21-1-2013
heerlijk weer de natuur de rust en de stilte
wat hebben we weer genoten op het verblijf van parclaclusure vriendellijke mensen behulpzaam en zeer lief alles was weer tot in de puntjes geregeld sanitair de receptie alles noem maar op geweldig gewoon doen mensen
even er tussen uit PARCLACLUSURE is een echte aanrader ik geef er dus een 10+ VOOR
de rest zullen jullie zelf wel ervaren
niet twijvelen maar gewoon doon
vgr fam hagen uit den -haag
14-12-2012
Dichtbij toch echt in het buitenland.
M.n. voor de actievelingen perfect.
13-2-2013
Wat hebben we een prachtige camping gevonden in de Belgische Ardennen! Wat eerst een doorreiscamping zou zijn voor 1 nacht is een heerlijk verblijf van een week geworden. Het is een erg mooi in de natuur gelegen camping, elke dag gewandeld in de omgeving van de camping maar ook vanuit Rochefort. Wandelroutes en kaarten zijn er volop beschikbaar op de receptie, waar we ontzettend vriendelijk geholpen werden door Nederlandstalige receptioniste. Het sanitairgebouw zag er uit om door een ringetje te halen, en dat het ook nog verwarmd was, was een kersje op de taart. Onze uiteindelijke vakantiebestemming Portugal is een week korter geworden, maar geen moment spijt! Kortom, ook in de winter is dit een prachtplek, we gaan zeker terugkomen!