Camping RCN Val de Cantobre**** in Nant Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

30 mei 2012

Camping RCN Val de Cantobre**** Nant

Beoordelingen Camping RCN Val de Cantobre****

Domaine de Vellas , 12230, Nant
Camping RCN Val de Cantobre scoort een 8,1 uit 10, op basis van 133 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping RCN Val de Cantobre****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping RCN Val de Cantobre**** in Nant, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Camping RCN Val de Cantobre**** vinden. Je kunt 1 video van Camping RCN Val de Cantobre**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping RCN Val de Cantobre**** met andere accommodaties in Nant.

118 beoordelingen over RCN Val de Cantobre****

Activiteiten
Onderkomens
met partner, 2012
"Bijna ons tweede huis"
Hans en Willy
21-4-2012 Wij zijn hier twee jaar geweest als gastheer en gastvrouw voor touroperator.
De camping ligt in een schitterend natuurgebied met een adembenemende flora en fauna.
Het beheerdersechtpaar Ellen en Jeroen doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Mooie plekken, een schitterend zwembad, animatie, een redelijk
uitgebreide campingwinkel, bar, restaurant e.d.
De camping biedt alles voor voor een breed publiek.
Natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen ( tot zo'n 15jaar), senioren.
Het is wel klimmen (terrassencamping) , de grote supermarkten zijn ver weg (30 km)
Voor mensen die zelf willen camperen of gebruik willen maken van een huuraccomodatie (tent, mobilehome) is er een ruime keuze.
Als we niet zo nieuwesgierig waren naar andere vakantiebestemmingen zouden wij hier elk jaar te vinden zijn.

"Echt een hele mooie camping"
mensen uit renkum
26-9-2011 alles was echt super.Een goede camping.Een mooie tijd gehad en alles was goed schoon ook het sanitair.En het restaurant was echt niet slecht,een paar daar gegeten,echt waar voor je geld.En voor het personeel petje af niks is teveel,ondanks dat al het naseizoen was.de ligging was super mooi,je kon alle kanten op.en het zwembad was super.Jeroen en je team gaat zo door.

met jonge kinderen, 2011
"Redelijk goed"
Roel van Ulft
28-8-2011 we zijn met 2 jonge kinderen van 1 en 2 10 dagen op deze camping geweest. De campin g ligt ontzettend mooi. Meeste beoordelingen vinden het sanitair schoon. Dit vonden wij echt tegenvallen. 's middag wilde we echt niet meer naar het toilet. Ik heb de dames zien schoonmaken en dat was effe snel met een lap erover heen en klaar. Ook erg veel zwerfafval op de camping. Dit ligt natuurlijk aan de gasten zelf maar als er 3 dagen lang dezelfde calippo papiertjes in het fonteintje bij de bar drijven en niemand ze eruit haalt vind ik dat slecht. Zelfde als in het speelhuisje voor de kleinsten. Eten was OK. Niet uitmuntend. 2x steak "rood" bestelt en de 2e keer zeker er nog een keer op gehamerd maar toch weer doorgebakken gekregen (niet eens medium). all in all een leuke vakantie maar het mist de puntjes op de i. Ligging super mooi, vriendelijke bedienning, mooie plekken. kinderanimatie niet te veel van het goede, precies goed, sanitair mooi maar slecht schoon. Krappe 7 zou ik algemeen geven

"Mooie terrassen camping"
popkema
26-8-2011 zijn twee weken op val de cantobre met caravan geweest. Ruime plaats met mooi uitzicht. Onze kinderen 3-7-9 jaar hebben zich prima vermaakt, leuk annimatie programma. de eerste week was het weer wat minder waardoor het zwembad wel erg koud was voor de kinderen. Het sanitair werd iedere dag een paar keer per dag schoon gemaakt dat was prima. Ook vonden we het resturant prima voor een camping, pizza/friet opgehaald en op het terras gegeten. wij vonden het leuke camping en mooie omgeving waar we zeker nog een keer weer heen willen.

"Prachtige omgeving"
theuwis david
30-8-2011 Camping val de cantobre is ons enorm goed meegevallen. Wij hadden een 6 persoons chalet gehuurd van RCN en dat viel reuze mee! Aan de kleine kant, maar proper en een propere en warme douche!
Van de eetgelegenheden kan ik niets zeggen, wij hebben steeds zelf gekookt.
Winkel OK, enorm lekker brood iedere morgen
Kinderen van 5,7 en 8 hebben zich goed geamuseerd!
Zwembad heel leuk, water was van temperatuur goed toen het 35 graden was. Toen het 26 graden was, was het water veel te koud.
Het kiezelstrand was echt miniem. Ze vonden het leuk, maar mochten geen dammen bouwen en het stonk daar echt. Dat werd minder goed onderhouden.
Ligging van de camping fantastisch, enorm mooie omgeving.
Zeker een aanrader!!

"Absoluut een aanrader maar het sanitair...."
beumer.reiden_1
5-9-2011 Hele mooi gelegen camping in de vallei van Cantobre. Doordat het een terrassencamping is heb je prachtig uitzicht over de tegenoverliggende berg en rotspartijen. Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar of gewoon met z'n tweeën is het een ideale camping. Er is animatie, een prachtig zwembad en na 23:00 uur is er rust op de camping. Een campingwinkel met een beperkt assortiment (wel duur!) en een goed restaurant met lekker eten. Het sanitair was op zich goed met ruime douches maar er werd zo bar slecht schoon gemaakt. De wc's waren erg smerig en als ik al schoonmaakpersoneel aan het werk zag dan was men in de afwasruimte aan het werk. We hoorden van veel andere gasten dat zij het sanitair ook erg smerig vonden. Veel hebben geklaagd bij vertrek maar dan kregen ze te horen dat de schoonmakers ramadan hadden... nou, daar kan je als gast natuurlijk helemaal niks mee. Op dit toch wel heel belangrijke punt na hebben wij een goede vakantie gehad.

"Top camping!!!"
R. de la Rie
4-9-2011 Net terug van 2 1/2 week camping Val de Cantobre. Gewoon een top camping! Waren met caravan en twee bijzettentjes. Zeer ruime plek met schitterend uitzicht. Hadden 3 kinderen (14, 12 en 10) mee en die hebben zich prima vermaakt. Veel leeftijdsgenoten. Er wordt voldoende georganiseerd. Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Wij hebben twee dagtochten gemaakt. Eén naar de grotten en de gieren en de ander naar de rivier in de spelonk en het weerstation. Omgeving is schitterend. De 1e boodschappen zijn te doen in de campingwinkel. Daarnaast kun je naar het dichtbij gelegen dorpje Nant rijden voor bakker, slager, kleine supermarkt, etc. Millau ligt op 3 kwartier rijden en heeft een leuke binnenstad en grote supermarkt met omliggende winkels. We lezen wat negatieve reacties over eten en sanitair. Sanitair was goed en werd naar onze mening ook goed schoongemaakt. Bij het eten moet je geen culinaire hoogstandjes verwachten, maar het was gewoon goed. Raden deze camping zeer zeker aan!

"Een hele fijne vakantie gehad !!"
R Duin
30-8-2011 Mooie camping. Met een heerlijk zwembad. Vriendelijk personeel. Fijn winkeltje en leuke animatie. Mini Disco, Bingo en live muziek. Sanitair was erg verouderd en niet fris. Prullenbakken met maandverband op de wastafel is niet zo fijn als je je tanden staat te poetsen. Eten was lekker, maar duurde vaak erg lang. En erg veel last van vervelende wespen. We hebben ons als gezin met kinderen van 6 en 8 jaar prima vermaakt, Het enige echte aandachtspunt is wat mij betreft het sanitair. (we zaten in een bungalow tent van een touroperator, zag er netjes uit )

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zoals we van RCN gewend zijn."
fam. vd Velde
8-9-2011 Geweldige camping, ligging en omgeving zijn prachtig, we zijn er meerdere malen op uit getrokken om de prachtige omgeving te bekijken.
Het personeel was super, altijd behulpzaam en vriendelijk. De klachten over het sanitair waren, zoals we vaker zien op campings, veelal te danken aan de mensen zelf. Ga met je kind mee, als het poepen moet, dat doe je thuis toch ook? Ik zag een jochie van het toilet komen, die veel te klein was om zich alleen te kunnen redden, het kind keek dan ook zeer schuldig achterom, toen ie uit het toilethokje kwam, de rest kun je ws wel raden. Dit geld ook voor het (weinige) zwerfvuil op de camping, je kunt het ook in de prullenbak gooien en je kinderen dit ook verplichten.
De douches waren schoon en lekker warm.
Wat het eten betreft, het brood s'morgens was heerlijk, echter als je s'avonds een pizza wilt eten, moet je die daar niet bestellen. Verder was het restaurant redelijk goed

"Volgend jaar weer!!"
Louis
1-9-2011 Wat is dit een leuke camping. Natuurlijk gaan wij volgend jaar weer wij hebben lang niet alles gezien en gedaan.
Het mobilehome was wat klein maar eigenlijk heb je geen tijd om binnen te zitten. Wij zaten direct aan het zwembad. Onze kinderen hebben dus veel in het water gelegen. De camping is Nederlands dus je kinderen kunnen naar de winkel receptie en alle vriendjes spreken ook gewoon NL. Pizza's niet doen dat was eigenlijk het enige minpuntje. Voor pizza's moet je naar Millau bij de kano verhuur.