Vakantie Beoordelingen Contis-Plage (Landes) Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Contis-Plage (Landes)

6,4
6,2

27 mei 2012

Contis-Plage (Landes)

Beoordelingen Contis-Plage (Landes)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Contis-Plage (Landes). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Contis-Plage (Landes). Ben je zelf op vakantie geweest naar Contis-Plage (Landes)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Contis-Plage (Landes) scoort een 7,2 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Contis-Plage (Landes). Op Zoover vind je bovendien 24 vakantiefoto's van Contis-Plage (Landes). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Contis-Plage (Landes). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

12 beoordelingen over Contis-Plage (Landes)

met oudere kinderen, 2011
"Geweldig"
jvanlimbeek
14-11-2011 heerlijk strand on te surfen

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie vuurtoren in kleine badplaats"
Hen
Sfeer
3-8-2011 Kleine badplaats met als blikvanger een mooie vuurtoren van 39 hoog die via 192 treden ook te bezichtigen is, let op, niet op alle dagen geopend.

met partner, Aug. 2010
"Rustig in het naseizoen!"
sven
Sfeer
5-9-2010 In het naseizoen is het rustig! Als je van wandelen of fietsen houdt, zijn er enkele paden die dwars door de bossen gaan, hellaas allemaal naaldbomen. De zee is een beetje naar de wilde kant maar bewaakt. Het strand ligt er mooi bij! Er zijn enkele bars en resto's maar voor eten en drankvoorraad moet je wel buiten het dorp gaan! Dichtste groot winkelcentrum ligt zo'n 14km verder. Wij zijn op camping lou seurots geweest en het ligt er ook rustig bij. Minpunten: resto is traag qua bediening en buiten seizoen, al wat niet meer in voorraad is blijft niet in voorraad! Ik vrees momenteel met het toiletpapier hetzelfde?

De beste prijzen en lastminutes voor Contis-Plage (Landes) bij:

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Super leuk relaxed surfstadje!"
fam Heuts
Stranden
25-9-2009 Klein plaatsje in les Landes aan de Atlantische Oceaan. Mensen zijn zeer vriendelijk en relaxed. Plaatselijke bevolking loopt bloodvoets door de straten. Atlantische Oceaan is in eerste indruk even heftig. Maar ga bodyboarden! Dat is geweldig. Lekker dobberen is helaas niet mogelijk.
Wij gaan volgend jaar weer terug (Camping Lous Seurrots)

met oudere kinderen
"Wat een rust !!!"
Agnes
Omgeving
17-8-2009 Dit jaar voor de tweede keer daar geweest, helaas veel schaduwplaatsen weg door de storm in het voorjaar!!!
Toch soms wel erg warm dan.
Maar de camping gaat voor 5 sterren, maar dan moeten ze wat ons betreft de sanitairgebouwen toch eens onder handen gaan nemen.
De toiletten stinken vaak, en worden dagelijks schoongespoten, maar dat is zeker niet voldoende...Het toiletpapier ook vaak op.
Maar verder was het weer een fantastische vakantie,wellicht nog eens terug er naar toe....

met partner, Juli 2009
"Mooiste stranden van Europa"
kozakje
Sfeer
19-10-2010 Wij zijn hier al vaak geweest en hopen nog vaak terug te komen. Mooie stranden met bewaakte stukken. Ook goed om te surfen. Fantastische golven en heerlijk water qua temperatuur in de zomer (zo'n 20 graden).
Als je van uitgaan en winkelen houdt moet je hier niet naartoe gaan.
Mooi fietsen in de bossen

Familie
"Mooie omgeving"
Agnes van Daal
Omgeving
9-10-2008 Verrassend mooi, als je er van houdt, veel pijnbomen.
Wat fijn is, is dat er geen muggen zijn, dus bij een lekkere avondtemperatuur kun je gerust buiten blijven zitten.
Als je voor het winkelen gaat, moet je toch echt elders zijn, hier is niet veel te doen, vergeleken bij bv. Normandie of Bretagne.
Maar evengoed fantastisch!!!!!!

Familie, Juli 2008
"Lekker"
Ruud
Omgeving
5-8-2008 De Zee was heerlijk Wel binnen de vlaggen blijven,Camping ging wel.

Familie, Aug. 2007
Kelly
Omgeving
26-8-2007 Ik ben van 08-08-07 tot 22-08-07 geweest, was erg leuk. Mooi zwembad en heel mooi strand. We zaten in een Chalet Dune maar die viel wel wat tegen, kan je beter in die andere gaan want die waren veel mooier en nieuwer. Naja iig een hele leuke camping, ik heb het erg naar mijn zin gehad;)

Familie, Juli 2006
Simone
Omgeving
10-8-2006 Ben hier als kind jaar in jaar uit geweest en nu ga ik er zelf nog graag terug met mijn vriend.
Nergens kan ik zo heerlijk relaxed vakantievieren als daar. De stranden zijn zo om te zoenen! Heb al veel stranden gezien in Europa: Middellandse Zee, Adriatische Zee, Zwarte Zee, noem maar op! Maar niet eentje kan er tippen aan Contis Plage!! Die zee is daar zo fantastisch! Vooral ook voor de surfcracks (wat ik niet ben, maar ik houd wel van een best wilde zee)! Prachtig. En heerlijk zandstrand.
Het plaatsje op zich is ook leuk. Gemoedelijk. Aanrader, ook voor iemand met jonge kids.
Zou er zo heen willen!