Kies een internationale website
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Vakantiepark Le Bois Fleuri*****
Route de Sorède, F-66700, Argelès-sur-Mer
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Le Bois Fleuri***** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Le Bois Fleuri***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Le Bois Fleuri
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Le Bois Fleuri***** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Le Bois Fleuri*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Le Bois Fleuri***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 214
vakantiefoto's
van Vakantiepark Le Bois Fleuri***** vinden. Je kunt 7
video's
van Vakantiepark Le Bois Fleuri***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Le Bois Fl...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(9)
met een groep
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(278)
ALL
met oudere kinderen, Mei 2013
"Prachtige ligging aan kust en toch in alle rust."
fia_1
12-5-2013
Net terug van een heerlijke meivakantie op dit domein. Hadden een Bel-air chalet voor 6 personen. Heel leuk ingericht, voorzien van alle comfort en mooi gelegen aan een kabbelend riviertje. Wij hebben het zwembad niet gebruikt (met 2 meiden van 15 en 16 jaar), maar gingen elke dag met het gratis treintje naar Argelès-Plage. Is 20 minuten. Mooi strand, veel winkels, terrasjes en restaurants. Verder is alles aanwezig op het domein.
"Het is een super park"
jolanda goethart
27-9-2012
Dit jaar voor de tweede keer naar het park geweest en het is weer goed bevallen huisje bel air huiskamer niet groot maar wel twee badkamers wat wel fijn was en airco gratis in de huisjes die je gewoon aan kon zetten als je nodig vond verder hadden wij echt geen opmerkingen die negatief waren zwembad is heerlijk en schoon lekker met voldoende ligbedden wij gaan zekker weer terug ook in de omgeving genoeg te doen
met een groep, Aug. 2012
"Mooi Park!"
Nathalie
14-9-2012
Het huisje zag er netjes uit, leuk ook met die gekleurde deuren. Wij zaten in model bel-air, de oranje met witte huisjes!
Ik heb ondanks mn gezondheid een top vakantie gehad!
Vanwege mijn longembolie moest ik van de trombosedienst bloedprikken daar, via de receptie ben ik geweldig geholpen! Ze belde naar het labaratorium om een afspraak te maken en steeds vroegen ze hoe het ging! Echt onwijs vriendelijk en super lief!
Het zwembad is prachtig, en ook het strand is goed te doen. Vooral met het treintje is het al een hele belevenis om daar te komen!
Het entertaiment is onwijs leuk, op 1 googelshow na die voor kinderen bleek te zijn, na half 10? leek ons niet echt logisch..
Ik ga volgend jaar zeker weer!!
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark ...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Aug. 2012
"Fijne aanrader"
Linda
10-9-2012
Fijn park wat het geld echt waard is. Receptie erg vriendelijk en bereid om te helpen. Erg prettig dat er ook Nederlands gesproken kan worden.
Voor Franse begrippen was het huisje (belair) zeer luxe en comfortabel.
Het buffet was redelijk verzorgd.
Voor kinderen is dit een park met redelijk wat mogelijkheden. Overdag worden er activiteiten georganiseerd en in de avond is er een avondprogramma.
Kortom zeker nog een keer naar toe om te genieten en tot rust te komen.
met jonge kinderen, Aug. 2012
"Niet slecht maar wel voor 1 keer"
Vansteenkiste Lieve...
5-9-2012
Wij hebben met twee families verbleven in twee Belair huisjes.
Die zijn voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. De badkamers zijn klein en onhandig dus hebben we deur eruit moeten halen.
De slaapruimte boven heeft een steile trap en is af te raden met kleine kinderen. Alles van eetgerei is aanwezig. De tuinmeubelen zijn van goeie kwaliteit en compleet. Allen sptijtig dat het overdekte terras enkel dient om schaduw te geven en niet als beschutting tegen de regen. Het husije was niet proper bij aankomst. Er s geen vaste parkeerplaats bij die huisjes. Andere minder dure huisjes hebben dit wel. Als je 's avonds nog weggaat moet je met je wagen vrij ver gaan staan. In onze chalet was er waterinsijpeling. Op het domein heb je veel om te doen basketball, tennis, winkel, fitness,.... Je kan gratis materiaal huren. De zwembaden zijn goed maar het grootste (diepe) bad is te groot. Bij het zwembad zijn amper ligstoelen en ook nergens geen gras om op te liggen.
