19-8-2011
Voor ons deze camping niet weer.Wij begrijpen niet dat dit een camping van het jaar geworden is.
Sanitair blok achter op de camping zeer verouderd en vies.Deze camping is geen 63 euro per nacht waard voor 4 personen.Dan moet je nog dik betalen voor internet, wat niet altijd werkte.Plaatsen onder de bomen vonden wij niet mooi altijd schaduw.Zwembad daartegen is wel mooi met een aantal glijbanen.Wij vinden de camping te duur voor het het aantal sterren.Zeer commercieel .Grote supermarkten op 30 min vanaf de camping.
21-8-2011
Camping mooi gelegen. Veel voor tieners te doen.
Activiteiten genoeg maar wel prijzig.
Sanitair soms wat verouderd maar schoon.
s´-Nachts geen geluidsoverlast ondervonden mede door aanwezige security.
20 min. met de auto naar mooie stranden.
28-8-2011
Met 2 kinderen van 9 en 11 jaar. Heel veel te doen en gedaan! Kayakken, zipwire, adventure in de bomen, paardrijden, quadrijden, boogschieten, paintball. Heerlijk buitenbad en binnenbad. Niet altijd toezicht, waardoor een hoop gestunt op de glijbanen! Tegen betaling uiteraard, maar naar ons idee schappelijke prijzen. Ook gratis animatie. Zowel Nederlands- als Engelstalig personeel. Vooraf een grote plek gereserveerd. Weinig tot geen muggen, wel veel wespen. De rivier is leuk met luchtbed en om te vissen. Helaas weinig kleine forellen. Zouden veel bloedzuigers zitten. Zelf niet gezien, onze dochter slechts 1x. zat dagelijks in de rivier. Lekker restaurant. Supermarkt op camping megaduur en stokbrood taai. 20 min naar grote supermarkt. Tip: Carrefour. LeClerque is erg duur! Na 11 uur rustig. Zo niet, bewaking! Veel nederlanders en Engelsen. Veel leuke bezienswaardigheden op nog geen uur rijden. Saniatir meerdere malen per dag schoongemaakt. Toegang tot extra wc papier. Aanrader!!!
24-8-2011
Eindelijk een camping gevonden waar veel voor tieners te doen is. Zoon bijna 15 en dochter 13 jaar vonden het een super leuke camping. Veel betaalde activiteiten. Manege op de camping. Lekker buitenritten maken. Ook voor beginners. Daarnaast quadrijden, paintballen, klimmen, boogschieten etc. Maar ook voetbalveld, volleybal, badminton, basketbal. Een sporthal met badmintonvelden en tafeltennistafels, is aan een kant open. Hier verzamelde de jeugd zich. Mocht het regenen kunnen ze toch hier komen. 's Avonds kampvuur, net buiten de camping. Hier kwam ook de security. Zwembad open van 10.00 tot 22.00 uur. Buitenbad verwarmd en een verwarmd binnenbad. 's Avonds geen toezicht in het zwembad, waardoor de jeugd op alle mogelijke manieren de glijbanen naar beneden konden komen. Onze kinderen vonden het een super camping en willen volgend jaar weer terug. Even rijden om boodschappen te doen. Zo'n 25 km van het strand. Heuvelachtige, landelijke omgeving. Hier kun je goed wielrennen.