Vraag en Antwoord over vakantie in Torremolinos in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.332 bezoekers online

Vraag & Antwoord Torremolinos

Kamertype (2 reacties)
Hotel Roc Lago Rojo****
wim
30-1-2012
Ik kan in geen enkele brochure vinden wat voor kamertypes er op de 5e etage zijn. Zelfs het reisburo D-reizen kon mij hier geen duidelijk antwoord op geven. Ook de touroperator Oad reizen kon geen uitkomst bieden. Ik heb maar op goed geluk een Superior room geboekt. Mischien zijn die op de 5e etage gelegen. Maar misschien weet iemand die hier geweest is het wel. Het antwoord op mijn vraag zie ik met belangsteling tegemoet.

Debora van Gils
5-2-2012
Zoals ik het begrijp zijn de kamers op de vijfde verdieping nieuwer maar niet anders dan op de andere verdiepingen. Ik weet niet beter of een kamer op de vijfde verdieping is alleen ter plaatse te regelen. Succes

wim amesz
5-2-2012
Bedankt voor de info. Als ik mijn boeking in hotel Lago Rojo, La Carihuela tzt ga aanmelden zal ik mijn voorkeur voor een kamer op de 5e etage kenbaar maken. Bedankt voor je reactie.

kinderzwembad (0 reacties)
Aparthotel Pueblo Camino Real***
Judith
30-1-2012
Wij gaan in juni naar het hotel toe. In de beschrijving staat dat er een kinderzwembad is. Ik zie hier alleen nergens foto's van. Is dit er wel, of is het alleen een gedeelte van het gewone zwembad??

Discotheek (0 reacties)
Amanda van Hooff
9-1-2012
Hallo, Ik wil graag meer informatie over de discotheken. Is het groot en is het populair ? Zijn er in de stadjes dichtbij ook discotheken en voor welke leeftijden is het? Groetjes Amanda van Hooff

Wie weet wat de afstand is naar jachthaven (0 reacties)
Rob
9-1-2012
Hoi, Wie weet hoever het lopen is naar de jachthaven ik kan nl. Niet heek ver lopen

Appartement of hotelkamer? (0 reacties)
joyce
9-1-2012
Hallo allemaal, we willen graag in de meivakantie naar dit hotel. We hebben 2 kids van 7 en 9 jaar. Is het verstandig om een appartement te nemen (die niet zo mooi zijn volgens de recensies) of een hotelkamer ( waar we waarschijnlijk 2 2 persoonsbedden op 1 kamer krijgen)???? Wie weet wat wijs is?? Alvast bedankt voor kullie reactie

weer eind maart (0 reacties)
Hotel Sol Don Pablo****
anne marie
8-1-2012
wie wil mij vertellen hoe het weer is eind maart en of je wel in de zon kan liggen?

hoe kom je (1 reacties)
Hotel Gran Cervantes****
Emo
3-1-2012
hoe kom je vliegveld bij hotel gran cervantes

Rudi
5-2-2012
Termanil uit en station in. Enkeltje 1,20 euro. Perfect, elke 10 min een trein en slechts 10 min treinen. Hotel ligt op 300 meter van station Torremolinos. Taxi kost ongeveer 18 euro.

ontbijt en/of avondeten (0 reacties)
ceetje
3-1-2012
kan je buiten ontbijten in hotel Sol Don Pedro te Torremolinos ?

boulevard (0 reacties)
famtazelaar
21-12-2011
is het drukke straat die overgestoken moet worden?

strand (1 reacties)
Hotel Luca Costa Lago****
famtazelaar
21-12-2011
Hoe ver is strand van hotel? En is er op strand bar wat bij hotel hoort?

martin
8-1-2012
200mtr Nee ik heb geen strandbar gezien. Misschien in de zomermaanden?

Ligging kamers. (1 reacties)
Piet
20-12-2011
Welke kamers hebben de beste ligging eind januari? Wat is het weer eind januari?

c_ros9
7-1-2012
Zeezicht is het beste. Zover dat wij weten rond de twintig graden.Wij zijn afgelopen donderdag terug gekomen en hebben heel goei weer gehad tot vijfen twintiggraden maar dat komt niet altijd voor.

