet normaal, vooral op ons straatje? sectie H ?. Er zijn voor ons stuk drie wc?s , dit aantal is ver onder de maat. En verder word het sanitair een keer per dag gereinigd. De beloofde baby ruimtes zijn te vies voor woorden. rest van het verhaal past hier niet meer op, deel mijn ervaring graag met u. als u belangstelling heeft. mvg
30-8-2011
Wij zijn 2,5 week op deze camping geweest , mooie camping , ruime afgebakende plekken , wij zaten bij het grote toilet gebouw keurig netjes met 8 dames en 8 heren douchen lekker ruim en heerlijk heet water, 10 dames toiletten , 5 heren en aparte urinoirs . alles wordt echt waar 3 keer op een dag schoongemaakt dat zie je niet vaak in frankrijk er was zelfs heet afwaswater, Het zwembad was heerlijk , het buitenbad is verwarmt . Voor de kinderen worden er veel leuke dingen georganiseerd ( onze 9 en 11) het is er erg ruim met veel speelruimte en grote speeltuinen . De omgeving is prachtig en het personeel op de camping erg behulpzaam .In de winkel op de camping is de hele dag door vers stokbrood voorradig , de pizza's waren heerlijk , al met al een mooie camping die zijn 5 sterren meer dan waard is.
14-8-2011
mooie camping, mooi uitgangspunt voor allerlei bezichtigingen.
Kinderen hebben goed van hun vrijheid kunnen genieten, omdat het een kleine camping is. Zwembad is wel druk bezet als het goed weer is. Af en toe toezicht bij de glijbanen aan het zwembad, wat wel absoluut nodig is. Camping zelf is klein en rustig ! Plaatsen zijn heel groot. Wijzelf hadden een caravan van een touroperator en waren heel tevreden. Hadden niet de beste plaats, maar hebben toch een leuke vakantie gehad. De moeite waard om te bezichtigen : village troglodytique.