Beoordelingen Jandía

Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,7
Stranden
9,2
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

24  °C

25 april 2014

Jandía
8,0
241 beoordelingen
Beoordelingen Jandía

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Jandía. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Jandía. Ben je zelf op vakantie geweest naar Jandía? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Jandía scoort een 8,0 uit 10, op basis van 241 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 24 Hotels, 8 Aparthotels, 1 Bungalow en 1 Villa in Jandía. Op Zoover vind je bovendien 1277 vakantiefoto's van Jandía. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Jandía. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

186 beoordelingen over Jandía

8,0
241 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
5,9
Cultuur
5,9
Omgeving
7,5
Stranden
9,1
Sfeer
7,5
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Apr. 2014
"Uitstekend voor een strand/surf vakantie."vertalen
Kschaart
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
1,0
Omgeving
6,0
Stranden
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

23-4-2014 Deze plaats bestaat uit: een paar toeristenwinkeltjes, heel veel Douglas-winkels en AloeVera winkels, hotels en restaurantjes. De oude dierentuin ligt er vervallen bij.
Mooi strand met surfspot voor de vuurtoren, helaas geen surfplanken verhuur in de nabijheid, wel mogelijkheden genoeg om surflessen te volgen. Fietspad is alleen voor de plaats Jandia aangelegd, dus niet voor een "lange" fietstocht... Tussen Boulevard en strand een beschermd natuurgebied, dus soms moet je een eindje lopen voor een strandopgang. Kortom, je kunt er heerlijk van het strand en de zee genieten met hier en daar een paar blote konten. ;-)

met een groep, Mrt. 2014
"Een rustoord"vertalen
fastfred
Waardering
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
5,0
Sfeer
7,0

10-4-2014 Voor de nodige rust oke, verder betreft het hier een duitse enclave, op de Boulevard anderhalf km met winkeltjes ( voor zover niet leeg ) en eten en drinken; het strand is ruim breed maar in de eerste week van april weinig te beleven. excursies o.a.a buggy tour, helemaal super; ook veel wandelplezier ri de bergen gehad en langs het strand,

met partner, Mrt. 2014
"Mooi stand, leuke winkels"vertalen
Ron
Waardering
8,0
Cultuur
3,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

20-3-2014 prachtig wit strand , Naakt recreatie geen probleem hier !

met partner, Feb. 2014
"Mooi, kaal en gelukkig zijn er winkels."vertalen
marjan boets
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
1,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
10,0

7-3-2014 Het begint met wat winkeltjes, dan even niks en dan ben je in Padjara. Veel souvenir winkeltjes en veel parfum is voordelig te krijgen. Genoeg restaurantjes en je kan maar rond lopen. Mooie stranden, maar veel wind. Moet je fijn vinden.

met partner, Feb. 2014
"Mooie stranden , vooral in Jandia erg breed strand"vertalen
Sjaak balkenende
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

28-2-2014 Goede sfeer en leuke restaurantjes,
Er was een pizzeria met een leuk terras met de naam Trefpunt !
Super gezellig, gunstige prijzen ( bv. 2x capp.of fris voor 3,50 )
Leuke bediening .
We kwamen er elke dag terug.

met partner, Feb. 2014
"Schitterend stranden!"vertalen
dnedens
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Zorg voor natuur
10,0

19-2-2014 zeer breed zandstrand. Mooi boulevard!

met partner, Jan. 2014
"Dor eiland, maar met zijn eigen charmes"vertalen
machteld_dekock
Waardering
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

27-1-2014 Het eiland is zeker niet lelijk. Lange en brede stranden waar je eindeloze wandelingen kan maken. Een paar mooie bezienswaardigheden, al zijn deze wel beperkt, je moet zeker geen wereldwonderen verwachten op dit eiland. De stadjes zien er zeer vervallen uit, Niet zoals de steden op het vaste land. Heel veel bouw werven die blijkbaar al een tijd onaangeraakt erbij liggen. Dit maakt de regio er niet mooier op. Fuerteventura is een eiland waar men massa toerisme wilt introduceren en vroeg of laat worden vele mooie plaatsen daardoor aangetast.

Het weer is er zacht, Maar er kan er wel eens goed waaien en ook regenen, vergeet zeker je regenjas niet in de winterperiode ;). Wat defitige wandelschoenen meenemen is ook een aanrader. clifs bewandelen met slippers is niet echt aan te raden ;).

met partner, Dec. 2013
"Rustige plaats, goede wandelmogelijkheden."vertalen
thomasbert
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
7,0

21-1-2014 Op maandag en donderdag is er een afrikaanse markt, doch veel dezelfde spullen (sjaals, tassen, sieraden etc.) Ook de winkelcentra's zijn veel hetzelfde. (ook veel leegstand)
Langs de wandelpromenade naar de haven is het gezellig met terrasjes.

met partner, Nov. 2013
"Oudbollig"vertalen
Janet Hilboesen
Waardering
5,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Stranden
9,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
8,0

30-12-2013 Een op het Duits publiek gericht toeristisch vakantieoord..Met hier en daar een klein tintje Spaans, waan je je hier niet in het echte Spanje. Ongezellig en niet pittoresk...Strand is prachtig, ruim en je kunt er heerlijk zwemmen en lange wandelingen maken. Een aanrader is een uitstapje naar het adembenemende Cofete strand, je weet niet wat je meemaakt....De robuuste bergen, zonder begroeiing, cactussen..een combinatie van bijzonder, mooi en lelijk

met partner, Okt. 2013
"Niet echt een gezellig stadje"vertalen
Gerda
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

7-11-2013 een aantal winkeltjes langs de straat en winkelcentrum zonder uitstraling.
voor de rest weinig te beleven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?