met oudere kinderen, Aug. 2012
"Erg massaal: zowel de camping als de omgeving.."
koos
27-8-2012
Op basis van de goede beoordelingen op ZOOVER deze camping geselecteerd voor 1 week. Het viel ons tegen. Over het algemeen vinden wij de camping te massaal en te weinig waar voor je geld. Het zwembad is mooi, maar te klein in het hoog seizoen. Vooral het ondiepe bad is te klein waardoor het overvol is. Animatie 's avonds is alleen maar in het Frans. Ook het treintje naar Argeles-sur-mer is regelmatig vol, dus toch maar de auto pakken. Argeles-sur-mer/plage lijkt op Lloret-de-mar en Salou en is dus erg toeristisch. Het strand bestaat uit kleine kiezels en de zee is erg snel diep.
Wij waren er in de tweede helft van augustus er er waren in die periode overigens weinig Nederlanders. Vooral Fransen en Belgen.
Pluspunten: receptie is behulpzaam en de accommodatie (bel-air) is ruim.
met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooi en goed verzorgd vakantiepark"
jan
5-9-2012
Mooi vakantiepark waar stacaravans en vakantiehuisjes kris kras door elkaar staan. Hierdoor geen massagevoel. Het park is netjes en wordt goed onderhouden. Het personeel is vriendelijk en reageert alert op vragen en verzoeken (vervangen gasfles binnen 10 min). Winkel op park heeft een redelijk assortiment maar is goed aan de prijs, zoals de totale regio best prijzig is. We hadden een 6 persoons stacaraven die dit seizoen nieuw was (B025) - zie voor een impressie de video. De caravan was mooi, compleet en voldeed uitstekend. Het zwembad was voor ons (met grote kinderen) prima, maar het badje voor kleintjes was behoorlijk klein. We hebben geen ervaringen met het restaurant in buffetvorm. In de snackcorner kunnen pizza's besteld worden (4 soorten) en gegrilde kip met patat. 's Avonds was er meestal animatie (Franstaling - maar dat kon de pret van de kinderen niet bederven). Na de animatie (tot ong. 23:30uur) ging het voor de oudere jeugd nog verder in de disco tot ong, 3 uur.
met oudere kinderen, Juli 2012
"Uitstekende camping"
FamHakkens
28-7-2012
Le Bois Fleuri is een zeer goed georganiseerde, vriendelijke camping. Wij hebben het twee weken erg naar onze zin gehad. De caravan (van touroperator) was nagenoeg nieuw. De service op de camping was zeer goed (binnen 10 minuten een nieuwe kurketrekker na breuk, zonder bijbetaling). Veel animatie 's avonds rond het terras. Het restaurant kan beter (alleen buffetten). Afhaalsnacks zijn prima, evenals de bar. Zwembad is groot, maar erg druk. Wel een verademing dat handdoeken op "gereserveerde" bedjes na een uur door de badmeester gewoon verwijderd worden. Voor dochters van rond de 14 is er net iets te weinig te doen. Het treintje naar het strand werkt prima, maar met de eigen auto is het ook goed te doen (10 min.), ook qua parkeren. De supermarkt is goed gevuld, maar zou iets eerder dan kwart over acht open mogen. Kortom: een aanrader.
met jonge kinderen, 2012
"Voor herhaling vatbaar"
WenA
24-7-2012
Mooi park, perfecte service. In een nieuwe mobile home gezeten 6 pers, helaas wat klein. Deze camping is absolute aanrader.
met jonge kinderen, Juli 2012
"Aardig, maar niet voor herhaling"
Ernst
22-7-2012
Voor Franse begrippen een aardig park wat rustig gelegen is. Wij hadden een rood huisje, erg klein voor een gezin met drie kinderen, beter is dan om de blauwe huisjes te nemen.
Leuk zwembad maar veel te klein voor de camping. Veel te weinig ligbedjes. Prima toezicht! Glijbanen vallen erg tegen.
Eten is wel akkoord, prijs is niet te duur. Personeel in restaurant niet echt vriendelijk en kunnen zich moeilijk verstaanbaar maken.
Bij aankomst was de accomodatie niet echt schoon!
Leuke vakantie maar ik zo het niet weer kiezen.
volgende
Kaart Argelès-sur-Mer
Foto's Argelès-sur-Mer
Video's Argelès-sur-Mer
Vraag en Antwoord Argelès-sur-Mer
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie