Beoordelingen Jandía

Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,1
Cultuur
6,0
Omgeving
7,8
Stranden
9,3
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

29  °C

24 juli 2014

Jandía
8,0
249 beoordelingen
Beoordelingen Jandía

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Jandía. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Jandía. Ben je zelf op vakantie geweest naar Jandía? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Jandía scoort een 8,0 uit 10, op basis van 249 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 24 Hotels, 8 Aparthotels, 1 Bungalow en 1 Villa in Jandía. Op Zoover vind je bovendien 1277 vakantiefoto's van Jandía. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Jandía. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fuerteventura.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

191 beoordelingen over Jandía

8,0
249 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
5,9
Cultuur
5,9
Omgeving
7,6
Stranden
9,2
Sfeer
7,5
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Juli 2014
"Niet meer!"vertalen
Lisa
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
8,0

18-07-2014 Leuk hotel met mooi uitzicht maar ben niet tot rust gekomen.

met partner, Juni 2014
"Geweldig strand."vertalen
Linsey
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-07-2014 Wij hebben speciaal een auto gehuurd omdat we volgens de gids dáár de mooiste stranden konden vinden van Fuerteventura. En gelijk had hij. Het was een lange tocht vanaf Corralejo (130 km) en het laatste stuk was spannend rijden over bochtige wegen maar wat was het de moeite waard!!! We hadden het strand bijna voor ons zelf alleen. Super hoge golven, prachtig water en een heerlijk strand met prachtig uitzicht over de vulkanen. Ik ben verliefd geworden op deze locatie en als ik ooit terug ga naar dit eiland neem ik een hotel/appartement in het Zuiden ipv het Noorden.

met partner, Mei 2014
"Zeer mooie en natuurbewuste omgeving"vertalen
fam.van Bakel
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

26-05-2014 De omgeving waar vroeger een ieder door kon lopen en rotzooi laten liggen,is nu een natuurreservaat geworden. Klasse

met jonge kinderen, Apr. 2014
"Mooi stranden"vertalen
Mdh1972
Waardering
5,0
Cultuur
4,0
Omgeving
4,0
Stranden
8,0
Sfeer
5,0

03-05-2014 Mooie stranden. Verder is er niet veel behalen typische toeristen winkeltjes

met partner, Apr. 2014
"Uitstekend voor een strand/surf vakantie."vertalen
Kschaart
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
1,0
Omgeving
6,0
Stranden
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

23-04-2014 Deze plaats bestaat uit: een paar toeristenwinkeltjes, heel veel Douglas-winkels en AloeVera winkels, hotels en restaurantjes. De oude dierentuin ligt er vervallen bij.
Mooi strand met surfspot voor de vuurtoren, helaas geen surfplanken verhuur in de nabijheid, wel mogelijkheden genoeg om surflessen te volgen. Fietspad is alleen voor de plaats Jandia aangelegd, dus niet voor een "lange" fietstocht... Tussen Boulevard en strand een beschermd natuurgebied, dus soms moet je een eindje lopen voor een strandopgang. Kortom, je kunt er heerlijk van het strand en de zee genieten met hier en daar een paar blote konten. ;-)

met oudere kinderen, Apr. 2014
"Schitterende stranden & "Carribische" zee."vertalen
sebastiaan
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

11-05-2014 Jandia is schitterend schiereiland met moor micro klimaat (zelden regen)

met een groep, Mrt. 2014
"Een rustoord"vertalen
fastfred
Waardering
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
5,0
Sfeer
7,0

10-04-2014 Voor de nodige rust oke, verder betreft het hier een duitse enclave, op de Boulevard anderhalf km met winkeltjes ( voor zover niet leeg ) en eten en drinken; het strand is ruim breed maar in de eerste week van april weinig te beleven. excursies o.a.a buggy tour, helemaal super; ook veel wandelplezier ri de bergen gehad en langs het strand,

met partner, Mrt. 2014
"Mooi stand, leuke winkels"vertalen
Ron
Waardering
8,0
Cultuur
3,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

20-03-2014 prachtig wit strand , Naakt recreatie geen probleem hier !

met partner, Feb. 2014
"Mooi, kaal en gelukkig zijn er winkels."vertalen
marjan boets
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
1,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
10,0

07-03-2014 Het begint met wat winkeltjes, dan even niks en dan ben je in Padjara. Veel souvenir winkeltjes en veel parfum is voordelig te krijgen. Genoeg restaurantjes en je kan maar rond lopen. Mooie stranden, maar veel wind. Moet je fijn vinden.

met partner, Feb. 2014
"Mooie stranden , vooral in Jandia erg breed strand"vertalen
Sjaak balkenende
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

28-02-2014 Goede sfeer en leuke restaurantjes,
Er was een pizzeria met een leuk terras met de naam Trefpunt !
Super gezellig, gunstige prijzen ( bv. 2x capp.of fris voor 3,50 )
Leuke bediening .
We kwamen er elke dag terug.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?