Wat kost een badlaken in Torremolinos ongeveer? (0 reacties)
Remco
14-12-2011
Badlakens zijn loodzwaar in de koffer dus vorig jaar op Gran Canaria heb ik er gewoon een gekocht. Kosten daar tussen de 5 en 7 euro aan de boulevard. Maar heeft iemand een idee wat een badlaken in Torremolinos kost? Wanneer ik pak em beet 25 euro moet betalen voor een badlaken neem ik het wel van hier mee. Maar wat kosten ze daar, gewoon in een winkeltje op of bij de boulevard? Hoeft geen topkwaliteit te zijn, hoeft maar drie weken mee te gaan.

bij welk reisbureau kun je dit appartement nog boe (0 reacties)
Appartement Guaquin**
elize
9-12-2011
hallo kan iemand mij vertellen waar en hoe ik dit appartement kan boeken We zijn er 2 keer geweest 2 jaar terug We vonden het een top plek Kunnen nu niet meer vinden waar en bij welke reisorganisatie je dit appartement kan boeken Graag antwoord Mijn man is 11 januari jarig wil dit voor zijn verjaardag geven Het is dan voor de week in sept 2012 Wie o wie kan mij helpen BVD Elize

Lunchpakket? (0 reacties)
Sofie
6-11-2011
Kan je een lunchpakket verkrijgen als je een dagje op stap gaat? Thx!

drankaanbod (1 reacties)
audrey
1-11-2011
ik las ergens dat er geen showcooking is en dat er maar 1 soort rode en witte wijn is, klopt dit, wij zijn bij 4 sterren toch anders gewend.

wdg55
24-11-2011
Er is wel degelijk showcooking, al is dit door de ongunstige indeling van de eetzaal wel wat beperkt. En wat de wijn betreft kan ik u niet helpen, maar er is drank zat!

nieuwe gedeelte (0 reacties)
Appartement Bajondillo***
jolanda riethoff
30-10-2011
wie weet hoe je in het nieuwe gedeelte kan komen als je boekt ik wil graag naar 2 kamerapp

een vraag (0 reacties)
Appartement Bajondillo***
Henny Napjus
26-10-2011
ik wilde graag weten of snackbar mokum eigenaar is Rafael nog aanwezig is

animatie (1 reacties)
joke
8-10-2011
wij zijn van plan om hier tussen kerst en oud en nieuw heen te gaan met 5 jongeren leeftijd tussen 19 en 23 jaar. Is er ook animatie overdag en sávonds voor hen? Ik lees dat er maar 1 animator is. Vorig jaar zijn we naar een barcelo hotel geweest, en daar was de hele dag en avond animatie en de jongeren hebben daar genoten. Vandaar deze vraag. m.v.g. Joke

Anne-Marie
19-10-2011
Hallo Joke, Er is inderdaad maar één animator. is wel een goeie. Er is wel de ganse dag animatie maar niet zoals vb in vele hotels in Turkije. In de omgeving is er wel veel te doen en het is wel een bruisende stad. Je hebt er dichtbij een trein. Als je die neemt heb je bij een volgende stop al direct Plaza Major. Daar zijn ook heel wat dingen te doen. Ook Malaga is niet ver weg.

All In (2 reacties)
Appartement Puente Real**
anneke
28-9-2011
weet iemand of je de dag van vertrek ook nog alles mag eten en drinken

Nico Jansen
1-10-2011
bij het ontbijt op de dag van vertrek houden ze jouw etenskaart in, waarop staat met hoeveel personen je bent. je bandje om je pols houd je nog wel, zodat je buiten nog wel snacks en drank kunt nemen. hopelijk weet je zo voldoende zeker naar toegaan !!! goed hotel en goed eten !!!

anneke
1-10-2011
dank je wel Nico woensdag is de dag en we vliegen s'avonds terug dus de dag van vertrek hebben we alleen snacks en drinken is beter dan helemaal niets

Weer december (0 reacties)
Shanel
7-9-2011
Goedemiddag, Wij gaan met de kerst een paar dagen naar Torremolinos. Kan iemand mij vertellen of het nog een beetje lekker weer is? Ik heb al rondgespeurd op internet maar iedere site zegt wat anders. Alvast bedankt!

Help (1 reacties)
Henk
28-8-2011
kan iemand mij vertellen of er een koffie/waterkoker op de kamer aanwezig is ??

1 2 3 4 5 volgende