14-8-2011
Voor het eerst teruggekeerd naar dezelfde Camping omdat de kinderen hierom vroegen. Wij hadden onze tent op de heuvel staan (het rustige deel van de Camping). Daarnaast heeft de Camping ook nog een lager-vlakker deel waar kleinere plekken zijn. Onze kampeerplek was uniek, een hele richel op de heuvel, waar we de tent, bijzettent en tarp ruim konden neerzetten met prachtig uitzicht op de rivier. De Kamping verhuurt koelkasten. Het is een rustige camping. De lampen gaan om 22:30 uit als signaal voor de gasten. Op 1 of 2 dagen is er een evenement (tot 23:00/24:00). In de omgeving is veel te zien, Avignon, Nimes, de Camargue, grotten, zwempark (let op: geen boxershorts!). De receptie heeft kortingsbonnen. De meeste tijd brachten we aan de rivier in de Camping door. Onze oudste kinderen klauterden over de rotsen in het ruige deel vd rivier (+vissen), de jongste in het ondiepe deel. Enige minpunt was het matige sanitair en hurktoiletten op de heuvel, onbegrijpelijk dat ze dit niet aanpassen.
19-8-2011
Mooie camping met rustige, ruime plekken (op de terrassen) en wat krappere plekken bij de rivier. Leuke speeltuin, pingpongtafels, rivier zowel ondiep als diep gedeelte. Op het terrasgedeelte is het sanitair wat gedateerd, maar wel schoon. Eigenaren erg behulpzaam en vriendelijk. Voor de tweede keer op deze camping geweest (2008 en 2011) beide keren goed bevallen. Kinderen (5 en 8) willen graag weer terug. Om 23.00 uur is het stil op de camping (ook in het hoogseizoen).
29-7-2011
Leuke camping als je van brutale kinderen en veel Nederlanders om je heen houdt. De plaatsen op de heuvel daar heb je nog privacy. Beneden is het krapjes en echt niet om 23.30 uur stil. (te) veel Nederlandse kliekjes naar onze zin, terwijl de natuur wel mooi is. Als je 'bonjour' zegt wordt je raar aangekeken.
21-2-2012
Hele fijne camping!
Op de heuvel prachtige rustige plekken. In het dalletje wat drukkere plekken en voorzieningen zoals terras, restaurantje, winkeltje, receptie, speeltuin, midgetgolf, wasmachines, tennisbaan, volleybalveld, voetbalveld. Geweldige rivier: ondiepe stukken om in te spelen, dieper stuk om in te zwemmen, stuk met prachtige stroomversnellingen om met een luchtbed op te drijven. Sanitair: paar nieuwere gebouwen, paar oudere. Er wordt goed schoongemaakt. 'sAvonds vanaf 23.00 uur strikte rust op de camping! Daar wordt je tijdens het boeken zéér uitdrukkelijk op gewezen, als je oudere kinderen meeneemt. Dichtbij de camping: paardrijden in de bossen, grotten, bamboebos (de moeite waard), Anduze, etc. Tegenover de camping een klimpark; door de rivier over te steken kom je er het snelst, entreekaarten bij de receptie verkrijgbaar. Omgeving is zeer geschikt voor prachtige fietstochten (wielrennen/mountainbike). Op 2 min. van de camping een Lidl, Aldi, Intermarché en tankstation.