19-5-2012
Camping Yelloh! Village La Cote de Nacre**** in Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados) (Frankrijk)
Wij verbleven hier met vier personen (22-30 Jaar) met onze eigen tent.
De camping ziet er netjes en verzorgd uit.
Mooie ruime staanplaatsen met een vlakke ondergrond. De plaatsen zijn aangekleed meet palmboompjes en andere mooie struiken en bomen.
Sanitair is heel anders als wat je verwacht op een camping.
Het is nog mooier als bij de meeste mensen thuis.
Het camping restaurant is niets meer of minder dan normaal.
Het eten is best lekker maar niet bijzonder. Het restaurant oogt wel wat meer kantine dan Restaurant/Bar.
De campingwinkel is zoals gewoonlijk in elke camping winkel veel te duur maar is soms toch wel erg handig als je enkel even een stokbroodje of iets dergelijks nodig hebt.
Zwembad is erg mooi. Jammer dat het buiten gedeelte nu nog te koud was om er gebruik van te willen maken. Het binnen bad is gelukkig verwarmd.
Verder is de ligging erg goed dicht bij strand en museums
10-5-2012
Prima camping, mooie plekken, zeer goed sanitair. Alleen moeten ze de coniferen langs het pad een keer goed snoeien. We hebben al menige caravan schade zien oplopen. Ook moeten ze eens een goede oplossing verzinnen voor het legen van de chemische toiletten, niet echt fris als je er vlak naast staat af te wassen.
We zijn de afgelopen meivakantie voor de derde keer op rij op deze camping geweest en dat was zeker niet de laatste keer.
10-5-2012
Wanneer Yelloh Village op haar site vermeld dat het verwarmd buitenzwembad (vv glijbanen) open is, zorg dan ook dát het open is. Bij aankomst bleek dit namelijk nog dicht te zijn. Reden receptie: water is 18gr / water is 13gr / anders worden de kinderen ziek en is de camping verantwoordelijk (ik vind dat ouders zélf hun verantwoording moeten nemen). 30/4 in de middag was het zonnig 16gr / 1/5 was het hemelsblauw, windstil en 20gr; echter na diverse keren geklaagd te hebben ging het buitenzwembad (waarvoor we oa deze camping met glijbanen geboekt hadden) NIET open. 2/5 regenachtig weer was ineens het buitenzwembad GEDEELTELIJK open. Het water was erg koud (hoezó verwarmd buitenbad?). Oké het binnenbadje was wél open, maar met zoveel kleine kinderen was dit voor ons niet prettig.
Het was dat ik bij aankomst op de camping het openstaand restbedrag diende af te rekenen, anders had ik om compensatie gevraagd!! Dit kun je NIET maken richting gasten!