Vraag en Antwoord Tenerife

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Antoon
16-5-2013
Wij gaan eind juni voor de eerste keer naar dit hotel. Ik verwacht dat we rond 21.30 uur arriveren. Is er dan nog de mogelijkheid om wat te eten? alvast bedankt voor jullie reactie.

17-5-2013
Het buffetrestaurant is open tot 22.00 uur. Ook kun je bij de snackbar eten, die is de hele nacht open, maar die hebben alleen snacks ( broodje hamburger, tosti ed.) Je zult in ieder geval niet met een lege maag naar bed gaan!

Antoon
17-5-2013
Bedankt voor je reactie. Dat gaat wel lukken dus!!

tanjafranken
17-5-2013
Ja gewoon meteen aanvallen je koffers worden op je kamer gebracht dus eerst je buikje vol geniet van je vakantie maar weet zeker dat dat wel zal lukken een heel goed hotel wij gaan dit jaar voor de 8 ste keer

handdoekenrekje (0 reacties)
Aparthotel A. Isabel Family****
clarinda
16-5-2013
Kan iemand mij vertellen of er bij de apartementjes ook handoekenrekjes zitten om evt je wasgoed buiten te drogen. Alvast bedankt.

Wifi (0 reacties)
Bungalow Parque Cristobal**
Roy
14-5-2013
Wij gaan 20 mei naar Cristobal wie nog meer? Weet iemand of er wifi op het park is. Gr

Kan iemand me meer vertellen over de Familiesuite? (0 reacties)
Hotel Park Club Europe***
Leonie
14-5-2013
Hoe is de indeling van een familiesuite? Is dit met een aparte slaapkamer? Is het dan de bedoeling dat de kinderen in de huiskamer slapen ofzo? En is t groot?

Balkon (0 reacties)
Appartement Compostela Beach***
Dennis
11-5-2013
Ik zag bij de foto's dat er kamers zijn waarbij iedereen langs je balkon kan lopen waardoor je geen privacy hebt. Iemand enig idee welke kamer typen dit zijn? Zijn dit de gerenoveerde twee kamer appartementen met zeezicht?

Kamers (0 reacties)
Hotel Spring Bitácora****
Francine
11-5-2013
Wie kan mij zeggen welke kamers wij het beste kunnen nemen te opzichte van het zwembad ivm jkinderen. Bedankt. Francine

Anne
11-5-2013
Ik ga in de zomervakantie met twee kinderen an 10 en 12 jaar naar Luabay. Is de slaapbank ruim en goed genoeg voor een kind van deze leeftijd ?

eammentink
13-5-2013
Onze kinderen zijn ook 10 en 12 en hebben zich er mee gered. Erg luxe is het niet en veel ouder (groter) is ook niet handig denk ik.

busreis (1 reacties)
Hotel H10 Conquistador****
Nouk
10-5-2013
Kan iemand mij vertellen hoelang de busreis van het vliegveld naar dit hotel duurt? En wat voor bus dit is?

Hans
11-5-2013
Nouk, de busreis met een normale bus (geen dubbeldeks, wij hebben dit nog nooit gehad) duurt ongeveer een uurtje ligt aan aantal stops bij de app. en hotels. Fijne vakantie.

10-5-2013
Mag je bij het buffet restaurant als man zijnde een korte broek aan. Gewoon een nette tot de knie? Of moet je daar perse een lange broek aan. Zit er een fitness om te sporten met gewichten?

11-5-2013
's Middags mag je als man in een korte broek, 's avonds moet je echt een lange broek aan, ook een nette korte broek wordt niet toegestaan.In de fitnessruimte zijn ook halters met gewichten om mee te trainen, maar het is, vinden wij, wel een keer aan vervanging toe.

11-5-2013
Bedankt voor de snelle reactie...

tanjafranken
11-5-2013
Hallo , de man moet s,avonds een broek tot over de knie maar echt tot de schenen en ja er is een fitnisruimte

Bedankt voor uw reactie!

boulevard? (1 reacties)
Hotel H10 Conquistador****
Rebecca
9-5-2013
is er een boulevard met winkels/restaurants dichtbij? zijn de prijzen van deze restaurants te doen of ben je een vermorgen kwijt en kan je beter all in nemen? alvast bedankt!

Hans
10-5-2013
Winkels en boulevard op nog geen twee minuten van uit het hotel. Restaurantjes genoeg, prijzen zelf ontdekken. Je kan ook bij zwembadbar div. snacks kopen. Fijne vakantie toegewenst.

Best Tenerife speeltuin (0 reacties)
Hotel Best Tenerife****
llona
8-5-2013
Kan iemand mij iets vertellen of er een speeltuintje is mijn zoontje is dan 16,5 maand oud en vroeg me af of er wat leuks te doen is voor die leeftijden.

openingstijden fitnessruimte (0 reacties)
Hotel Gran Tacande*****
Ellen
8-5-2013
Hallo, Weet iemand toevallig wat de openingstijden zijn van de fitness. Bvd Ellen

Babypotjes (0 reacties)
Bungalow Parque Cristobal**
jeroen
8-5-2013
Weet iemand of er bij het buffet ook potjes babyvoeding zijn of dat dat daar ergens in een supermarkt te koop is?

Hoe kan je boeken bij het Adeje-gedeelte? (3 reacties)
Hotel Bahia Principe Tenerife & Costa Adeje****
Ellen Kouwenhoven
7-5-2013
Wij hebben begrepen dat het Adeje gedeelte gezelliger en groener is en wij willen hier graag boeken. Probleem is dat het resort Bahia Principe Tenerife & Costa Adeje heet en dan boek je in feite dus voor 1 van de 2 hotels. Je moet dus maar afwachten waar je terecht komt. Weet iemand hoe dit is op te lossen als je on-line wil boeken? Zijn er in de directe omgeving nog wat winkeltjes? En wat is een leuke plaats daar in de buurt? Wij horen het graag, met name hoe we in het Adeje gedeelte kunnen boeken?

8-5-2013
Wij boeken altijd via internet, meestal bij traveltroef. Bij het prijsoverzicht zie je meestal voor welk hotel je boekt. Ben je niet zeker dan kun je bij traveltroef ook telefonisch boeken. Playa de las Americas is leuk om te winkelen, je kan om 12 uur met de bus van het hotel mee, dan word je daar om 18.00 uur weer opgehaald, gratis. Wil je 's avonds dan kun je het best een taxi nemen. Als je bij het zwembad beneden het hotelterrein afgaat heb je een tussendoor paadje naar Playa Paraiso ( even klimmen, maar is wel te doen omdat er een stenen trap is) daar zijn een paar winkeltjes met voornamelijk drank, sigaretten en souvenirs. Veel plezier alvast!

10-5-2013
Via Arke kan je wel kiezen of je voor Adeje of die andere gaat.

tanja
11-5-2013
Hallo , je kan gewoon het hotel boeken in het adeje gedeelte wij doen dat altijd

alkemade

draadloos (2 reacties)
Aparthotel La Pinta Beach Club****
Albert
1-5-2013
Kan iemand mij vertellen of er wifi is bij La Pinta ben er al een geweest maar dat is lang geleden

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit