17-8-2011
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, Met 4 kinderen hier geweest in de leeftijd van 6 tot 15 en die hebben zich hier prima vermaakt.
Service is uitstekend(snap niet waar anderen de lage beoordeling op baseren)
mocht er iets niet in orde zijn , wanneer je dat aangeeft word het direct verholpen.
Treintje was ook ideaal, heerlijk naar het dorp of naar het strand, geen problemen ondervonden(ligt misschien aan het tijdstip wanneer je met het treintje wil,,)
Franse mede gasten waren ontzettend gastvrij en gezellig!
camping winkel misschien wel wat duurder dan men gewent bent, maar in het dorp is de Lidl en de Aldi dichtbij.
Omgeving is erg mooi, camping vonden wij ook leuk, leuk personeel, en een heerlijk zwembad wat voor de kids heerlijk was overdag, en voor ons s,avonds na het eten (misschien wel jammer dat het niet wat langer open was,,)
Voor ons en onze kinderen was dit een heerlijke vakantie!
kids 6 , 10, 13 en 15 jaar
8-8-2011
Wij zijn net teruggekomen van le Bois Fleuri en ons (met kinderen van 2, 7 en 10 jaar) is het goed bevallen.
Het park ligt tegen een heuvel aan en loopt af naar beneden, zeer goed te doen, echt niet te steil of zo. We hebben in een type Bel/Air gezeten voor 6 personen en ik vond de ruimte echt wel voldoende voor ons vijven, dit in tegenstelling wat de meeste zeggen, de kids vonden het juist hartstikke leuk om bovenin te slapen!
De accomodaties rond het zwembad vooraan de camping zijn voornamelijk stacaravans die er wat ouder uitzien, daarachter liggen weer de bungalows en tenslotte achteraan de family en bell/air huisjes, die moet je hebben, lekker rustig gelegen maar slechts 3 minuutjes lopen van het zwembad. Huisjes zijn netjes maar schoonmakers kunnen toch wel beter hun best doen, vind ik...
Castelnou echt aan te raden , ook Collioure en de baai van Peyrefite bij achter Banyuls geweldig om te snorkelen!!
Wij gaan in 2012 weer! Tip:kijk op de website van de camping zelf!!!!