30-8-2011
Mooie camping. Met een heerlijk zwembad. Vriendelijk personeel. Fijn winkeltje en leuke animatie. Mini Disco, Bingo en live muziek. Sanitair was erg verouderd en niet fris. Prullenbakken met maandverband op de wastafel is niet zo fijn als je je tanden staat te poetsen. Eten was lekker, maar duurde vaak erg lang. En erg veel last van vervelende wespen. We hebben ons als gezin met kinderen van 6 en 8 jaar prima vermaakt, Het enige echte aandachtspunt is wat mij betreft het sanitair. (we zaten in een bungalow tent van een touroperator, zag er netjes uit )
8-9-2011
Geweldige camping, ligging en omgeving zijn prachtig, we zijn er meerdere malen op uit getrokken om de prachtige omgeving te bekijken.
Het personeel was super, altijd behulpzaam en vriendelijk. De klachten over het sanitair waren, zoals we vaker zien op campings, veelal te danken aan de mensen zelf. Ga met je kind mee, als het poepen moet, dat doe je thuis toch ook? Ik zag een jochie van het toilet komen, die veel te klein was om zich alleen te kunnen redden, het kind keek dan ook zeer schuldig achterom, toen ie uit het toilethokje kwam, de rest kun je ws wel raden. Dit geld ook voor het (weinige) zwerfvuil op de camping, je kunt het ook in de prullenbak gooien en je kinderen dit ook verplichten.
De douches waren schoon en lekker warm.
Wat het eten betreft, het brood s'morgens was heerlijk, echter als je s'avonds een pizza wilt eten, moet je die daar niet bestellen. Verder was het restaurant redelijk goed
1-9-2011
Wat is dit een leuke camping. Natuurlijk gaan wij volgend jaar weer wij hebben lang niet alles gezien en gedaan.
Het mobilehome was wat klein maar eigenlijk heb je geen tijd om binnen te zitten. Wij zaten direct aan het zwembad. Onze kinderen hebben dus veel in het water gelegen. De camping is Nederlands dus je kinderen kunnen naar de winkel receptie en alle vriendjes spreken ook gewoon NL. Pizza's niet doen dat was eigenlijk het enige minpuntje. Voor pizza's moet je naar Millau bij de kano verhuur.