16-10-2011
Wij zijn al 2 keer naar deze camping geweest. 1x in onze eigen tent 1x in een HitHome. Als je in de HitHome je laptop meeneemt, je krijgt kabeltjes om te internetten, alleen 's avonds internet erg sloom.. Het strand is echt geweldig!!
Het personeel is wel vriendelijk, spreekt goed Engels en is wel fijn dat Ella Nederlands spreekt.
Het eten is wel lekker, vooral de frietjes vonden onze kinderen erg lekker.
De kamers van de HitHome waren voor franse begrippen erg groot! Wij als lange nederlanders konden er prima in slapen.
Het zwembad vonden onze kinderen erg leuk, met de glijbanen.
Vlakbij zit een Carrefour en een Ed. Carrefour is het fijnst.
De omgeving is erg leuk, vlakbij zit een ranch, voor de liefhebbers. Ook een klimpark. En sluizen, allemaal erg leuk om naar te kijken.
Samenvatting: topcamping! de 3e keer is al geboekt!
20-12-2011
Een heerlijke plek aan zee waar het goed toeven is. Als je van boulevaardjes pikken houdt moet je wel even wat verder weg. Wij zijn er alleen in het voor- en naseizoen geweest als het wat rustiger is. Voor ons een superplek waar we toch iedere keer weer op terugvallen.
10-12-2011
idieaal voor kleinen kinderren vlak bij strand geen hogen overgang
ook voor de jeugd groot strand
4-9-2011
strand erg lekker, zaten met een jamet lousiane op het laatste straatje anemones, erg rustig en met veel vriendelijke vaste kampeerders. kleine staplaatsen, weinig nederlanders. ondergrond kiezelstenen, weinig schaduw. zwembad klein en geen toezicht als er iemand zit is deze drukker met zijn mobiel en vriendin dan met het zwembad....animatie frans, artiesten leuk, kinderdisco slechts 15 minuten en frans...bakker zeer lekker, personeel aan de bar, als ze een spelletje aan het doenzijn hebben ze geen zin om te bedienen, dus geen koud biertje, glaasje wijn, 1.40€, glas bier, 25cl = 2.80, eten redelijk
schoonmaak 5x per dag, maandag niet, douches 5 v/d 10 dagen steenkoud...