6-8-2011
Onze kinderen van 8 en 12 vermaakten zich prima in het mooie zwembad. De € 4,- voor het andere zwembad vind ik absurd. Het animatieprogramma is puur gericht op oudere kinderen (basketballtoernooi, tafeltenniswedstrijd). Restaurant is redelijk maar 'n drama qua organisatie.
Hoewel de camping in zijn geheel best een leuke sfeer heeft, met mooie beplanting, is de 'hoek' van de mobilehomes 3 x niks; stratenvol huisjes, veelal bewoond door Engelsen, die nogal op zichzelf waren. Weinig nederlandse kinderen dus. Wij huurden via touroperator miniscule, aftandse mobile home; kapotte lampen, kriebelige paardendekens, echt géén ruimte voor koffers ed, een afgetrapt stukje gras met oud tuinsetje voor de deur. Als wij de volle mep hadden betaald (nu € 550,- = 50% korting), had ik me zeer bekocht gevoeld. Helaas regende het 90% van de tijd, want de omgeving is geweldig en de sfeer relaxed. Het strand is mooi en er zijn leuke (surf)shopjes, Biarritz, St. Sebastian.
Door de ligging is een auto handi
6-7-2011
Prima ontvangen bij aankomst,we hadden het als gezin erg naar onze zin!
Mooie omgeving hebben erg genoten van de natuur.
Vonden het erg fijn dat er zoveel te doen is voor de kinderen dus kortom toppie!
Volgend jaar komen wij graag terug maar dan voor 14 dagen!
25-8-2010
Met name het sanitair is negatief. Niet schoon en ouwe zooi. Nauwelijks warm water.
Voor het overige vonden wij de camping niet slecht. De camping zelf zag er mooi onderhouden uit. Ruime plekken. Goed zwembad. Prima omgeving.